Hasznos Android programok!

Minden olyan téma, ami Android operációs rendszert futtató készülékekről szól.
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.

Veszel-e programokat a Marketről?

Nem. Sosem vettem még semmilyen programot a Marketen.
287
56%
Igen. Megveszem, amire szükségem van.
76
15%
Volt már, hogy vásároltam.
150
29%

Szavazatok száma: 513

csiporgo
1. szint
1. szint
Készüléktípus: galaxy s5 mini [4.4.2.]
Nem:
Has thanked: 62 times
Been thanked: 12 times

Re: Hasznos Android programok!

Hozzászólás Szerző: csiporgo »

blueeye írta:öö ez nem egészen az ez inkább valami hivással kapcsolatos ingyen hivás ill korlát 5 perc után picsog v vibrál

a progi symbianon a time chime pro néven futott de köszi a tippet azért
Itt van pl.ez: https://play.google.com/store/apps/deta ... aGltZXMiXQ..
Óránként jelez.Annyiszor harangozik,amennyi idő van.pl 10-kor tízszer.Félkor meg egyszer.Be lehet állítani,hogy éjjel ne jelezzen.

és itt van még ez: http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=54603
Samsung galaxy s3 mini blue(JB-4.1.2.)
blueeye
1. szint
1. szint
Készüléktípus: htc sensation
Nem: Férfi
Has thanked: 5 times
Been thanked: 0
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: blueeye »

csiporgo írta:
blueeye írta:öö ez nem egészen az ez inkább valami hivással kapcsolatos ingyen hivás ill korlát 5 perc után picsog v vibrál

a progi symbianon a time chime pro néven futott de köszi a tippet azért
Itt van pl.ez: https://play.google.com/store/apps/deta ... aGltZXMiXQ..
Óránként jelez.Annyiszor harangozik,amennyi idő van.pl 10-kor tízszer.Félkor meg egyszer.Be lehet állítani,hogy éjjel ne jelezzen.

és itt van még ez: http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=54603
igen megtaláltam én is :) de nem harangzúgás akarok ,hanem pl baba tüsszentést berakni jelzésnek :)
Még nincs teljesen kész, de már majdnem elkezdtem :!:

"Neked törvény, nekem töltény kell
Neked törvény, nekem töltény!"
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

gerisgeris1970 írta:
Macika írta:
gerisgeris1970 írta:Felixo és Bladehu2,köszönöm szépen a válaszokat :Notworty: . Az airdroid az ami nekem tetszik és már használatba is vettem. :taps2:
Azért hadd kotyogjak bele, miért muszáj kábel nélkül?
Csak van egy szabad USB 2.0 slot a gépen, nem? Utána a belső SD-re 10-12 MB/sec lehet másolni. A külsőre meg annak sebességének (C6, C10, U1) fügvényében.
Igazad van,van szabad usb slot,és eddig úgy is csináltam.De olvastam,hogy nem olyan jó az akkunak ha napjában többször csak pár percre öszzedugom mert épp valamit fel akarok tölteni a telóra.
Jogos, valóban nem használ, NAGYON nem használ az akksinak.
Érdekes, hogy más modellnél (pl. ZTE meg HTC - ha jól emlékszem) be lehet állítani, hogy USB-ről töltse-e, ha rádugjuk. A Samsung ennyire érdekelt az akku-bizniszben?
These users thanked the author Macika for the post:
gerisgeris1970 (2013-02-02 szomb. 06:41:09)
Rating: 2.63%
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Macika
6. szint
6. szint

Kérdésem lenne.

Találkozott-e már valaki olyan programmal ,amivel meg lehet nézni pontosan, milyen programok futottak a háttérben az elmúlt X időben, kideríthető-e, melyik miatt nem tud elmenni DeepSleepbe a készülék?
Konkrétan Note2-ről van szó, de szerintem ez nem készülékspecifikus.

Köszönöm előre is, ha van valakinek program-ötlete.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

Macika írta:Kérdésem lenne.
Találkozott-e már valaki olyan programmal ,amivel meg lehet nézni pontosan, milyen programok futottak a háttérben az elmúlt X időben, kideríthető-e, melyik miatt nem tud elmenni DeepSleepbe a készülék?
szinte az összes battery-s cucc kipróbálása után, ez vált be GSAM. teljes töltés után reseteli az használati %-okat, appra lebontva mutatja mi mennyit zabált illetve mi hányszor vagy mennyi időre ébresztette fel. a free valamivel kevésbé pontosan jósolja a hátralévő üzemidőt + reklám alul.
a másik a BetterBatteryStats_xdaedition_1.12.0.0RC6.apk (ehez nincs linkem így hirtelen, XDA-n fentvan), de ez szerintem már kicsit túl van bonyolítva.
These users thanked the author bladehu2 for the post (total 3):
Macika (2013-02-02 szomb. 13:58:01) • eriklili13 (2013-02-02 szomb. 14:31:58) • szutty (2013-02-03 vas. 10:10:35)
Rating: 7.89%
Macika
6. szint
6. szint

bladehu2 írta:
szinte az összes battery-s cucc kipróbálása után, ez vált be GSAM. teljes töltés után reseteli az használati %-okat, appra lebontva mutatja mi mennyit zabált illetve mi hányszor vagy mennyi időre ébresztette fel. a free valamivel kevésbé pontosan jósolja a hátralévő üzemidőt + reklám alul.
a másik a BetterBatteryStats_xdaedition_1.12.0.0RC6.apk (ehez nincs linkem így hirtelen, XDA-n fentvan), de ez szerintem már kicsit túl van bonyolítva.
Kár, hogy csak egyszer lehet megköszönni! :)
Sir Winston Churchill
Macika
6. szint
6. szint

bladehu2 írta:
Megvettem a progit, felraktam és 2 mp múlva jelezte, hogy az Agenda Widget Plus program felelős az akksi fogyás 31,2%-áról. Valamint 9 óra 21 percet tartotta ébren a készüléket, 43 alkalommal pedig ébresztette azt.

Az utána következő progi 8,2%-ot fogyasztott.

Hetek, ha nem hónapok lettek volna végigpróbálgatni, mire kijött volna ez a végeredmény!!!

KÖSZÖNÖM!
Sir Winston Churchill
eclipse
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Galaxy S4 I9506 LTE 4.4.2
Has thanked: 66 times
Been thanked: 11 times

Hozzászólás Szerző: eclipse »

Sziasztok! A swiftKey-ben vannak magyar ékezetes betűk, mint az Anysoft keyboard-ban?
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

Macika írta:Megvettem a progit, felraktam és 2 mp múlva jelezte, hogy az Agenda Widget Plus program felelős az akksi fogyás 31,2%-áról. Valamint 9 óra 21 percet tartotta ébren a készüléket, 43 alkalommal pedig ébresztette azt.
Az utána következő progi 8,2%-ot fogyasztott. Hetek, ha nem hónapok lettek volna végigpróbálgatni, mire kijött volna ez a végeredmény!!! KÖSZÖNÖM!
na az szuper hogy sikerült megtalálni, nagyon szívesen :)
cobi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: xperia ray + Thl w8
Has thanked: 11 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: cobi »

volna egy kérdésem:
a telóra kértem 100MB-os netet, feltettem a 3G watchdog progit, hogy lássam a forgalmat. Szóval a kérdésem, hogy tudom beállítani, pl. a progi frissítések és a nagyobb levél mellékletek csak wifi kapcsolatnál jöjjenek le?
Válasz küldése

Vissza: “Android”