"Hasznos" Android játékok!
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
- Markov
- 1. szint
- Készüléktípus: Galaxy S Plus
- Nem: Férfi
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 78 times
- Kapcsolat:
Re: "Hasznos" Android játékok!
SD-t vagy obb-t mindenképp le kell szedni. úgy mint a pókembernél rootolt készülék tud játszani offline, root nélküli meg csak nettel.
http://ApkRulez.blogspot.com - Ingyen játékok/programok/Témák/Csalások/Leírások/Hírek!
- Markov
- 1. szint
- Készüléktípus: Galaxy S Plus
- Nem: Férfi
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 78 times
- Kapcsolat:
Android játékok hackelése (GameCIH, GameGuardian stb.)
Tegnap csináltam akit érdekel olvassa el:) Nem találtam neki témát ezért gondoltam ide írom.
Követelmény: Rootolt telefon
Áttekintés: Játék csalások/Memory Editor/Crack/Hack eszköz
1. GameCIH:
Mire is jó a GameCIH?
- Meg tudod változtatni a játék sebességét (Pl. Fruit Ninja-nál lehet hasznos)
- Adatokat tudsz szerkeszteni (pontszám, pénz, HP stb.)
Sajnos már egyre több játék frissítésben tiltják le a programot, de a legtöbbnél még működik vagy ki lehet kerülni.
Letöltés: 2 fajta verziót tölthetünk le. Egy régit és a legfrissebbet.
Régi verzió (Hamarosan)
Lite 3.0.0 (Új verzió)
Hogyan használjuk a programot?
1. Indítsd el a GameCIH-t.
Itt be tudod állítani, hogy milyen gomb megnyomására jöjjön elő a GameCIH. Alapértelmezetten a MENÜ gombra van állítva, ez jó is lesz nekünk. Vagy ha nincs akkor állítsd be rá.
2. Indítsd el a hackelni kívánt játékot.
3. Töltsd be a játékot (A mentésed vagy a pályát).
4. Ha mondjuk egy RPG-t szeretnél meghackelni, azon belül a Stat pontokat akkor először lépned kell egy szintet, hogy legyen stat pontod (vagy goldod, vagy skill pont, HP, pontszám)
5. Ha léptél egy szintet általába kapsz 3 stat pontot, de a lényeg az, hogy ne csak 1 legyen, minél több annál jobb.
6. Nyomd meg a beállított gombot, hogy előjöjjön a GameCIH ablak (MENÜ gomb).
7. Itt menj az Input Number gombra és írd be a stat pondjaid (vagy hp-d, szinted, goldod stb.) számát. Ha 3 van akkor a 3-at. OK.
8. Most nyomj egy Vissza gombot és folytasd a játékot, ölj meg mobokat, szerezz goldot vagy stat vagy skill pontot. Ha Stat pontot akarod még mindig hackelni akkor használj el egy Stat pontot, hogy kevesebb legyen. Tehát maradt 2.
9. Nyomd meg újra a beállított gombot, hogy előjöjjön a GameCIH ablak (MENÜ gomb).
10. Nyomj rá a mínusz ("-") gombra. Kiírja hány találat maradt.
11. Most nyomj egy Vissza gombot és folytasd a játékot, ölj meg mobokat, szerezz goldot vagy stat vagy skill pontot. Ha Stat pontot akarod még mindig hackelni akkor használj el még egy stat pontot, hogy kevesebb legyen. Tehát maradt 1.
12. Nyomd meg újra a beállított gombot, hogy előjöjjön a GameCIH ablak (MENÜ gomb).
13. Nyomj rá a mínusz ("-") gombra. Kiírja hány találat maradt.
14. Ha nem látsz még egy olyan értéket ami a Stat pontjaid számával (1) egyezik, vagy amíg egy találat marad addig ismételd meg a 11. és a 12. lépést.
15. Ha megvan a Stat pontod értéke akkor csak válaszd ki és már át is írhatod bármennyire. Írd be a számot, OK, és ha mindent jól csináltál át írta.
Te valószínűleg egy nagy számot fogsz kapni, sokkal nagyobbat mint amit a képen lehet látni.
Vannak játékok ahol nem csak egy értelmetlen név tartalmazza valaminek az értékét hanem rendes név, mondjuk "coin" név értéke "0".
Könnyen rá lehet ezekre a nevekre is keresni ha az Input Name-re mész, ezek ritkábban szoktak működni de egy próbát megér.
1. 6. Nyomd meg a beállított gombot, hogy előjöjjön a GameCIH ablak (MENÜ gomb).
2. Válaszd ki az Input Name menüt.
3. Írj be egy szót, és kilistázza a találatokat.
