Androidról általában...

Minden olyan téma, ami Android operációs rendszert futtató készülékekről szól.
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
laci64
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Galaxy S2
Nem: Férfi
Has thanked: 52 times
Been thanked: 808 times

Re: Androidról általában...

Hozzászólás Szerző: laci64 »

Lenne egy érdekes kérdésem. Nem tudja valaki, a Magyar lokalizációs kódot? Ezt értem alatta.
Olasz: <string name="locale">8</string>
Francia: <string name="locale">7</string>
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
istnag
4. szint
4. szint
Készüléktípus: HTC One S JB 4.1.1
Has thanked: 56 times
Been thanked: 72 times

Hozzászólás Szerző: istnag »

laci64 írta:Lenne egy érdekes kérdésem. Nem tudja valaki, a Magyar lokalizációs kódot? Ezt értem alatta.
Olasz: <string name="locale">8</string>
Francia: <string name="locale">7</string>
Szerintem ilyen nincs,ha leírod pontosabban miről van szó,megpróbálok segíteni. Az a két érték felcserélhető nem fix,ha jól tévedek,de nem akarok okoskodni,míg nem tudom miről van szó. Abból indulok ki,hogy most próbálok csinálni egy apk fájlt,amiből egy példasort hozok:

<string name="app_name">Zimbra</string>

Ugye itt egyértelmű,az app name a Zimbra,ami nálad a 8,7.
Még szinte semmit sem tudok,csak találgatok én is.

u.i.: Ill. ha megpróbálsz szétszedni egy Morelocale.apk -t,abban szét tudnál nézni. Ezeket használják a HTC-k magyarításához,pl.
laci64
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Galaxy S2
Has thanked: 52 times
Been thanked: 808 times

Hozzászólás Szerző: laci64 »

istnag írta:Szerintem ilyen nincs,ha leírod pontosabban miről van szó,megpróbálok segíteni. Az a két érték felcserélhető nem fix,ha jól tévedek,de nem akarok okoskodni,míg nem tudom miről van szó. Abból indulok ki,hogy most próbálok csinálni egy apk fájlt,amiből egy példasort hozok:

<string name="app_name">Zimbra</string>

Ugye itt egyértelmű,az app name a Zimbra,ami nálad a 8,7.
Még szinte semmit sem tudok,csak találgatok én is.

u.i.: Ill. ha megpróbálsz szétszedni egy Morelocale.apk -t,abban szét tudnál nézni. Ezeket használják a HTC-k magyarításához,pl.
A rootexploreben van így meg adva a nyelv. Ha kitudod bontani apktoollal, meglátod mire gondolok.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
istnag
4. szint
4. szint
Készüléktípus: HTC One S JB 4.1.1
Has thanked: 56 times
Been thanked: 72 times

Hozzászólás Szerző: istnag »

Megnéztem,azt látom amit Te is,kicsit fura,ilyet még nem láttam elég bonyolult megoldás,szerintem. A nem lehet, hogy ezek az értékek a telefonból jönnek(szerintem ez az eset áll fent):
Locale Elvileg itt leírja,hogy lehet megnézni az elérhető "helyeket".
Ezekhez rendel egy "számszerű" értéket. Sajna most csak ennyire volt időm,lehet nem is segít,de ha lesz több időm beleásom magam jobban.
matis12
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Huawei Ascend P6-Sam.Note 10.1
Has thanked: 23 times
Been thanked: 83 times

Hozzászólás Szerző: matis12 »

Mitől függ,hogy egy program kompatibilis-e az adott telefonnal ? Vettem a páromnak egy Samsung Galaxy S Advence készüléket(dupla proci,,480x800-as 4 colos kijelző,768 RAM)szóval egy normál középkategóriás telefon. A Google Play-ről mégsem tudom telepíteni sem a Nova sem az Apex launchert. (A program nem támogatja az adott készüléket.) Tudtommal ezek a programok ennél jóval szerényebb tudású készülékekre is simán telepíthetők akkor erre miért nem? Persze az apk file másolásával megoldható a dolog csak felmerült bennem a kérdés,hogy közvetlenül a Google Play-ról miért nem?
Helo.Van ez a játék,te döntesz....
hanti
2. szint
2. szint
Készüléktípus: NOTE 4 C
Has thanked: 19 times
Been thanked: 12 times

