Hasznos Android programok!

Minden olyan téma, ami Android operációs rendszert futtató készülékekről szól.
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.

Veszel-e programokat a Marketről?

Nem. Sosem vettem még semmilyen programot a Marketen.
287
56%
Igen. Megveszem, amire szükségem van.
76
15%
Volt már, hogy vásároltam.
150
29%

Szavazatok száma: 513

moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Re: Hasznos Android programok!

Hozzászólás Szerző: moco »

Szóval. Alapból olyat keresek, ami csak a 2G/3G-t állítja át. Tehát nem lép a netre, stb., csak átvált 2-ről 3-ra.
GS3-nál: beállítások-vezeték nélküli és hálózati-egyéb beállítások-mobilhálózatok-hálózat mód...na és ittGSM/WCDMA (automatikus)-ról vált át Csak GSM-re. Ha itt állítgatok, nem kapcsol be automatice a net. Na ilyen kellene nekem.
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
csiporgo
1. szint
1. szint
Készüléktípus: galaxy s5 mini [4.4.2.]
Nem:
Has thanked: 62 times
Been thanked: 12 times

Hozzászólás Szerző: csiporgo »

moco írta:Szóval. Alapból olyat keresek, ami csak a 2G/3G-t állítja át. Tehát nem lép a netre, stb., csak átvált 2-ről 3-ra.
GS3-nál: beállítások-vezeték nélküli és hálózati-egyéb beállítások-mobilhálózatok-hálózat mód...na és ittGSM/WCDMA (automatikus)-ról vált át Csak GSM-re. Ha itt állítgatok, nem kapcsol be automatice a net. Na ilyen kellene nekem.
ja,hogy jaaa.Na ilyet nem tudok.De ha találok,sikítok. :D
These users thanked the author csiporgo for the post:
moco (2013-01-15 kedd 10:53:46)
Rating: 2.63%
Samsung galaxy s3 mini blue(JB-4.1.2.)
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Nem: Férfi
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

moco írta:Szóval. Alapból olyat keresek, ami csak a 2G/3G-t állítja át. Tehát nem lép a netre, stb., csak átvált 2-ről 3-ra.
javítsatok ki ha tévedek, de ICS-től kezdve a stock romokban se a GPS se a 3G nem kapcsolható 3rd appból (csak a beépített gyári widgettel), valami biztosági buziskodás miatt.
de ha valaki tud rá megoldást (akár app, akár bármi security mókolás a stock romon) az ne tartsa magában.
csiporgo
1. szint
1. szint
Nem:

bladehu2 írta:
javítsatok ki ha tévedek, de ICS-től kezdve a stock romokban se a GPS se a 3G nem kapcsolható 3rd appból (csak a beépített gyári widgettel), valami biztosági buziskodás miatt.
de ha valaki tud rá megoldást (akár app, akár bármi security mókolás a stock romon) az ne tartsa magában.
Amit én linkeltem fizetős widgetben a gps-t tényleg nem lehet egyből bekapcsolni,úgy hogy rábökök a wigetre.De a 3G-t igen.Kipróbáltam.
These users thanked the author csiporgo for the post:
moco (2013-01-15 kedd 13:15:56)
bladehu2
5. szint
5. szint

csiporgo írta:Amit én linkeltem fizetős widgetben a gps-t tényleg nem lehet egyből bekapcsolni,úgy hogy rábökök a wigetre.De a 3G-t igen.Kipróbáltam.
amit linkeltél abban csak egy mobilnet ki/bekapcs widget van (ami tök független attól hogy 2g vagy 3g hálózaton van-e a telefon) és az nem ugyanaz mint a 3G -re való átkapcsolás. magát a mobilnetet ki/bekapcsolni azt kb mindegyik ilyen widget tudja és az működik is ICS alatt. nekem az kellene (meg ha jól értettem moconak is) hogy alapból 2G only-n (GSM) van a teló, de ha kell a gyors net akkor egy widget klikkel átrakja a hálózat módot 3G only-ra. na ilyet én még nem találtam ami ICS alatt (és afelett) is működne. amiben benne is van ez a hálózatváltó funkció (pl widgetsoid) az csak 2.3-ig működik, ICS-től már ugyanugy bedob a mobile networks beállítások menüjébe mint a gps kapcsoló a helymeghatározás beállíztásokba.
These users thanked the author bladehu2 for the post:
moco (2013-01-15 kedd 17:14:51)
felixo
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S 4
Has thanked: 93 times
Been thanked: 10 times

Hozzászólás Szerző: felixo »

Az én telómra van működő Adobe Flash Player ?
Ha igen,egy linket kérhetnék ?
Köszönöm előre is :-)
-- Galaxy S 4 --
bladehu2
5. szint
5. szint

felixo írta:Az én telómra van működő Adobe Flash Player ?
Ha igen,egy linket kérhetnék ?
Köszönöm előre is :-)
moco linkelte ebben a topikban, a fórum kereső csodákra képes. varászszavak: adobe flash
csiporgo
1. szint
1. szint
Nem:

bladehu2 írta:
csiporgo írta:Amit én linkeltem fizetős widgetben a gps-t tényleg nem lehet egyből bekapcsolni,úgy hogy rábökök a wigetre.De a 3G-t igen.Kipróbáltam.
amit linkeltél abban csak egy mobilnet ki/bekapcs widget van (ami tök független attól hogy 2g vagy 3g hálózaton van-e a telefon) és az nem ugyanaz mint a 3G -re való átkapcsolás. magát a mobilnetet ki/bekapcsolni azt kb mindegyik ilyen widget tudja és az működik is ICS alatt. nekem az kellene (meg ha jól értettem moconak is) hogy alapból 2G only-n (GSM) van a teló, de ha kell a gyors net akkor egy widget klikkel átrakja a hálózat módot 3G only-ra. na ilyet én még nem találtam ami ICS alatt (és afelett) is működne. amiben benne is van ez a hálózatváltó funkció (pl widgetsoid) az csak 2.3-ig működik, ICS-től már ugyanugy bedob a mobile networks beállítások menüjébe mint a gps kapcsoló a helymeghatározás beállíztásokba.
Akkor téged is félre értettelek.Bocs. :(
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

A jó szándék a fontos. Akkor én rosszul fogalmaztam meg, de bladehu2 fején találta a szeget.
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
bladehu2
5. szint
5. szint

csiporgo írta:Akkor téged is félre értettelek.Bocs. :(
semmi baj, én is értékelem a segítő szándékot :) csak azért írtam le érthetően hogy ne haladjunk tovább vakvágányon és más se álljon neki feleslegesen keresgélni mobilnet ki/bekapcsoló alkalmazásokat.
Válasz küldése

Vissza: “Android”