Hasznos Android programok!

Minden olyan téma, ami Android operációs rendszert futtató készülékekről szól.
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.

Veszel-e programokat a Marketről?

Nem. Sosem vettem még semmilyen programot a Marketen.
287
56%
Igen. Megveszem, amire szükségem van.
76
15%
Volt már, hogy vásároltam.
150
29%

Szavazatok száma: 513

bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Nem: Férfi
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Re: Hasznos Android programok!

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

vili79 írta:És azt is amit eredetileg kérdeztem: van-e olyan telefonbeszélgetést rögzítő progi, ami automatikusan felveszi a beszélgetéseket? Régebben ezt a két telefont nézegettem, az olvasottak alapján nagyon hasonlónak gondoltam.
Az összeasonlító teszteket, fotokat, filmeket megnézve se tudtam annak idején eldönteni melyiket válasszam. Úgy gondolom a fórumok azért vannak hogy beszélgethessünk erről, ha csak valamilyen szabályzatba nem ütközik a téma.
Másrészt arra is kíváncsi vagyok a sensationnak melyik az utódja, mint ahogy az s2-nek az s3.
fáradozásukat előre is köszönöm: vili79
pedig szerintem a kérdésedre választ kaptál. azt kérdezted van-e olyan program ami automatikusan csipogásmentesen felvesz. a válasz meg az volt hogy mindegyik tudja ezt, beírod a play-be hogy call recorder (van még ilyen nevű app is) és válogatsz kedvedre. nem tudom mit szeretnél még, konkrét app nevet? van pl total recall androidra is, az valszeg ismerős a nokiáról. én az s2-t választanám ha a kettő közül kellene, van a sensation-nak (is) topikja, olvasd el mik voltak vele a rossz tapasztalatok. azok alapján nekem nem kellene, sense ide vagy oda. ahogy az s2-nek is van topikja, de ott nem nagyon vannak hasonló negatívumok. a htc sensation-nak szerintem nincs olyan utódja (bár van XE meg SE2 de azok nagyjából ugyanazok mint a sima) mint az s2-nek az s3. talán a one sorozatot (leginkább a oneX) lehetnek utódnak nevezni, de akkor meg már az lenne a kérdés hogy one x vagy s3, mivel azok vannak kb egy árban.
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

vili79 írta:Köszönöm a gyors választ!
Annak ellenére hogy ebből sajnos csak egy dolgot tudtam meg,:) mégpedig azt, hogy androidon nincs csipogás telefonbeszélgetés rögzítésekor.
Én azért továbbra is szeretném tudni ki mit javasol.
És azt is amit eredetileg kérdeztem: van-e olyan telefonbeszélgetést rögzítő progi, ami automatikusan felveszi a beszélgetéseket?
Régebben ezt a két telefont nézegettem, az olvasottak alapján nagyon hasonlónak gondoltam.
Az összeasonlító teszteket, fotokat, filmeket megnézve se tudtam annak idején eldönteni melyiket válasszam. Úgy gondolom a fórumok azért vannak hogy beszélgethessünk erről, ha csak valamilyen szabályzatba nem ütközik a téma.
Másrészt arra is kíváncsi vagyok a sensationnak melyik az utódja, mint ahogy az s2-nek az s3.
fáradozásukat előre is köszönöm: vili79
Kár, hogy ennyire szájbarágós válaszokat vársz.

Ha SAJÁT véleményt akarsz valamiről, nem mások véleményét akarod szolgaian átvenni sajátként, kénytelen leszel megbarátkozni azzal, hogy mások csak szemelvényeket adnak, a gesztenyét neked kell kikaparni a szemelvények (segítségek) alapján.

Amiket leírtam, az válasz volt a kérdésedre, ha nem rögtön a visszavágás igénye gyűlt volna benned olvasáskor, hanem belegondoltál volna, mit is írtam tulajdonképpen, akkor biztos nem így, ezt írtad volna, amit.

Elmondom Neked, én hogy szoktam egy új modellel ismerkedni: először (fél perc alatt, google rulez) megkeresem a teljes technikai adatbázisát, jóóóóóól átnézem (esetleg összehasonlítom azzal a modellel, amit már ismerek), majd bemegyek a topicjába (szerintem minden arra érdemes modellnek van saját topicja), létezik csak magyar nyelven legalább 3-4 mértékadó mobilos fórum és akkor az XDA-ról még nem is beszéltünk(!), és elkezdek olvasni. És olvasok és olvasok. Nem másoktól kérem a segítséget, hogy eméssze meg nekem és velem csak az ő szubjektív végeredményét közölje, mert lusta vagyok órákat olvasással tölteni.

