Damir írta:
Addig oké, hogy ott van a kiválasztásnál a refund, csak aztán ez valóban meg is történik?
Mert könnyen írhatnak annyit, hogy sorry, letelt már a 15 perc, hiába választottad ki a refund opciót.

kipróbáltam 3 nagyon régen megvett appnál amiket kb sose használtam mert találtam utána sokkal jobbat vagy pár nap után kiderült hogy szar az egész mert szívja az akksit. azt irtam be "doesn't works on my phone"

mindegyikre azt irták vissza hogy "A vásárlással kapcsolatos enyhítő körülmények miatt örömmel értesítjük, hogy most az egyszer kivételt teszünk a visszatérítési irányelvek alól, és 1.98 EUR összegű visszatérítést adunk Önnek". most az egyszer, háromszor

gondolom ez ilyen elrettentő duma nehogy azt higyje az ember hogy ez így alanyi jogon jár. mondjuk olyan appnál amit megveszek azért is -mert bár még nem tökéletes- hogy támogassam a fejlesztést aztán marad úgy bugosan, soha többé frissítés, vagy pár nap múlva derül csak ki hogy szívja az akksit mint az állat és nincs kedvem várni hogy mikor lesz javítva, na ott még jogos is lehet ilyen módon visszakérni a pénzt. de olyannál amit használtam akár fél évig ott már erősen a sz*rrágás kategória 1-2-5 eurokat visszigényelni.