Hasznos Android programok!
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
- kajszi22
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung note Asus transformer
- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 0
Re: Hasznos Android programok!
Azt hogyan lehet beálítani a crome -ban, hogy ha rá nyomok valamire és azt bizonytalannak érzi, akkor fel nagyította azt a részt automaikusan, és úgy sokkal könnyebb volt kiválasztani azt amit szeretnék.
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Nem: Férfi
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Khmmm, eredetileg a Samsungokban sincs.kajszi22 írta:Tudom, hogy a többi telefonomban is ott volt de a sony -ban nincs ilyen beállítás.![]()
Csak ha ráböksz sokszor egymás után a buildre.... mint az közismert...
- Rating: 2.63%
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- kajszi22
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung note Asus transformer
- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 0
Bocsi elfelejtettem, azon főzöt rom volt.Macika írta:Khmmm, eredetileg a Samsungokban sincs.kajszi22 írta:Tudom, hogy a többi telefonomban is ott volt de a sony -ban nincs ilyen beállítás.![]()
Csak ha ráböksz sokszor egymás után a buildre.... mint az közismert...
És tényleg így műkődik!

- tnorbi
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei Mate 9
- Has thanked: 493 times
- Been thanked: 507 times
Létezik olyan app, amivel más alkalmazások értesítéseit tudom beállítani? pl: van egy játék, ami küld értesítőt valami történésről, ehhez pedig az sms hangot használja. Játékon belül nem lehet kikapcsolni az értesítést se azt, hogy legyen hangja. Egész telefont pedig nem szeretném emiatt lenémítani... :/
- jani25
- 2. szint
- Készüléktípus: Note 4 N910F
- Has thanked: 129 times
- Been thanked: 40 times
Ha csak az értesítést akarod kikapcsolni, akkor menj az alkalmazás kezelőbe, majd válaszd ki az appot és kapcsold ki az értesítések mutatását. Ha csak a hangot szeretnéd némítani akkor sajnos passz...tnorbi írta:Létezik olyan app, amivel más alkalmazások értesítéseit tudom beállítani? pl: van egy játék, ami küld értesítőt valami történésről, ehhez pedig az sms hangot használja. Játékon belül nem lehet kikapcsolni az értesítést se azt, hogy legyen hangja. Egész telefont pedig nem szeretném emiatt lenémítani... :/
- tnorbi
- 6. szint
Hát az is jó lenne, de nem találok olyan opciót... :/jani25 írta:Ha csak az értesítést akarod kikapcsolni, akkor menj az alkalmazás kezelőbe, majd válaszd ki az appot és kapcsold ki az értesítések mutatását. Ha csak a hangot szeretnéd némítani akkor sajnos passz...tnorbi írta:Létezik olyan app, amivel más alkalmazások értesítéseit tudom beállítani? pl: van egy játék, ami küld értesítőt valami történésről, ehhez pedig az sms hangot használja. Játékon belül nem lehet kikapcsolni az értesítést se azt, hogy legyen hangja. Egész telefont pedig nem szeretném emiatt lenémítani... :/
- Limahl
- 6. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
- Has thanked: 264 times
- Been thanked: 1859 times
én nem igazán játszok,egyedűl candyt szoktam néha nyomni,az is ad hangot mikor megvan az élet,na mióta greenfy -vel fagyizva azóta nem,nem tudom más játékkal megoldja e.de ott igentnorbi írta:Létezik olyan app, amivel más alkalmazások értesítéseit tudom beállítani? pl: van egy játék, ami küld értesítőt valami történésről, ehhez pedig az sms hangot használja. Játékon belül nem lehet kikapcsolni az értesítést se azt, hogy legyen hangja. Egész telefont pedig nem szeretném emiatt lenémítani... :/
- Rating: 2.63%
Samsung galaxy s7 edge
- tnorbi
- 6. szint
Nálam is bevált, köszi!Limahl írta:én nem igazán játszok,egyedűl candyt szoktam néha nyomni,az is ad hangot mikor megvan az élet,na mióta greenfy -vel fagyizva azóta nem,nem tudom más játékkal megoldja e.de ott igentnorbi írta:Létezik olyan app, amivel más alkalmazások értesítéseit tudom beállítani? pl: van egy játék, ami küld értesítőt valami történésről, ehhez pedig az sms hangot használja. Játékon belül nem lehet kikapcsolni az értesítést se azt, hogy legyen hangja. Egész telefont pedig nem szeretném emiatt lenémítani... :/
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 350 times
Létezik olyan alkalmazás, amivel minden egyes olyan alkalmazáshoz, ami értesít valmiről, külön-külön értesítő hangot lehet beállítani? Jó lenne, ha már a hangról tudnám, hogy most az OLX értesít, most e-mail jött, vagy facebook, stb.