Minden olyan téma, ami Android operációs rendszert futtató készülékekről szól.
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
reddoors írta:Hát kinek mi:) . Az a baj , hogy a NEXT launchernek már eleve ez a része alapól el van cseszve , rossz az elgondolás és rossz irányba mentek a programozók. Persze ezen nem akarok vitatkozni, én megvettem ma a TSF-et , tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Az én igényem , ízlésem inkább ezt díjazza .
kinek a pap, kinek papLAN nem akarok én senkit meggyőzni hogy a next hibátlan (mint írtam nem is az, de egyik sem az), nem kapok jutalékot.
viszont hogy ON is legyek:
BOSS ikoncsomag, szinte az össze launcher alatt használható:
Aki nem sajnálja érte egy akciós sajtburger árárt:
igen frankó ez is,még valami régi mittom én melyik romba benne volt azóta,nézegetem meg frissitgetem,meg fagyasztom,nagyon szép ,nagyon jó,mint mind,de mig nem tudnak magyarul,felejtve,mind.
vagy a buzz launcher
igen frankó ez is,még valami régi mittom én melyik romba benne volt azóta,nézegetem meg frissitgetem,meg fagyasztom,nagyon szép ,nagyon jó,mint mind,de mig nem tudnak magyarul,felejtve,mind.
vagy a buzz launcher
Próbáltam én már mindent, de nem találok olyan órát ami tetszene. Skinekkel meg az a baj, hogy kilövik az élő háttér szépségét. Mindig a BW kerül vissza.
vagy a buzz launcher
Próbáltam én már mindent, de nem találok olyan órát ami tetszene. Skinekkel meg az a baj, hogy kilövik az élő háttér szépségét. Mindig a BW kerül vissza.
ebböl a prot használom,lehet átlátszó.képpel is,nekem bejön,tudja magyart nekem fonztos,mindnél.
vagy a buzz launcher
ebböl a prot használom,lehet átlátszó.képpel is,nekem bejön,tudja magyart nekem fontos,mindnél.