4. Ha találtál valami átírhatót akkor válaszd ki és írd át az értékét.
Tippek Input Name-hez: coin, coins, score, hp, mp, mana, gold, money
===============================================
2. GameGuardian:
Követelmény: Android 2.2+
Mire is jó a GameGuardian?
A Game Guardiannal játékokat lehet hackelni épp úgy mint a GameCIH-hel. Át tudod írni a pénzed, HP-d, SP-d és még sok mást.
Ugyanúgy mint GameCIH-et.
1. Keress játék értéket egy számmal.
2. Keress rá újra az értékre egy utasítással, például, hogy nagyobb (+) vagy kisebb (-) lett az érték.
3. Zárd le az értéket, hogy egy fix szám legyen.
4. Mentsd el/Töltsd be a megváltoztatott listát.
5. Változtasd meg a játék sebességét ha szeretnéd.game speed.
Letöltés: v5.6
Bulldog_5.6.0.apk(727 KB)
3. GameKiller:
Követelmény: - (Működik ICS-en is)
A GameKiller egy ingyenes cheat program de meg lehet vásárolni az extra funkciókat $1.98-ért.
Mire is jó a GameKiller?
Naggyából ugyanarra mint a GameCIH, talán kicsit könnyebb kezelni és jobb a kompatibilitása.
Letöltés: v2.31
cn.maocai.gameki11er.apk (217.8 MB)
Emulator csalások
*Hamarosan
Cheatek:
Dead Trigger: Gold, Money, Exp, Spining Coinok és az összes fegyver használható + játék mentés.
1. Először lépj be a következő accounttal:
Felhasználónév: jijoo12
Jelszó: badboys_123
2. Menj a Backup fülre és menj válaszd ki a Restore-t.
3. Kifogyhatatlan pénzt, max szintet kapsz és az összes fegyver használható lesz.
The Dark Knight Rises:
Menj fel egy magas épület tetejére, ugorj le, és ha vörösre vált a képernyő menj a "-"-ra, ha eltűnik a vörös (visszatöltött az élet) akkor pedig menj a "+"-ra.
Ezt ismételd meg egy 5-6x amíg 20 érték marad, ha meg van zárd le mind a 20-at.
Pénz Hack: Kép
TDKR.rar(450.5KB)
N.O.V.A 3: pénz mentés
com.gameloft.android.ANMP.GloftN3HM.rar (5.33 MB)
Asphalt 7: 999,999,999 pénz.
Kép
A7save_Money_TB.zip (92.58 MB)
Dungeon Hunter 3: 99999999 Gold és999999999 Gem TB fájl.
999999kDH3.rar (10.7 MB)
Ha lehet ne helyezzétek át a témát, azért ide írtam mert itt többen látják..
Remélem érthető lett:D Próbáltam pontokra szedni, hogy átláthatóbb legyen. Ha kérdésed van írj nyugodtan a témába (Ne pm-et!).
Ezekkel a játékokkal teszteltem: (Mással nem! Ne kérdezd meg, hogy működik-e más játéknál!)
Destinia: Sajnos az 1.0.6 utáni frissítésnél már nem működik a Coin és a gold hack. Viszont a Stat és Skill pontot lehet szerkeszteni.
Go-Goat: Próbáltam sok féle képpen de nem működött.
1. GameCIH:
Mire is jó a GameCIH?
- Meg tudod változtatni a játék sebességét (Pl. Fruit Ninja-nál lehet hasznos)
- Adatokat tudsz szerkeszteni (pontszám, pénz, HP stb.)
Sajnos már egyre több játék frissítésben tiltják le a programot, de a legtöbbnél még működik vagy ki lehet kerülni.
Letöltés: 2 fajta verziót tölthetünk le. Egy régit és a legfrissebbet.
Régi verzió (Hamarosan)
Lite 3.0.0 (Új verzió)
1. Indítsd el a GameCIH-t.
Itt be tudod állítani, hogy milyen gomb megnyomására jöjjön elő a GameCIH. Alapértelmezetten a MENÜ gombra van állítva, ez jó is lesz nekünk. Vagy ha nincs akkor állítsd be rá.
2. Indítsd el a hackelni kívánt játékot.
3. Töltsd be a játékot (A mentésed vagy a pályát).
4. Ha mondjuk egy RPG-t szeretnél meghackelni, azon belül a Stat pontokat akkor először lépned kell egy szintet, hogy legyen stat pontod (vagy goldod, vagy skill pont, HP, pontszám)
5. Ha léptél egy szintet általába kapsz 3 stat pontot, de a lényeg az, hogy ne csak 1 legyen, minél több annál jobb.
6. Nyomd meg a beállított gombot, hogy előjöjjön a GameCIH ablak (MENÜ gomb).
7. Itt menj az Input Number gombra és írd be a stat pondjaid (vagy hp-d, szinted, goldod stb.) számát. Ha 3 van akkor a 3-at. OK.
