Hasznos Android programok!

Minden olyan téma, ami Android operációs rendszert futtató készülékekről szól.
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.

Veszel-e programokat a Marketről?

Nem. Sosem vettem még semmilyen programot a Marketen.
287
56%
Igen. Megveszem, amire szükségem van.
76
15%
Volt már, hogy vásároltam.
150
29%

Szavazatok száma: 513

Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Re: Hasznos Android programok!

Hozzászólás Szerző: Segal »

Macika írta:
tnorbi írta:Ha jól emélkszek, androidra kell valami program ami teljesen kezeli az iOS-ez tervezett füleseket. Ha van ilyen progi, valaki tudja mi a neve?
Milyen az a teljesen kezelés?
gondolom hogy a fülesen lévő zenegombokat felismerje a droidos zenelejétszó de csak tipp.
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

Segal írta:
Macika írta:
tnorbi írta:Ha jól emélkszek, androidra kell valami program ami teljesen kezeli az iOS-ez tervezett füleseket. Ha van ilyen progi, valaki tudja mi a neve?
Milyen az a teljesen kezelés?
gondolom hogy a fülesen lévő zenegombokat felismerje a droidos zenelejétszó de csak tipp.
A 4. plusz gyűrű a 3,5-es csatin minden típusnál más "kódolással" bír, ezért nem működnek keresztben a fülesek. Az LG majdnem kompatibilis a Samsungéval, de vannak olyanok is, amelyek egyáltalán nem mennek, "csak"a szabványos, bal-jobb hangszóró rész működik, ha nem azonos készülékbe dugod...

Eddig nem is gondoltam, hogy ezt szoftveresen, root nélkül lehetne variálni, de mostmár kíváncsivá tett... :D

Mondjuk a Level In fülesem mellé nekem nem nagyon kell semmi ilyen progi, de az LG G Pro 2-re jól jött volna...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
tnorbi
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei Mate 9
Has thanked: 493 times
Been thanked: 507 times

Hozzászólás Szerző: tnorbi »

Macika írta: A 4. plusz gyűrű a 3,5-es csatin minden típusnál más "kódolással" bír, ezért nem működnek keresztben a fülesek. Az LG majdnem kompatibilis a Samsungéval, de vannak olyanok is, amelyek egyáltalán nem mennek, "csak"a szabványos, bal-jobb hangszóró rész működik, ha nem azonos készülékbe dugod...

Eddig nem is gondoltam, hogy ezt szoftveresen, root nélkül lehetne variálni, de mostmár kíváncsivá tett... :D

Mondjuk a Level In fülesem mellé nekem nem nagyon kell semmi ilyen progi, de az LG G Pro 2-re jól jött volna...
http://lifehacker.com/5911435/modify-an ... id-devices

Ezt találtam. Pénteken érkezik az RHA fülesem, nagyon remélem, hogy viszi majd a Note... Gombok nem nagyon érdekelnek, csak a hang.
hetn
2. szint
2. szint
Készüléktípus: LG G4 SGS3 4.3
Has thanked: 14 times
Been thanked: 21 times

Hozzászólás Szerző: hetn »

tnorbi írta:
Macika írta: A 4. plusz gyűrű a 3,5-es csatin minden típusnál más "kódolással" bír, ezért nem működnek keresztben a fülesek. Az LG majdnem kompatibilis a Samsungéval, de vannak olyanok is, amelyek egyáltalán nem mennek, "csak"a szabványos, bal-jobb hangszóró rész működik, ha nem azonos készülékbe dugod...

Ezt találtam. Pénteken érkezik az RHA fülesem, nagyon remélem, hogy viszi majd a Note... Gombok nem nagyon érdekelnek, csak a hang.
Ez ugyanazt csinálja csak :) sajnos :) ingyenes...
https://play.google.com/store/apps/deta ... setcontrol
:taps1:
Macika
6. szint
6. szint

tnorbi írta:

A gyűrűk a bal-jobb csatornájának melegpontja és a hidegpont az szabvány, MINDEN fülesben.

