iGO My way Android / iGO primo 2.0

Minden olyan téma, ami Android operációs rendszert futtató készülékekről szól.
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
rokec
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsun galaxy S2 ICS 4.03
Nem: Férfi
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0

Re: iGO My way Android / iGO primo 2.0

Hozzászólás Szerző: rokec »

Köszönöm tömör és rövid válaszod, már így is többet tudok, de azt is megköszönném ha esetleg privátban még "egyébb" infóval is megtoldanád.
laci64
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Galaxy S2
Has thanked: 52 times
Been thanked: 808 times

Hozzászólás Szerző: laci64 »

rokec írta:Köszönöm tömör és rövid válaszod, már így is többet tudok, de azt is megköszönném ha esetleg privátban még "egyébb" infóval is megtoldanád.
oké :D
These users thanked the author laci64 for the post:
rokec (2012-08-05 vas. 09:15:21)
Rating: 2.63%
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
re_anubis
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Galaxy S3 XXDLIB
Has thanked: 2 times
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: re_anubis »

laci64 írta:
re_anubis írta:Lehetőség van nyomvonalrögzítésre, amivel pld segíteni tudod a térkép készítőket (pld egy új út esetében, ami még nincs a térképen), hogy javítgassák a térképeiket, amit aztán mi letöltünk. Legalább ennyit tegyünk értük, ha már nem tudunk fizetni a térképért, nem igaz?
Ez az egyebek/útvonaladat-figyelő menüpontban található: a jobb alsó sarokban a 'felvétel'-t kell megnyomni és már megy is a trackelés. Uitt lehet leállítani is a nyomvonalrögzítést.
A rögzített nyomvonalat megérintve, a képernyő alján a 'egyebek' menüben van az 'exportálás' funkció, ami már .gpx formátumban kiexportálná a nyomvonalat - ha működne, de sztem elérési útvonal probléma miatt nem működik, mert az S3-ban másabb a külső sd kártya elérési útvonal, mint a megszokott.
Megint tanultunk. :D Remélem mindenki elolvassa. :D
Meg van a megoldás! A file név túl hosszú volt (esetleg nem megfelelő karaktert akart használni), amit a primo adni akart a nyomvonalnak. Ezért az egyebek nyomógombra feljövő menüben az átnevezést választva és egy rövid, csak ékezet nélküli betűkből álló file nevet adva már működik is. Az exportálás az sd kártya \tracks mappába kerül. Ez bizony egy program hiba a primoban, nem veszi figyelembe az android/memória kártya file rendszer korlátait az automatikus file név képzésnél.

Még 1 kis segítség S3 tulajoknak, amíg nincs natív felbontásra skin:

a sys.txt-be a következőket érdemes beírni:

[interface] (ha már van ez a szekció, akkor csak az alábbi négy sor kell a szekció végére)
mapfontscale=270
mapfontscale3dframed=260
minzoom2d=20
defaultzoom2d=90

[camera]
minzoom2d=20
defaultzoom2d=90

ezzel olvashatóbb méretűek lesznek az utcanevek és a 2d-s térkép nagyíthatósága és tervezett útvonal esetén az alapértelmezett nagyítási szintje szintén "megjavul"
A pontos beírásra figyelni kell!
Aki akar kísérletezhet is némileg más számokkal.
These users thanked the author re_anubis for the post (total 2):
moco (2012-08-05 vas. 09:35:34) • laci64 (2012-08-05 vas. 10:46:22)
Rating: 5.26%
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

Van valaki, akinek Note-on megy?
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
laci64
Moderátor
Moderátor

Macika írta:Van valaki, akinek Note-on megy?
Moco nincs itt, de ő azt írta, hogy az ismerősének megy. De írtam neked egy pü-t.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
somi36
1. szint
1. szint
Készüléktípus: galaxy note 3 XXUENC2
Has thanked: 20 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: somi36 »

Szia!

Tegnap voltam Velencében és környékén (italy),egész úton ezt használtam, a navi végig ment és tökéletesen működött.
Nem fagyott,nem írta ki hogy a vas túlmelegedett(pedig a kocsi szélvédőjén volt 30 fokban),én tökéletesen meg voltam vele elégedve.
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

somi36 írta:
Szia!

Tegnap voltam Velencében és környékén (italy),egész úton ezt használtam, a navi végig ment és tökéletesen működött.
Nem fagyott,nem írta ki hogy a vas túlmelegedett(pedig a kocsi szélvédőjén volt 30 fokban),én tökéletesen meg voltam vele elégedve.
Köszi, mostmár nálam is megy, a DCIM mappa volt a baja...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
istnag
4. szint
4. szint
Készüléktípus: HTC One S JB 4.1.1
Has thanked: 56 times
Been thanked: 72 times

Hozzászólás Szerző: istnag »

Megcsinàltam a One S én működő verziót. Vszinű az a baj,hogy alapból ICS el jön és nincs rajt menü gomb. Az alkalmazásának pedig kellene,de nincs. Viszont akkor is kell az a rész,az alkalmazás alá,ami a menü gombot helyettesìti . Szóval ha valakinek kell....
migabi24
4. szint
4. szint
Készüléktípus: HTC ONE
Has thanked: 5 times
Been thanked: 38 times

Hozzászólás Szerző: migabi24 »

van arra megoldás, hogy hangal jelezze ha traffipax van van előttem, mert nekem most csak a kis ikon látszik a térképen
Múlt:6600,7610,SE-S700,6230i,6630,SE-W810i,6680,N73,SE-P990,6120c,E50,N95-8Gb,N82,E66,N78,N79,i8510 8Gb,iPhone 3G 16GB,iPhone 3G-S 16Gb,i8910HD 16Gg,Wawe,Galaxy S 8Gb,I8910 HD, Galaxy S2, Galaxy S3, Galaxy S4
laci64
Moderátor
Moderátor

migabi24 írta:van arra megoldás, hogy hangal jelezze ha traffipax van van előttem, mert nekem most csak a kis ikon látszik a térképen
Egyebek, beállítások, hangok és .., figyelmeztetési pont.... Nekem itt az 1, 4, 5, van kipipálva.
Válasz küldése

Vissza: “Android”