Szerintetek jó így, hogy ott vannak a mappák tartalmának az ikonjai, meg a szám, hogy mennyi cucc van a mappákban? Vagy eltüntessem inkább? Ha igen, hogyan?

Nem lehetséges.pasadenasbeach írta:Sziasztok, 2.3.3-as androidnál lehetséges mindenféle "hack", root, stb. nélkül kicserélni az alap aksi lejző ikont százalékosra? pl egy App-al, vagy bemásolni valamit valahova/átirni valamit valahol?:D
Köszönöm a választ:)
ui: használtam a keresőt a fórumban, de érdemleges választ nem találtam a kérdésemre.
Lecserélőset nem tudok, de amit kirakhatsz a felső sorra és ugyanúgy mutatja százalékban, olyat igen, ha még aktuális.pasadenasbeach írta:Sziasztok, 2.3.3-as androidnál lehetséges mindenféle "hack", root, stb. nélkül kicserélni az alap aksi lejző ikont százalékosra? pl egy App-al, vagy bemásolni valamit valahova/átirni valamit valahol?:D
ui: használtam a keresőt a fórumban, de érdemleges választ nem találtam a kérdésemre.
Én ezt használompasadenasbeach írta:Sziasztok, 2.3.3-as androidnál lehetséges mindenféle "hack", root, stb. nélkül kicserélni az alap aksi lejző ikont százalékosra? pl egy App-al, vagy bemásolni valamit valahova/átirni valamit valahol?:D