Ami baj lehet, az a füles impedanciája. A 8 és 16 Ohmos nagyon jó, a 32 Ohmost még szintén kihajtja, a 64-essel már érezhetően halkabb, a még nagyobbal meg még gyengébb a hangminőség.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Macika
6. szint
6. szint

hetn írta:Ez ugyanazt csinálja csak :) sajnos :) ingyenes...
Szóval az a helyzet, hogy nem ennyire egyszerű a dolog.
Ha pl. egy LG telefonba Samsung fülest dugsz, tehát nem a márkához dedikált típust, akkor nem fogja érzékelni a hangerő-/léptetőgomb megnyomását.
Ezen (tehát as HW-s eltérésen) nem tud változtatni ez a program, csak a HW-sen alapból érzékelt gombokat tudja átdefiniálni, többletfunkcióval ellátni.
Sir Winston Churchill
hetn
2. szint
2. szint
Készüléktípus: LG G4 SGS3 4.3
Has thanked: 14 times
Been thanked: 21 times

Hozzászólás Szerző: hetn »

Macika írta:
hetn írta:Ez ugyanazt csinálja csak :) sajnos :) ingyenes...
Szóval az a helyzet, hogy nem ennyire egyszerű a dolog.
Ha pl. egy LG telefonba Samsung fülest dugsz, tehát nem a márkához dedikált típust, akkor nem fogja érzékelni a hangerő-/léptetőgomb megnyomását.
Ezen (tehát as HW-s eltérésen) nem tud változtatni ez a program, csak a HW-sen alapból érzékelt gombokat tudja átdefiniálni, többletfunkcióval ellátni.
Igazad van, a HW eltérést SW-ből elég macerás megoldani :)
2 nagy különbség van az iOS és az Android füles közt. Ha így nézed a dugót: <===[......]~, akkor:
Apple: Left,Right,GND,Mic
Android: Left, Right, Mic, GND
Amennyiben az androidos készülék "Mic" bemenete földfüggetlen, és a füles kapcsolós mikrofon egységében is földfüggetlen a mikrofon, akkor akár a zenehallgatás és a mikrofon is működhet (pl: Monster Turbine :) )
A 3 nyomógomb mindegyike egy-egy ellenállással összeköti a MiC és a GND-t. A középső gomb 0 Ohm, ez mindkét rendszer esetében ugyanaz, tehát fel tudod venni a hívást és a Play/Pause is működik (Samsung). A hangerő gombok esetében az ellenállás értékek különböznek (~220 és 600 Ohm), ezért nem érzékelik a "típusidegen" fejhallgatót.
A program amit linkeltem, a középső gombbal való bohóckodással tudja imitálni a FW, BW gombok működését meg a "hangerőszabályzást".
Tudom, nem az igazi, de jobb mint a semmi
These users thanked the author hetn for the post (total 2):
Macika (2014-11-20 csüt. 22:40:14) • tnorbi (2014-11-21 pén. 12:49:13)
Rating: 5.26%
Limahl
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
Has thanked: 264 times
Been thanked: 1859 times

Hozzászólás Szerző: Limahl »

Nova launcher: Lollipoppal
http://www.telefonguru.hu/hir/Nova_laun ... 2014-11-21

letöltés.

Nova Launcher Prime v3.3 Beta 1

http://www.tusfiles.net/8s59un11vshj
Samsung galaxy s7 edge
eclipse
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Galaxy S4 I9506 LTE 4.4.2
Has thanked: 66 times
Been thanked: 11 times

Hozzászólás Szerző: eclipse »

Sziasztok! Le akartam tölteni az Odin v3.09-et a Sammobile oldalról és a chrome nem engedi, mert rosszindulatúnak látja. Honnan tudom letölteni, illetve használhatom-e valamelyik régebbi változatot S4-hez?
gjoco1958
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G3 2-16+LG G3 3-32- LGV10
Has thanked: 107 times
Been thanked: 62 times

Hozzászólás Szerző: gjoco1958 »

eclipse írta:Sziasztok! Le akartam tölteni az Odin v3.09-et a Sammobile oldalról és a chrome nem engedi, mert rosszindulatúnak látja. Honnan tudom letölteni, illetve használhatom-e valamelyik régebbi változatot S4-hez?
Szia!

Virusirtót ha kikapcsolod?
Innen?
http://forum.xda-developers.com/sitesea ... din%203.09
"A gyakorlat a legjobb tanitómester"
/Publius Syrus/
Válasz küldése

Vissza: “Android”