de az xml file-t nem kell modositani ahoz ha olyat rakok be ami nincs alapol bene a témába?tnorbi írta:Leszedsz egy témát, majd Titaniummal rendszeralkalmazássá konvertálod, utána kiszedet, gépen kibontod, és azt változtatsz, amit akarsz. Aztán totalkommanderrel beleteszed a képeidet, vissza a telóra, és kész is.
Android telefonok csinosítása/ikonok cseréje
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Google Nexus 4 16 GB
- Nem: Férfi
- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 16 times
Re: Android telefonok csinosítása/ikonok cseréje
- tnorbi
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei Mate 9
- Has thanked: 493 times
- Been thanked: 507 times
Annyira nem mentem bele, nyilván kell. Nekem bőven elég volt, hogy testre tudjam szabni.joco82 írta:de az xml file-t nem kell modositani ahoz ha olyat rakok be ami nincs alapol bene a témába?tnorbi írta:Leszedsz egy témát, majd Titaniummal rendszeralkalmazássá konvertálod, utána kiszedet, gépen kibontod, és azt változtatsz, amit akarsz. Aztán totalkommanderrel beleteszed a képeidet, vissza a telóra, és kész is.
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5630
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
Sziasztok nem tudna nekem segíteni valaki szeretném felül az akksi ikon-t megváltoztatni, megpróbáltam ezzel, SGS Bat Icon Mod 2 - v1_1_1.apk , de nem akarja, ez egy x10 mini módosított fw-vel superuser engedélyt megkapja, és ott megfagy hogy loading please wait (check your internet .. ) pedig wifi van .. mit csináljak most ?
Köszi előre is ..
Köszi előre is ..
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
SE-re ne akard, mert nem lesz jó! Nem mindegy a rom, és a SE más rommal rendelkezik.scooter01 írta:Sziasztok nem tudna nekem segíteni valaki szeretném felül az akksi ikon-t megváltoztatni, megpróbáltam ezzel, SGS Bat Icon Mod 2 - v1_1_1.apk , de nem akarja, ez egy x10 mini módosított fw-vel superuser engedélyt megkapja, és ott megfagy hogy loading please wait (check your internet .. ) pedig wifi van .. mit csináljak most ?
Köszi előre is ..
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő kis gombbal!
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5630
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
Húúú szia, köszönöm, nem lenne kedved kiütni az egész telefont és SE-re nincs valami megoldás erre .. ?
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Mivel már főzött van rajta, nehéz lesz.scooter01 írta:Húúú szia, köszönöm, nem lenne kedved kiütni az egész telefont és SE-re nincs valami megoldás erre .. ?
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő kis gombbal!
-
- 1. szint
http://kepfeltoltes.hu/view/130407/scre ... es.hu_.png
valaki nem tudja hol találhatom a képen bejelölt részt?nem az ikonokat keresem hanem a szürke csempéket
valaki nem tudja hol találhatom a képen bejelölt részt?nem az ikonokat keresem hanem a szürke csempéket
- tnorbi
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei Mate 9
- Has thanked: 493 times
- Been thanked: 507 times
Csomagolj ki egy CM 10.1es témát, hátha az segít...joco82 írta:http://kepfeltoltes.hu/view/130407/scre ... es.hu_.png
-
- 1. szint
Már probáltam de nem találok rá:(!ezért kérek segitséget hátha tudja valaki!tnorbi írta:Csomagolj ki egy CM 10.1es témát, hátha az segít...joco82 írta:http://kepfeltoltes.hu/view/130407/scre ... es.hu_.png