8. Most nyomj egy Vissza gombot és folytasd a játékot, ölj meg mobokat, szerezz goldot vagy stat vagy skill pontot. Ha Stat pontot akarod még mindig hackelni akkor használj el egy Stat pontot, hogy kevesebb legyen. Tehát maradt 2.
9. Nyomd meg újra a beállított gombot, hogy előjöjjön a GameCIH ablak (MENÜ gomb).
10. Nyomj rá a mínusz ("-") gombra. Kiírja hány találat maradt.
11. Most nyomj egy Vissza gombot és folytasd a játékot, ölj meg mobokat, szerezz goldot vagy stat vagy skill pontot. Ha Stat pontot akarod még mindig hackelni akkor használj el még egy stat pontot, hogy kevesebb legyen. Tehát maradt 1.
12. Nyomd meg újra a beállított gombot, hogy előjöjjön a GameCIH ablak (MENÜ gomb).
13. Nyomj rá a mínusz ("-") gombra. Kiírja hány találat maradt.
14. Ha nem látsz még egy olyan értéket ami a Stat pontjaid számával (1) egyezik, vagy amíg egy találat marad addig ismételd meg a 11. és a 12. lépést.
15. Ha megvan a Stat pontod értéke akkor csak válaszd ki és már át is írhatod bármennyire. Írd be a számot, OK, és ha mindent jól csináltál át írta.
Te valószínűleg egy nagy számot fogsz kapni, sokkal nagyobbat mint amit a képen lehet látni.
Vannak játékok ahol nem csak egy értelmetlen név tartalmazza valaminek az értékét hanem rendes név, mondjuk "coin" név értéke "0".
Könnyen rá lehet ezekre a nevekre is keresni ha az Input Name-re mész, ezek ritkábban szoktak működni de egy próbát megér.
1. 6. Nyomd meg a beállított gombot, hogy előjöjjön a GameCIH ablak (MENÜ gomb).
2. Válaszd ki az Input Name menüt.
3. Írj be egy szót, és kilistázza a találatokat.
4. Ha találtál valami átírhatót akkor válaszd ki és írd át az értékét.
Tippek Input Name-hez: coin, coins, score, hp, mp, mana, gold, money
2. GameGuardian:
Követelmény: Android 2.2+
Mire is jó a GameGuardian?
A Game Guardiannal játékokat lehet hackelni épp úgy mint a GameCIH-hel. Át tudod írni a pénzed, HP-d, SP-d és még sok mást.
1. Keress játék értéket egy számmal.
2. Keress rá újra az értékre egy utasítással, például, hogy nagyobb (+) vagy kisebb (-) lett az érték.
3. Zárd le az értéket, hogy egy fix szám legyen.
4. Mentsd el/Töltsd be a megváltoztatott listát.
5. Változtasd meg a játék sebességét ha szeretnéd.game speed.
Letöltés: v5.6
Bulldog_5.6.0.apk(727 KB)
3. GameKiller:
Követelmény: - (Működik ICS-en is)
A GameKiller egy ingyenes cheat program de meg lehet vásárolni az extra funkciókat $1.98-ért.
Mire is jó a GameKiller?
Naggyából ugyanarra mint a GameCIH, talán kicsit könnyebb kezelni és jobb a kompatibilitása.
Letöltés: v2.31
cn.maocai.gameki11er.apk (217.8 MB)
Emulator csalások
*Hamarosan
Cheatek:
Dead Trigger: Gold, Money, Exp, Spining Coinok és az összes fegyver használható + játék mentés.
1. Először lépj be a következő accounttal:
Felhasználónév: jijoo12
Jelszó: badboys_123
2. Menj a Backup fülre és menj válaszd ki a Restore-t.
3. Kifogyhatatlan pénzt, max szintet kapsz és az összes fegyver használható lesz.
The Dark Knight Rises:
Menj fel egy magas épület tetejére, ugorj le, és ha vörösre vált a képernyő menj a "-"-ra, ha eltűnik a vörös (visszatöltött az élet) akkor pedig menj a "+"-ra.
Ezt ismételd meg egy 5-6x amíg 20 érték marad, ha meg van zárd le mind a 20-at.
Pénz Hack: Kép
TDKR.rar(450.5KB)
N.O.V.A 3: pénz mentés
com.gameloft.android.ANMP.GloftN3HM.rar (5.33 MB)
Asphalt 7: 999,999,999 pénz.
Kép
A7save_Money_TB.zip (92.58 MB)
Dungeon Hunter 3: 99999999 Gold és999999999 Gem TB fájl.
