iGO My way Android / iGO primo 2.0
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsun galaxy S2 ICS 4.03
- Nem: Férfi
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 0
Re: iGO My way Android / iGO primo 2.0
Köszönöm tömör és rövid válaszod, már így is többet tudok, de azt is megköszönném ha esetleg privátban még "egyébb" infóval is megtoldanád.
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
okérokec írta:Köszönöm tömör és rövid válaszod, már így is többet tudok, de azt is megköszönném ha esetleg privátban még "egyébb" infóval is megtoldanád.

- Rating: 2.63%
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S3 XXDLIB
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 3 times
Meg van a megoldás! A file név túl hosszú volt (esetleg nem megfelelő karaktert akart használni), amit a primo adni akart a nyomvonalnak. Ezért az egyebek nyomógombra feljövő menüben az átnevezést választva és egy rövid, csak ékezet nélküli betűkből álló file nevet adva már működik is. Az exportálás az sd kártya \tracks mappába kerül. Ez bizony egy program hiba a primoban, nem veszi figyelembe az android/memória kártya file rendszer korlátait az automatikus file név képzésnél.laci64 írta:Megint tanultunk.re_anubis írta:Lehetőség van nyomvonalrögzítésre, amivel pld segíteni tudod a térkép készítőket (pld egy új út esetében, ami még nincs a térképen), hogy javítgassák a térképeiket, amit aztán mi letöltünk. Legalább ennyit tegyünk értük, ha már nem tudunk fizetni a térképért, nem igaz?
Ez az egyebek/útvonaladat-figyelő menüpontban található: a jobb alsó sarokban a 'felvétel'-t kell megnyomni és már megy is a trackelés. Uitt lehet leállítani is a nyomvonalrögzítést.
A rögzített nyomvonalat megérintve, a képernyő alján a 'egyebek' menüben van az 'exportálás' funkció, ami már .gpx formátumban kiexportálná a nyomvonalat - ha működne, de sztem elérési útvonal probléma miatt nem működik, mert az S3-ban másabb a külső sd kártya elérési útvonal, mint a megszokott.Remélem mindenki elolvassa.
Még 1 kis segítség S3 tulajoknak, amíg nincs natív felbontásra skin:
a sys.txt-be a következőket érdemes beírni:
[interface] (ha már van ez a szekció, akkor csak az alábbi négy sor kell a szekció végére)
mapfontscale=270
mapfontscale3dframed=260
minzoom2d=20
defaultzoom2d=90
[camera]
minzoom2d=20
defaultzoom2d=90
ezzel olvashatóbb méretűek lesznek az utcanevek és a 2d-s térkép nagyíthatósága és tervezett útvonal esetén az alapértelmezett nagyítási szintje szintén "megjavul"
A pontos beírásra figyelni kell!
Aki akar kísérletezhet is némileg más számokkal.
- Rating: 5.26%
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Van valaki, akinek Note-on megy?
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- laci64
- Moderátor
Moco nincs itt, de ő azt írta, hogy az ismerősének megy. De írtam neked egy pü-t.Macika írta:Van valaki, akinek Note-on megy?
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

- somi36
- 1. szint
- Készüléktípus: galaxy note 3 XXUENC2
- Has thanked: 20 times
- Been thanked: 0
Szia!Macika írta:Van valaki, akinek Note-on megy?
Tegnap voltam Velencében és környékén (italy),egész úton ezt használtam, a navi végig ment és tökéletesen működött.
Nem fagyott,nem írta ki hogy a vas túlmelegedett(pedig a kocsi szélvédőjén volt 30 fokban),én tökéletesen meg voltam vele elégedve.
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Köszi, mostmár nálam is megy, a DCIM mappa volt a baja...somi36 írta:Szia!Macika írta:Van valaki, akinek Note-on megy?
Tegnap voltam Velencében és környékén (italy),egész úton ezt használtam, a navi végig ment és tökéletesen működött.
Nem fagyott,nem írta ki hogy a vas túlmelegedett(pedig a kocsi szélvédőjén volt 30 fokban),én tökéletesen meg voltam vele elégedve.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
-
- 4. szint
- Készüléktípus: HTC One S JB 4.1.1
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 72 times
Megcsinàltam a One S én működő verziót. Vszinű az a baj,hogy alapból ICS el jön és nincs rajt menü gomb. Az alkalmazásának pedig kellene,de nincs. Viszont akkor is kell az a rész,az alkalmazás alá,ami a menü gombot helyettesìti . Szóval ha valakinek kell....
-
- 4. szint
- Készüléktípus: HTC ONE
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 38 times
van arra megoldás, hogy hangal jelezze ha traffipax van van előttem, mert nekem most csak a kis ikon látszik a térképen
Múlt:6600,7610,SE-S700,6230i,6630,SE-W810i,6680,N73,SE-P990,6120c,E50,N95-8Gb,N82,E66,N78,N79,i8510 8Gb,iPhone 3G 16GB,iPhone 3G-S 16Gb,i8910HD 16Gg,Wawe,Galaxy S 8Gb,I8910 HD, Galaxy S2, Galaxy S3, Galaxy S4
- laci64
- Moderátor
Egyebek, beállítások, hangok és .., figyelmeztetési pont.... Nekem itt az 1, 4, 5, van kipipálva.migabi24 írta:van arra megoldás, hogy hangal jelezze ha traffipax van van előttem, mert nekem most csak a kis ikon látszik a térképen
kis gombbal!