iGO My way Android / iGO primo 2.0
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
- Miauut
- 1. szint
- Készüléktípus: Asus Padfone 2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 8 times
Re: iGO My way Android
Tudtok, ehhez az új skinhez, szinsémát. A régiek nekem nem mennek rajta. Az alapszinek nem tetszenek.
Köszi
Miauut
Köszi
Miauut
Nokia 7710 > Htc Universal > Htc Kaiser > Samsung i900 > Htc x7510 > SExperia x10 > Galaxy Note > Asus PF2
-
- Újonc
- Készüléktípus: Motorola Defy
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Azt így nem merném kijelenteni, hogy nem kompatibilis vele.
Kicsomagoltam az .apk-t, töröltem a data_gro mappát belőle, majd visszacsomagoltam, aláírtam, telepítettem. A sys.txt-t átírtam, hogy a motoGIS skinre hivatkozzon.
Elindul az 178871-es iGO 854x480-ban.
A jelenlegi problémáim:
-Hiába van a magyar nyelv .gro file a lang mappában az sdkátyán (ahol eddig is), csak angol nyelven hajlandó a program megjelenni. Első beállításnál nem is jelenik meg, hogy más nyelvet választhatnék.
-A poi kezelés valamiért nem az igazi. Máshol is olvastam, hogy nem találnak poi-kat. Nálam ez úgy néz ki, hogy a beállításokban megjelent egy "Rich POI" almenü (motogis skin), és meg tudom mondani, hogy a térképen milyen POI-k jelenjenek meg.
Navigációnál nem tudok poi kategóriákat választani (Benzinkút, Étterem, ...) csak az "Egyebek" kategória aktív. Ha azt kiválasztom, akkor név szerint tudok keresni a POI adatbázisban. Szóval, ez félig működik.
-Ha a térkép nézetben vagyok, és 2x rábökök a térképre, akkor a 840x480-as "gyári" skinnel, a képernyű "átfordul", és megjelenik a "Where am I?" menü.
MotoGIS skinnel sajna nem ez jön fel, hanem marad a térkép, de plusz nyilak jelennek meg, amikkel mozgathatom a térképet, és szétnézhetek a környéken.
Kicsomagoltam az .apk-t, töröltem a data_gro mappát belőle, majd visszacsomagoltam, aláírtam, telepítettem. A sys.txt-t átírtam, hogy a motoGIS skinre hivatkozzon.
Elindul az 178871-es iGO 854x480-ban.
A jelenlegi problémáim:
-Hiába van a magyar nyelv .gro file a lang mappában az sdkátyán (ahol eddig is), csak angol nyelven hajlandó a program megjelenni. Első beállításnál nem is jelenik meg, hogy más nyelvet választhatnék.
-A poi kezelés valamiért nem az igazi. Máshol is olvastam, hogy nem találnak poi-kat. Nálam ez úgy néz ki, hogy a beállításokban megjelent egy "Rich POI" almenü (motogis skin), és meg tudom mondani, hogy a térképen milyen POI-k jelenjenek meg.
Navigációnál nem tudok poi kategóriákat választani (Benzinkút, Étterem, ...) csak az "Egyebek" kategória aktív. Ha azt kiválasztom, akkor név szerint tudok keresni a POI adatbázisban. Szóval, ez félig működik.
-Ha a térkép nézetben vagyok, és 2x rábökök a térképre, akkor a 840x480-as "gyári" skinnel, a képernyű "átfordul", és megjelenik a "Where am I?" menü.
MotoGIS skinnel sajna nem ez jön fel, hanem marad a térkép, de plusz nyilak jelennek meg, amikkel mozgathatom a térképet, és szétnézhetek a környéken.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 0
Sziasztok!
Galaxy Ace tulaj lettem!
Valaki rakott már ilyenre?
320*480 a felbontása.
Szoktam nézni az üzeneteimet!
Galaxy Ace tulaj lettem!
Valaki rakott már ilyenre?
320*480 a felbontása.
Szoktam nézni az üzeneteimet!

- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Akkor miért nem linkeled be ide? A skint lehet.szomi írta:Elkészült a 8.4.3.179971 iGO és a Tiger v1.5 skin integrált változata
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

- szomi
- Újonc
- Készüléktípus: SGS2
- Been thanked: 1 time
laci64 írta:Akkor miért nem linkeled be ide? A skint lehet.szomi írta:Elkészült a 8.4.3.179971 iGO és a Tiger v1.5 skin integrált változata
Lassabban olvasd, és meglátod, hogy nem lehet...
- szomi
- Újonc
Nem vagyok moderátor, de nem ez a módja.Attilaa írta:Akkor kérhetem emailben?
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
Csak a telepítő és a térkép progikat nem lehet linkelni, mást igen!
- Rating: 2.63%
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! 
S10+ Dual / SGS4

S10+ Dual / SGS4
- szomi
- Újonc
Csakhogy ez telepítő apk amiben ki van cserélve a skin.moco írta:Csak a telepítő és a térkép progikat nem lehet linkelni, mást igen!