999999kDH3.rar (10.7 MB)
Remélem érthető lett:D Próbáltam pontokra szedni, hogy átláthatóbb legyen. Ha kérdésed van írj nyugodtan a témába (Ne pm-et!).
Ezekkel a játékokkal teszteltem: (Mással nem! Ne kérdezd meg, hogy működik-e más játéknál!)
Destinia: Sajnos az 1.0.6 utáni frissítésnél már nem működik a Coin és a gold hack. Viszont a Stat és Skill pontot lehet szerkeszteni.
Go-Goat: Próbáltam sok féle képpen de nem működött.
- These users thanked the author Markov for the post (total 4):
- maniac86 (2012-07-26 csüt. 16:29:56) • tarcsihunn (2012-07-27 pén. 05:46:24) • moco (2012-07-30 hétf. 19:17:48) • szabi113 (2012-07-31 kedd 01:42:59)
- Rating: 10.53%
http://ApkRulez.blogspot.com - Ingyen játékok/programok/Témák/Csalások/Leírások/Hírek!
-
- Újonc
- Készüléktípus: Galaxy SIII
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
nagyon jó ár, megvenném, de nem jó a bankártyám ilyen vásárlásokhoz... ((
- csiguszkabrig
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace
- Nem: Nő
- Has thanked: 2 times
Üdv Gamerek! "régi motoros" vagyok az android témában,de mégis szeretnék feltenni egy aprócska kérdést : Van egy játék neve : Youda Survivor google playről letöltöttem kemény 217 mb-ot kb 8 pályával tudok játszani és utána fizetős... (sose vettem játékot ) De ha rámegyek h upgrade betesz playre és hibát ír ki és még nem is tudom megnézni h mennyibe kerül :S Valaki tudna segíteni ebben h mégis hol tudok hozzájutni a teljes verzióhoz?? Előre is nagyon köszi a helpet!!!!
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
Youda Survivor v1.2 Fullcsiguszkabrig írta:Üdv Gamerek! "régi motoros" vagyok az android témában,de mégis szeretnék feltenni egy aprócska kérdést : Van egy játék neve : Youda Survivor google playről letöltöttem kemény 217 mb-ot kb 8 pályával tudok játszani és utána fizetős... (sose vettem játékot ) De ha rámegyek h upgrade betesz playre és hibát ír ki és még nem is tudom megnézni h mennyibe kerül :S Valaki tudna segíteni ebben h mégis hol tudok hozzájutni a teljes verzióhoz?? Előre is nagyon köszi a helpet!!!!
Download Instructions:
http://depositfiles.com/files/77eyajqfl
mirror:
http://yfdisk.com/file/wodeaigsq/885f9752/
- These users thanked the author moco for the post:
- csiguszkabrig (2012-07-31 kedd 17:10:14)
- Rating: 2.63%
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !!
S10+ Dual / SGS4
S10+ Dual / SGS4
- csiguszkabrig
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace
- Has thanked: 2 times
- moco
- Fő moderátor
csiguszkabrig írta:Köszönöm szépen a segítséget ))
S10+ Dual / SGS4
S10+ Dual / SGS4
- szabi113
- 2. szint
- Készüléktípus: Xperia Z2 + iPod Touch 2G
- Has thanked: 89 times
- Been thanked: 16 times
- Kapcsolat:
Re: Android játékok hackelése (GameCIH, GameGuardian stb.)
Szerintem ezek a csalások/játékmentések megérnének egy teljesen külön témát is. Én is szívesen megosztanám a mentett dolgaimat.Markov írta:Tegnap csináltam akit érdekel olvassa el:) Nem találtam neki témát ezért gondoltam ide írom.
1. GameCIH:
Mire is jó a GameCIH?
(...)
(...)
Sajnos nem találtam mobilos játék csalásokkal kapcsolatos helyet, még angolul sem, úgyhogy igazán örülnék ha pont itt (a jöreg kedvenc oldalamon) alakíthatnánk ki egy kis tudásbázist.
2002 óta (7650)Symbian fanatikus, de sajna lemaradtunk, így: Xperia Z2 (5.1.1), + 128GB µSD
- moco
- Fő moderátor
Re: Android játékok hackelése (GameCIH, GameGuardian stb.)
És mi tart vissza benne, hogy nyiss egy új topikot neki?szabi113 írta:Sajnos nem találtam mobilos játék csalásokkal kapcsolatos helyet, még angolul sem, úgyhogy igazán örülnék ha pont itt (a jöreg kedvenc oldalamon) alakíthatnánk ki egy kis tudásbázist.
Mondjuk már van egy ilyen topik
viewtopic.php?f=141&t=3309
Sőt, hogy így ezt megtaláltam, lehet, hogy Markov játék csalását is átpakolom oda.
- Rating: 2.63%
S10+ Dual / SGS4
S10+ Dual / SGS4