Hozzászólás Szerző: hanti »

matis12 írta:Mitől függ,hogy egy program kompatibilis-e az adott telefonnal ? Vettem a páromnak egy Samsung Galaxy S Advence készüléket(dupla proci,,480x800-as 4 colos kijelző,768 RAM)szóval egy normál középkategóriás telefon. A Google Play-ről mégsem tudom telepíteni sem a Nova sem az Apex launchert. (A program nem támogatja az adott készüléket.) Tudtommal ezek a programok ennél jóval szerényebb tudású készülékekre is simán telepíthetők akkor erre miért nem? Persze az apk file másolásával megoldható a dolog csak felmerült bennem a kérdés,hogy közvetlenül a Google Play-ról miért nem?

Csak 4.0-tol használható!A Play- en mindig fel van tüntetve a követelményeknél. Mindig a droid verziószáma és a felbontás határozza meg a kompatibilitást.
These users thanked the author hanti for the post:
matis12 (2013-01-11 pén. 11:13:42)
Rating: 2.63%
sozs
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG K42
Has thanked: 10 times
Been thanked: 36 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: sozs »

Esetleg azt tudod tenni, hogy letöltöd amelyiken működik, Total commander legyen a telón, mert azzal a telepítő file-t kitudod menteni sd-re, azt be a másik telóba és telepíted.
Én így telepítettem az OTP-s progit, mivel az én felbontásomat nem támogatja a program. (kicsi volt, nálad is az lesz a gond szerintem)
hanti
2. szint
2. szint
Készüléktípus: NOTE 4 C
Has thanked: 19 times
Been thanked: 12 times

Hozzászólás Szerző: hanti »

sozs írta:Esetleg azt tudod tenni, hogy letöltöd amelyiken működik, Total commander legyen a telón, mert azzal a telepítő file-t kitudod menteni sd-re, azt be a másik telóba és telepíted.
Én így telepítettem az OTP-s progit, mivel az én felbontásomat nem támogatja a program. (kicsi volt, nálad is az lesz a gond szerintem)
Csak 4.03 -tol működik, nem a felbontás a probléma.
kukszi
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Galaxy trend Alcatel POP C7
Has thanked: 13 times
Been thanked: 188 times

Hozzászólás Szerző: kukszi »

Odinal felteszed a russian 4.1.2 JB szoftot utána engedi letölteni .Van benne magyar nyelv ;) Kettő napja raktuk fel egy ukrán galaxy s advance és le engedi tölteni a playról amit neked nem enged a 2.3.6 rendszer miaatt.

http://samsung-updates.com/device/?id=GT-I9070
Skyp: kukuc-
gelmar
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Xperia M2
Has thanked: 57 times
Been thanked: 14 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: gelmar »

Azt szeretném kérdezni, hogy ICS-ben a rendszer felismeri-e az ad-hoc csatlakozási módot megosztott wifis mobilnettel, mert a tabomon 2.3 van és hiába osztom meg a netem n8-ról a tab nem látja ahogy "Taylor" fórumtársunk mondta a droid nem ismeri az ad-hoc módot.

Kipróbáltam és másik nokia simán felismerte és irta hogy a kapcsolat tipusa ad-hoc, de a hálózati wifire pedig, amire a tabom is csatlakozik, a kapcsolat tipusa instrumental.Tehát az a baj hogy az n8-on nem tudom instrumentalra kapcsolni, de a tab csak instrumentalra kapcsolódik.
Sony Xperia M2
ASUS Fonepad /ME371MG/
Lumia 925
N8 V9
-----------------------------------------------------------------------
" nem az számít hogy mit mondanak, hanem az hogy ki mondja!!"
Válasz küldése

Vissza: “Android”