Trónok harca.Lemon írta:Neked mi nem elérhető? Én simán tudtam leszedni belőle. Most is és korábban is.tnorbi írta:Amazonon megint akciók vannak... Valahogy meg lehet oldani, hogy itthonról is elérhető legyen az összes app?
Hasznos Android programok!
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
- tnorbi
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei Mate 9
- Nem: Férfi
- Has thanked: 493 times
- Been thanked: 507 times
Re: Hasznos Android programok!
-
- 4. szint
- Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
- Has thanked: 183 times
- Been thanked: 211 times
Sziasztok!
4.4.2 -es rendszeren, hogy lehet beállítani az llamat, úgy hogy automatikusan kapcsoljon ki ba a repülőgépes üzemmód?
Olvastam valahol, hogy root kell hozzá, ez meg is van a telefonon, de még se működik.
A CM locker nevű alkalmazás miért, nem engedi bekapcsolni az értesítéseket, hogy megjelenjenek lezárt kijelzőn?
A clean master-be se engedi be kapcsolni az értesítéseket, beállítások alkalmazás sajnos leállt!

Szerk.: Az értesítésekre rájöttem, hogy hol kell beállítani, Beállítások/Biztonsági beállítások/Hozzáférés értesítésekhez. 4.4.2 alatt!
4.4.2 -es rendszeren, hogy lehet beállítani az llamat, úgy hogy automatikusan kapcsoljon ki ba a repülőgépes üzemmód?
Olvastam valahol, hogy root kell hozzá, ez meg is van a telefonon, de még se működik.

A CM locker nevű alkalmazás miért, nem engedi bekapcsolni az értesítéseket, hogy megjelenjenek lezárt kijelzőn?
A clean master-be se engedi be kapcsolni az értesítéseket, beállítások alkalmazás sajnos leállt!

Szerk.: Az értesítésekre rájöttem, hogy hol kell beállítani, Beállítások/Biztonsági beállítások/Hozzáférés értesítésekhez. 4.4.2 alatt!
-
- 2. szint
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 42 times
nokiae668 írta:Sziasztok!
Olvastam valahol, hogy root kell hozzá, ez meg is van a telefonon, de még se működik.![]()
És Xposed framework abban pedig a "Jelly Baen 4.x Airplan Mode Helper" modul. A google a Jelly Baen óta alapból nem engedélyezi a airplan hozzáférést.
- Rating: 2.63%
OnePlus One 11S + (Samsung Galaxy S3 LTE + S2)
-
- 4. szint
4.2.2 rootal ment a airplane, de 4.4 -en úgylátom már root se elég.fireman írta:nokiae668 írta:Sziasztok!
Olvastam valahol, hogy root kell hozzá, ez meg is van a telefonon, de még se működik.![]()
És Xposed framework abban pedig a "Jelly Baen 4.x Airplan Mode Helper" modul. A google a Jelly Baen óta alapból nem engedélyezi a airplan hozzáférést.
Itt egy alkalmazás, amihez xposed se kell. https://play.google.com/store/apps/deta ... medtoggles
Az xposed telepítése után, mikor a framework-t telepíteném feldob egy figyelmeztető üzenetet, hogy nem biztos, hogy be fog töltődni... ez mennyire van így?
Az xposed-t honnan tölthetem le?
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Nyalóka alatt meg már a mobilnet sem kapcsolgatható programból (pl Llama), sőt (ez mekkora marhaság!), már NFC tag-ről sem!!!
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
-
- 2. szint
- Been thanked: 42 times
4.4 alatt nem volt gondom vele. Az intallert az XDA-án találod. Nyalóka alatt - másképp és másfajta telepítőt - kell használni.nokiae668 írta:
Az xposed telepítése után, mikor a framework-t telepíteném feldob egy figyelmeztető üzenetet, hogy nem biztos, hogy be fog töltődni... ez mennyire van így?
Az xposed-t honnan tölthetem le?
A modulokat már a frameworkből éred el.
OnePlus One 11S + (Samsung Galaxy S3 LTE + S2)
-
- 4. szint
Felraktam az Xposed-t és a modult is, aktiváltam újraindítottam és mégse kapcsol át magától repülőgépes módra. Mit kell még állítani rajta, hogy jó legyen?fireman írta:nokiae668 írta:Sziasztok!
- sozs
- 3. szint
- Készüléktípus: LG K42
- Been thanked: 36 times
- Kapcsolat:
Igaz én az Auto Airplane Mode programot használtam LG L7II-n JB alatt, és root volt a telefon! Kapott a program root jogosultságot?
- kissati66
- 2. szint
- Készüléktípus: Nexus 5 MPA44G 6.0 Marshmallow
- Has thanked: 30 times
- Been thanked: 15 times
Nekem a Nights Keeper 5.1.1 alatt kikapcsolja (éjszakára) a mobilnetet, reggel meg vissza. De ezt írja is a Playen az utolsó update újdonságai közt. Lehet a Llamat is csak az új rendszerhez kellene igazítania a fejlesztőnek, több mint fél éve frissült utoljára.Macika írta:Nyalóka alatt meg már a mobilnet sem kapcsolgatható programból (pl Llama), sőt (ez mekkora marhaság!), már NFC tag-ről sem!!!
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Köszönöm szépen, tanulmányozni fogom a progit!kissati66 írta:Nekem a Nights Keeper 5.1.1 alatt kikapcsolja (éjszakára) a mobilnetet, reggel meg vissza. De ezt írja is a Playen az utolsó update újdonságai közt. Lehet a Llamat is csak az új rendszerhez kellene igazítania a fejlesztőnek, több mint fél éve frissült utoljára.Macika írta:Nyalóka alatt meg már a mobilnet sem kapcsolgatható programból (pl Llama), sőt (ez mekkora marhaság!), már NFC tag-ről sem!!!

"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill