Akkor már hárman vagyunkDamir írta:Akkor már ketten vagyunk, én se kaptam vissza.....

Akkor már hárman vagyunkDamir írta:Akkor már ketten vagyunk, én se kaptam vissza.....
Nem akarom, hogy erről szóljon a topic, de igen érdekes. Nekem konkrétan azt írta, hogy az első vásárlásból visszaadja és úgy is lett...Attilaa írta:Akkor már hárman vagyunkDamir írta:Akkor már ketten vagyunk, én se kaptam vissza.....
Persze, nem is egyszer.bladehu2 írta:de vásároltál is akkor vagy azóta valamikor, vagy csak beregisztráltad a kártyád?Damir írta:Végignéztem a kártyatörténetet, 220 forintot levont, de vissza nem sikerült adni. Pedig kb 2 hónapja volt. Mivel nem nagy összeg, nem foglalkoztam vele, egyáltalán érdemes?
Távol álljon tölem a vita!!, de a HIVATALOS androidos verzió most jelent meg. (nézd meg a Play oldalán a 30 napos letöltési előzményeket, néhány napja még 0 volt)kukszi írta:FreeMan30 írta:Megjelent a UPC hivatalos androidos alkalmazása, műsorújság, távvezérlés stb.
Google Play
Ez már régebben megjelent. Ott is van hogy frissítve. Tökéletesen használható ,használtam régebben.
Frissítve:
2013. január 15.
Jelenlegi verzió:
2.1.0
Magam is így tudom.FreeMan30 írta:Távol álljon tölem a vita!!, de a HIVATALOS androidos verzió most jelent meg. (nézd meg a Play oldalán a 30 napos letöltési előzményeket, néhány napja még 0 volt)
Itt egy cikk a megjelenésröl "csak iOS platformra volt elérhető..." 2013. január 16
Létezett egy NEM hivatalos androidos verzió amit a UPC hirlevélben cáfolt, hogy nem ők készítettek.
Iletve létezik egy "mobil weboldalon keresztül"-i lehetőség is.
A verziószám pedig követi az iOS számozását: Released: 15 January 2013
Version: 2.1.0
Csak azért jeleztem a progit, hogy aki egyéb módon használta a szolgáltatást, az is áttérhessen erre !
Dolphin Browser:gerisgeris1970 írta:Látok olyan böngészőt videókban ahol felül elhelyezkedő fülek vannak mikor több lap van megnyitva,mint pl. az asztali chrome böngészőnél is.Lehet az is chrome,nem tudom.Viszont nálam chromeban nem jelennek meg fülek több lap megnyitásakor csak a kis kockában jobbra fent mutatja a lapok számát.Nálatok is így van,vagy át lehet valahogy állítani?Habár én ezt nem találtam.Lehet nem is chrome-ot láthattam?