Hasznos Android programok!

Minden olyan téma, ami Android operációs rendszert futtató készülékekről szól.
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.

Veszel-e programokat a Marketről?

Nem. Sosem vettem még semmilyen programot a Marketen.
287
56%
Igen. Megveszem, amire szükségem van.
76
15%
Volt már, hogy vásároltam.
150
29%

Szavazatok száma: 513

basaja
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Motorola Moto G2
Nem: Férfi
Has thanked: 35 times
Been thanked: 19 times

Re: Hasznos Android programok!

Hozzászólás Szerző: basaja »

ferret írta:
Macika írta:Azért nem tudja, mert a kimenő SMTP nem lehet a freemailé. Ha megadod a szolgáltatód smtp-jét, vígan fog menni.

Más kérdés, hogy a freemail 7 napból 2-3-at hibásan működik (vagy sehogy).
Pár napja töröltem a fiókomat, 15 év után...
Eddig a kimenő szerver beállításnál rányomtam a kihagyásra és tudtam használni. Nekem az a lényeg, hogy értesítsen ha emil jön és el tudjam olvasni. De most nem volt erre lehetőség.
Én is törölném a freemail-em, mert egy nagy kalap ... kabát, de annyi minden van oda regelve, hogy nem kis munka lenne mindenhol megváltoztatni az emilem.
Amennyiben csinálsz pl. egy gmailes címet, át tudod irányítani a leveleidet a freemailről oda... Válasznál is a freemailes cím lesz a feladó :D
robrobzon
4. szint
4. szint
Készüléktípus: OnePlus 6
Has thanked: 119 times
Been thanked: 160 times

Hozzászólás Szerző: robrobzon »

Tudja a Gmail kezelni a freemailt.Simán mindent lehív a freemailből beállítás után.Utána elég csak a gmailt használni.
OnePlus3
ferret
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
Has thanked: 112 times
Been thanked: 350 times

Hozzászólás Szerző: ferret »

Köszi a tippeket, gmail-em is van :) Igen, ezt tudom, de jó lenne külön kezelni, még inkább megszüntetni a fenébe. Van több, mint 800 levél csak a bejövőben, azokat is szelektálnom kellene előbb :D
Kép Kép
Lemon
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Note 3 [XXUDMJ7]
Has thanked: 1 time
Been thanked: 17 times

Hozzászólás Szerző: Lemon »

ferret írta:Köszi a tippeket, gmail-em is van :) Igen, ezt tudom, de jó lenne külön kezelni, még inkább megszüntetni a fenébe. Van több, mint 800 levél csak a bejövőben, azokat is szelektálnom kellene előbb :D
Nem tudom, szidjátok itt elég erősen a Freemailt, de nekem nincs vele olyan különös problémám. Ritkán előfordult persze valami ideiglenes zavar.
Ha van Gmail fiókod, akkor a Google ingyenes SMTP szerverét használhatod nyugodtan a Freemail fiókhoz az e-mail kliensben küldésre. Nekem is az van beállítva a Note 3-on.
Tehát ha nem akarod, akkor nem kell a Freemail leveleket a Gmail fiókból kezelni és átirányítani oda.
robrobzon
4. szint
4. szint
Készüléktípus: OnePlus 6
Has thanked: 119 times
Been thanked: 160 times

Hozzászólás Szerző: robrobzon »

Én amikor elegem lett a freemail -ból akkor gmail be lehívtam a freemail be érkezett leveleket, de csak a gmail ről válaszoltam mindenkinek.még csak szólni sem kellett senkinek, hogy új mail címen van, idővel mindenki már csak a gmail re küldött már levelet.
OnePlus3
Limahl
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
Has thanked: 264 times
Been thanked: 1859 times

Hozzászólás Szerző: Limahl »

aki kop kop ra szeretné ,ébreszteni telót,mint lg,stb,elég jó müxik,s3 mon,bár nem lg szintű,de müxik,(meg még beta)söt itt még rá is dobtak 1 lapáttal,jobra húzva balra ,le,fel,lehet külön beáálitani mi induljon,hang fel kamera,szoval elég használható,gs3 mon tesztelve.egész jó.

https://play.google.com/store/apps/deta ... ngs.knockr

természetesen ezt is xda-sok alkották,mint minden értelmes dolgot.

http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2741062
Samsung galaxy s7 edge
nsee
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Huawei M20 - LG G4
Has thanked: 75 times
Been thanked: 80 times

Hozzászólás Szerző: nsee »

robrobzon írta:Én amikor elegem lett a freemail -ból akkor gmail be lehívtam a freemail be érkezett leveleket, de csak a gmail ről válaszoltam mindenkinek.még csak szólni sem kellett senkinek, hogy új mail címen van, idővel mindenki már csak a gmail re küldött már levelet.
Így át lehet szoktatni az új címre idővel mindenkit, de amit ferret ír, hogy sok reg van oda kötve az okoz neki problémát.
Tudom ezt is végig lehet lépésről lépésre haladva mókolni, de az a sok időőő. :whaaa:
Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

Körösztkérdés Hölgyek-Urak! ;)

Van nekem ez a szép és okos új telóm, az LG G Pro 2, a baj vele (szinte ez az egyetlen), hogy a g-mailes telefonkönyvet MINDENKÉPPEN a keresztnév alapján teszi ABC-be.
Nincs benne az a megjelenítési lehetőség, ami a Samsungokban megvolt, hogy mi alapján rendezzen, kereszt vagy vezetéknév alapján.

Kézenfekvőnek az tűnik, ha vagy beírom a vezetéknév rubrikába az egész nevet, vagy felcserélem a vezeték-keresztnevet minden bejegyzésnél.

Namost nem szívesen tölteném holnap reggelig ezzel az időmet, ESETLEG nem tud valaki olyan programocskát, ami ezt elvégezné helyettem?

Előre is köszönöm!

Szerk.:
Mivel nem volt jelentkező, aki tudná a megoldást, mégis megcsináltam egyenként, nem is volt vészes, 6 óra alatt megvolt... :D
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
jokerkiller
3. szint
3. szint
Készüléktípus: O+O64Gb+Nethunter
Has thanked: 150 times
Been thanked: 16 times

Hozzászólás Szerző: jokerkiller »

Csáó!

Adott egy androidos telefon 2.3.7es droiddal és töröltek a belső memóriájából egy két fótót és videót amit nem kellett volna, tudtok mondani olyan programot amivel esetleg vissza lehetne ezeket álltani ?
Telefonok: Oneplus One 64gb :-) & Nokia n900 & xperia mini & samsung omnia 2 & xperia x8ak /legtöbb darabokban :D/
Tabletek: Nexus 7 16gb 2012 + Nexus 7 16gb 2012
saca1
1. szint
1. szint
Készüléktípus: OnePlus 3
Has thanked: 2 times
Been thanked: 22 times

Hozzászólás Szerző: saca1 »

jokerkiller írta:Csáó!

Adott egy androidos telefon 2.3.7es droiddal és töröltek a belső memóriájából egy két fótót és videót amit nem kellett volna, tudtok mondani olyan programot amivel esetleg vissza lehetne ezeket álltani ?
esetleg a "datarecovery" programmal próbáld meg...

http://pcsupport.about.com/od/filerecov ... ograms.htm

itt találsz még egy-két jó visszaállító programot... remélem sikerül!!!!

:-)
Válasz küldése

Vissza: “Android”