Kicsit tévedsz, a fórumok azért vannak, hogy akkor kérdezz (és akkor válaszoljanak Neked!), ha valamiről még nem volt szó, tehát annak ellenére sem kaptál a leírtakban a kérdésedre választ, hogy végigolvastad a teljes topicot.

Annak – ne haragudj meg – semmi értelme nincs, hogy nyolcadszor is megkérdezz valamit, amiből a régebbi topiclakóknak AZONNAL lejön, hogy nem voltál hajlandó egyetlen topicot sem végigolvasni.
És szó nincs arról, hogy a (mobil)fórumok azért lennének, hogy azok feltehessék huszonhatodikként is a kérdésüket, amikről már 25ször volt előtte szó, csak nem tud róla, mert lusta volt olvasgatni.
These users thanked the author Macika for the post:
szutty (2012-11-05 hétf. 14:42:24)
Rating: 2.63%
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
rotor82
1. szint
1. szint
Készüléktípus: SGS2
Has thanked: 4 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: rotor82 »

Sziasztok!

Olyan működő hívásblokkoló progit tudnátok ajánlani, ami a rejtett számokat is blokkolja?
Simplistic V Siyah-s2-v4.1.5
Macika
6. szint
6. szint

rotor82 írta:Sziasztok!

Olyan működő hívásblokkoló progit tudnátok ajánlani, ami a rejtett számokat is blokkolja?
Az összes hívásblokkoló csak az első fél csengés után blokkol. Tehát - ha valaki nem teljesen kezdő - akkor kiszúrja. Akkor meg már mindegy, hogy Te nyomod ki vagy a program. A rejtett számokkal az a gond, hogy sok cégnél nem engedélyezett a kimenő szám kijelzése (itt nem csak a rendőrségre, hatóságokra gondolok első sorban, hanem azokra, ahol esetleg más központon keresztül megy ki a hívás, aminek a számkijelzése nem lenne indokolt, mivel többtucat/többszáz helyről indított hívásra írná ki ugyanazt a számot, visszahívni pedig lehetetlen). Ilyenek a biztosítók (nem csak ha zaklató ajánlatot tesznek, hanem akkor is, ha Neked van/volt károd), a bankok, hasonlók.

Szóval a rejtett számokat nem feltétlenül okos dolog blokkolni.

De amúgy minden hívásblokkoló program tudja alapból, ha kipipálod az opciót.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
basaja
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Motorola Moto G2
Has thanked: 35 times
Been thanked: 19 times

Hozzászólás Szerző: basaja »

bizony,ilyenbe már sikerült nekem is belefutni...:-(
vili79
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n8 n82
Has thanked: 0
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: vili79 »

Kedves Macika!
"Kár, hogy ennyire szájbarágós válaszokat vársz."

Valóban nevezheted szájbarágósnak is a kérdéseimet, mindenesetre én a ".. SAJÁT"véleményemet mások véleményének ismeretében alakítom. Ez a megoldás lehet, hogy neked ismeretlen.

"Ha SAJÁT véleményt akarsz valamiről, nem mások véleményét akarod szolgaian átvenni sajátként, kénytelen leszel megbarátkozni azzal, hogy mások csak szemelvényeket adnak, a gesztenyét neked kell kikaparni a szemelvények (segítségek) alapján."

Gyönyörűek a hasonlataid!!! Különösen a gesztenyés és a barátnős, na és a töltöttkáposztás se utolsó:) majdnem egy ferlighetti veszett el benned:)

Tehát kedves Fölényes barátom, nem lett volna egyszerűbb annyit írnod az előző leveledben, hogy igen, van! És kész! Vagy ha nem akarsz segíteni akkor ne írj!
(erre egyébként most meg is kérlek) tudod így ötven felé már nehezebben viseli el az ember hogy ilyen kioktatóan viselkedjenek vele, még ha csak pár évvel fiatalabbak is:)

"Amiket leírtam, az válasz volt a kérdésedre, ha nem rögtön a visszavágás igénye gyűlt volna benned olvasáskor, hanem belegondoltál volna, mit is írtam tulajdonképpen, akkor biztos nem így, ezt írtad volna, amit."

Na és hogy kiben gyűlt a visszavágás igénye? Csak el kell olvasni amiket írtál és amire írtad.

