iGO My way Android / iGO primo 2.0
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsun galaxy S2 ICS 4.03
- Nem: Férfi
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 0
Re: iGO My way Android / iGO primo 2.0
Az Igo 9.6.22.290143 - as verzió van a Galaxy S2 es telómon. Nagyon jól működik, de most tettem rá román térképet, de romániába nem tud tervezni. A térképet látom, beállítom az uticélt, és amikor rányomok hogy tervezés, azt írja ki hogy: "Nem található út az uticél körül"https://docs.google.com/file/d/0B-NyGW8 ... sp=sharing A map mappába ugyanazt a 5 térképfájlt tettem mint a többi térképnél, mindegyik működik is, csak a román nem. 83_NQ_2012.Q3 ugyanaz mint a szlovák,lengyel,német stb, ezek működnek is, csak a román nem. Valakinek volt már ilyen tapasztalata a román térképpel ?
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Próbálj másik térképet, ez már egyébként is elég régi.
- Rating: 2.63%
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsun galaxy S2 ICS 4.03
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 0
Próbálnék már, de az istenért sem akarják seedelni, 17%-nál megakadt. Egy jó linket elfogadnék szivesen.laci64 írta:Próbálj másik térképet, ez már egyébként is elég régi.
- laci64
- Moderátor
Ment pü.rokec írta:Próbálnék már, de az istenért sem akarják seedelni, 17%-nál megakadt. Egy jó linket elfogadnék szivesen.laci64 írta:Próbálj másik térképet, ez már egyébként is elég régi.
- Rating: 2.63%
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

- papzi
- 2. szint
- Készüléktípus: Xperia Z1c Android 4.4.4
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 26 times
Igen, köszi, ezt láttam én is, de ez hol van?laci64 írta:[android]papzi írta:Hm..
Azt hiszem nem voltam elég érthető:
Nem a navigáció hangjának kiküldésével van a gond, hanem a hengerővel!
Direkt kipróbáltam: Navitel, Tomtom, Copilot, Garmin, ezek mind ugyanazzal a hangerővel szólnak, mint a rádió, míg a hárombetűs nagyon-nagyon halk. Az is átküldi, meg valami iszonyú halk hang szól is, de az a többihez képest légyzümmögés!
Lehet, hogy a stream csatornával van baj?
Valahol olvastam, hogy az android többféle csatornán tudja kiküldeni a hangot és be lehet állítani, hogy melyik program melyiket használja. Csak most nem találom sehol...
navigation_audio_stream=1
2-STREAM_RING
3-STREAM_MUSIC
4-STREAM_ALARM
5-STREAM_NOTIFICATION
- laci64
- Moderátor
A sys.txt-be kell beírni vagy módosítani.
kis gombbal!

- papzi
- 2. szint
Nekem nincs sys.txt, már kerestem, de nem találomlaci64 írta:A sys.txt-be kell beírni vagy módosítani.
- Attilaa
- 2. szint
- Készüléktípus: SAMSUNG Galaxy SIII
- Has thanked: 164 times
- Been thanked: 49 times
IGo mappában ?????papzi írta:Nekem nincs sys.txt, már kerestem, de nem találomlaci64 írta:A sys.txt-be kell beírni vagy módosítani.
Samsung S5 mini
-
- 2. szint
- Készüléktípus: Motorola Moto G2
- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 19 times
Az kizárt ;-)Attilaa írta:IGo mappában ?????papzi írta:Nekem nincs sys.txt, már kerestem, de nem találomlaci64 írta:A sys.txt-be kell beírni vagy módosítani.
- papzi
- 2. szint
Most lehet, hogy lesújtó véleményetek van rólam,de:
Az IGO telepítése úgy kezdődik, hogy a megfelelő csomag IGO mappáját komplett bemásolom az SD kártya gyökerébe. Ebben nincs sehol SYS.txt.
Ezután installálom a megfelelő .apk-t, majd letöltöm a térképeket, poikat, stb. Ezekben sincs sehol sys.txt. Az apk nem hozott létre.
EsExplorer, root jogokkal, rootolt telefonon a keresés mezőbe beírva a sys.xt-t, nem ad eredményt. A teljes telefont végig kereste, több percig tartott, de nem kapott eredményt.
Most tényleg: hol kellene lennie?
Az IGO telepítése úgy kezdődik, hogy a megfelelő csomag IGO mappáját komplett bemásolom az SD kártya gyökerébe. Ebben nincs sehol SYS.txt.
Ezután installálom a megfelelő .apk-t, majd letöltöm a térképeket, poikat, stb. Ezekben sincs sehol sys.txt. Az apk nem hozott létre.
EsExplorer, root jogokkal, rootolt telefonon a keresés mezőbe beírva a sys.xt-t, nem ad eredményt. A teljes telefont végig kereste, több percig tartott, de nem kapott eredményt.
Most tényleg: hol kellene lennie?