Lehet hogy igazad van mert a mobilnetem nem mindig van bekapcsolva...Macika írta:Kezdem érteni, mire gondoltok...tuzpenge írta:En egy eve vettem meg es kb mar 3x jelentkezett ugy hogy nem is surun hasznalom. Nekem sem volt elotte okositott egybol megvettem akcioba.Macika írta: >2 éve vettem meg a Poweramp-et, azóta SEMMILYEN hibát nem jelez. Előtte nem volt fent okosított verzió...
A program indításkor random módon ellenőrzi, jogtiszta-e. Ilyenkor ha épp nincs net, akkor azt jelzi, hogy ejnyeno...
Több ilyen program is van, Aqua mail, mail.com, stb...
Hasznos Android programok!
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy Note 3 Neo 7505
- Nem: Férfi
- Has thanked: 0
- Been thanked: 2 times
Re: Hasznos Android programok!
"3210 -> 6230i -> E51 -> N95! / (E71) / Xperia Pro -> HTC Desire V -> Galaxy S4 mini duos"
- tnorbi
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei Mate 9
- Has thanked: 493 times
- Been thanked: 507 times
Arra gondolok, hogy egy linket dobhatná az itt végzett munkádra, hogy miért is hívjunk meg egy kávéra.Eekq írta:Ha a működőképességére gondolsz,akkor igen...és a kv is létfontosságú dolog!!! Próbáld ki!!!tnorbi írta: Ez a Donate komoly dolog?

- Rating: 2.63%
- Eekq
- Újonc
- Készüléktípus: SONY XPERIA Z White
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 6 times
Az itteni munkám fabatkát sem ér,viszont itthon nagyon szorgalmasan helytállok és mérhetetlen a jófejségem is....tnorbi írta:
Arra gondolok, hogy egy linket dobhatná az itt végzett munkádra, hogy miért is hívjunk meg egy kávéra.

- rydair
- 4. szint
- Készüléktípus: Samsung P6800 + Note 3 + Gear
- Has thanked: 28 times
- Been thanked: 15 times
Sziasztok.
Na arra tud-e valaki megoldást, hogy bluetoothon ne kelljen egyesélvel fájlokat elfogadni, gondolok itt arra mint pl a nokiáknál be lehet állítani valakit "jogosult"-nak (vagy az újab készülékekek "aut. kapcs. jóváhagy. nélkül")
Mert tök jó amikor valaki 20+ dolgot akar nekem küldeni és tél van hideg is, elég ha az ő keze lefagy mire kiválogatja és elküldi, ne kelljen még a telefonomat is koptatni egypercenként hogy kivegyem a zsebemből
Na arra tud-e valaki megoldást, hogy bluetoothon ne kelljen egyesélvel fájlokat elfogadni, gondolok itt arra mint pl a nokiáknál be lehet állítani valakit "jogosult"-nak (vagy az újab készülékekek "aut. kapcs. jóváhagy. nélkül")
Mert tök jó amikor valaki 20+ dolgot akar nekem küldeni és tél van hideg is, elég ha az ő keze lefagy mire kiválogatja és elküldi, ne kelljen még a telefonomat is koptatni egypercenként hogy kivegyem a zsebemből

A gömb nem más mint egy töredezettségmentesített kocka...
Phablet
Phablet

-
- 2. szint
- Készüléktípus: Huawei P8
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 30 times
Párosítás után csak kijelölöd a file -kat, ujjad nyomvatartod valamelyiken, majd az előugró menüben a megosztásra nyomsz.rydair írta:Sziasztok.
X-Plore
- bobvosgy
- 2. szint
- Készüléktípus: LG G2 mini + N8
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 83 times
Ő nem a küldésre gondolt hanem a fogadásra!Promi írta: Párosítás után csak kijelölöd a file -kat, ujjad nyomvatartod valamelyiken, majd az előugró menüben a megosztásra nyomsz.
X-Plore

(ez engem is érdekelne mert elég idegesítő)
- reddoors
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: Huawei MATE 9
- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 550 times
Egy baj van ezzel a launcherrel , hogy az egész el van cseszve már az alapoktól. A kimondottan erre írt témák és ikoncsomagok sem tudják lecserélni az alapértelmezett ikonokat maximum egy keretet vagy egy háttérszínt kapnak, de az ikon megmarad alapértelmezettnek. Esetleg , esetenként talán az alap ikonok cserélődnek . Van, hogy az asztalon lecseréli de belépve a menüben már marad az eredeti ikon. Ez egy felemás ízléstelen , az alapokban elbaszott launcher , ami roppant idegesítő számomra.
Most , hogy leárazták még egyszer megnéztem de számomra 2 Ft-ot nem ér.
Itt látszik, hogy az asztalon lecseréli a téma , de a menübe belépve marad a névjegyzék, üzenetek , stb.

http://kepfeltoltes.hu/view/140111/Scre ... es.hu_.png

Itt látszik, hogy az asztalon lecseréli a téma , de a menübe belépve marad a névjegyzék, üzenetek , stb.

- These users thanked the author reddoors for the post:
- gerisgeris1970 (2014-01-11 szomb. 10:05:32)
- Rating: 2.63%
Huawei MATE 9 Android 7
-
- 2. szint
- Készüléktípus: Huawei P8
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 30 times
Én már küldtem át nem egyszer több file -t, és párosítás után mikor folyamatosan küldi a file -t az X-plorer, akkor csak a legelsőnél kérdezi meg a fogadást a másik telefon. A többit pedig folyamatosan küldi, hozzá se kell nyúlni.bobvosgy írta:Ő nem a küldésre gondolt hanem a fogadásra!Promi írta: Párosítás után csak kijelölöd a file -kat, ujjad nyomvatartod valamelyiken, majd az előugró menüben a megosztásra nyomsz.
X-Plore![]()
(ez engem is érdekelne mert elég idegesítő)
- gerisgeris1970
- 3. szint
- Készüléktípus: Huawei P9 Lite
- Has thanked: 298 times
- Been thanked: 24 times
Nekem tetszik ez a launcher,ezt használom pillanatnyilag,de pont az a bajom vele amit írsz is.Kár érte.reddoors írta:Egy baj van ezzel a launcherrel , hogy az egész el van cseszve már az alapoktól. A kimondottan erre írt témák és ikoncsomagok sem tudják lecserélni az alapértelmezett ikonokat maximum egy keretet vagy egy háttérszínt kapnak, de az ikon megmarad alapértelmezettnek. Esetleg , esetenként talán az alap ikonok cserélődnek . Van, hogy az asztalon lecseréli de belépve a menüben már marad az eredeti ikon. Ez egy felemás ízléstelen , az alapokban elbaszott launcher , ami roppant idegesítő számomra.![]()
![]()
Most , hogy leárazták még egyszer megnéztem de számomra 2 Ft-ot nem ér.
Itt látszik, hogy az asztalon lecseréli a téma , de a menübe belépve marad a névjegyzék, üzenetek , stb.![]()
![]()
![]()
LG G3-16 Gb
V 20p-EUR-XX
+root
V 20p-EUR-XX
+root