"Elmondom Neked, én hogy szoktam egy új modellel ismerkedni: először (fél perc alatt, google rulez) megkeresem a teljes technikai adatbázisát, jóóóóóól átnézem (esetleg összehasonlítom azzal a modellel, amit már ismerek), majd bemegyek a topicjába (szerintem minden arra érdemes modellnek van saját topicja), létezik csak magyar nyelven legalább 3-4 mértékadó mobilos fórum és akkor az XDA-ról még nem is beszéltünk(!), és elkezdek olvasni. És olvasok és olvasok. Nem másoktól kérem a segítséget, hogy eméssze meg nekem és velem csak az ő szubjektív végeredményét közölje, mert lusta vagyok órákat olvasással tölteni."

"Elmondom Neked" én hogy viselkedek másokkal, ha megkérdeznek tőlem valamit az irodámban.
Először is udvarias vagyok, még ha tudom, hogy ma, vagy ötvenedszer mondom el ugyanazt és hogy azt gondolom ebből se lesz üzlet. Másodszor megpróbálok minden evidens és, vagy laikus kérdésére választ adni, mert hát nem lehet mindenki építész és ami nekem nagyon egyértelmű az másnak lehet, hogy előszörre nem az.

"Kicsit tévedsz, a fórumok azért vannak, hogy akkor kérdezz (és akkor válaszoljanak Neked!), ha valamiről még nem volt szó, tehát annak ellenére sem kaptál a leírtakban a kérdésedre választ, hogy végigolvastad a teljes topicot."

Ebben igazad lehet:)

"Annak – ne haragudj meg – semmi értelme nincs, hogy nyolcadszor is megkérdezz valamit, amiből a régebbi topiclakóknak AZONNAL lejön, hogy nem voltál hajlandó egyetlen topicot sem végigolvasni.
És szó nincs arról, hogy a (mobil)fórumok azért lennének, hogy azok feltehessék huszonhatodikként is a kérdésüket, amikről már 25ször volt előtte szó, csak nem tud róla, mert lusta volt olvasgatni."

Szerintem pedig, kicsit sem tévedek, kérdezni remélhetőleg még szabad azoknak a galád 2005-ben regisztrált nokiaprogramosoknak akik csendben meghúzódtak 1992-es táskatelefonjaik óta használt mobiljaikkal és ha esetleg megkérdezték tőlük, hogy:"Azt szeretném megkérdezni, van-e androidra olyan telefonbeszélgetés rögzítő, ami csipogásmentesen felveszi a beszélgetéseket, automatikusan?"
válasz: igen van, ez és ez fassz.pó vili79

"Milyen telefont javasoltok?"
válasz: ezt és ezt gyö.ér vili79
De van egy másik variácio is, mégpedig az, hogy nem írok rá semmit.
A végigolvasásról és a lustaságról meg annyit csak, hogy honnan tudod , ki mivel bír? Kinek van glaukomája, kinek van szemrákja stb. ki miért teszi fel "huszonhatodikként is a kérdésüket, amikről már 25ször volt előtte szó, csak nem tud róla, mert lusta volt olvasgatni".
Kedves Macika !
A továbbiakban nem szeretnék veled ezekről beszélgetni.

bladehu2 köszönöm a választ, megfontolom.
These users thanked the author vili79 for the post (total 2):
eriklili13 (2012-11-05 hétf. 21:58:20) • laczine (2012-11-06 kedd 16:10:25)
Rating: 5.26%
Macika
6. szint
6. szint

vili79 írta:A továbbiakban nem szeretnék veled ezekről beszélgetni.
A kor nem érdem, hanem állapot.
-------------------
Egyebekben pedig a fórumozás írott és íratlan szabályai mindenkire vonatkoznak. Azokra is, akik lusták és azokra is, akik nem lusták olvasni.
Sir Winston Churchill
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

BEFEJEZTÉTEK?
Köszönöm.
These users thanked the author moco for the post:
nababika (2012-11-08 csüt. 18:34:52)
Rating: 2.63%
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
wmiki
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Defy
Has thanked: 11 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: wmiki »

SVOX-hoz angol hangot (nem Mariskát) tudna valaki küldeni valamilyen formában? **
"Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja." /Albert Einstein/
funky71
2. szint
2. szint
Készüléktípus: SGS 7 edge S6
Has thanked: 37 times
Been thanked: 12 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: funky71 »

Sziasztok! Tudtok olyan videólejátszót ami kezeli a feliratot /srt/ fájlokat?
Samsung Galaxy S7 edge
Válasz küldése

Vissza: “Android”