Androidról általában...
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
Re: Androidról általában...
Az előadás a 2011-es budapesti Ethical Hacking konferencián hangzott el.
A csapból is az folyik, hogy 2011 az Android éve, de vajon ami népszerű, az biztonságos is? Biztonságos, mert Linux alapú? Nem biztonságos, mert írtak már rá malware-t? Az előadó úgy mutatja be az Android biztonságorientált felfedezését, hogy az élvezhető legyen komolyabb Android előismeretek nélkül is, de közben nem maradnak el a "testközeli" demo-k sem.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Zo5UYJDfbY#!
A csapból is az folyik, hogy 2011 az Android éve, de vajon ami népszerű, az biztonságos is? Biztonságos, mert Linux alapú? Nem biztonságos, mert írtak már rá malware-t? Az előadó úgy mutatja be az Android biztonságorientált felfedezését, hogy az élvezhető legyen komolyabb Android előismeretek nélkül is, de közben nem maradnak el a "testközeli" demo-k sem.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Zo5UYJDfbY#!
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! 
S10+ Dual / SGS4

S10+ Dual / SGS4
-
- 1. szint
- Készüléktípus: smart 2 szivatos fajta
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 8 times
Szép napot!
Csak reménykedni merek, hogy itt valaki választ tud adni a kérdésemre. Feltettem egy huawei x3-ra egy CM 7.2.0 Rom-ot. A tárcsázó behívásakor kifagy a telefon. Tehát ahol call center van (kérem nyomja meg az 1-es gombot) ott a telefon nem érzékeli, hogy elvettem a fülemtől, nem adja be a tárcsázó ablakot. Ha megnyomok egy gombot azonnal kifagy csak az akksi kivétel segít. Sőt ha a másik fél nem szakítja meg a hívást letenni sem tudom. A gyári tárcsázóval nincs semmi baj, de a supertoast v1 és a cm 7.2.0 produkálja nálam ezt a jelenséget.
Csak reménykedni merek, hogy itt valaki választ tud adni a kérdésemre. Feltettem egy huawei x3-ra egy CM 7.2.0 Rom-ot. A tárcsázó behívásakor kifagy a telefon. Tehát ahol call center van (kérem nyomja meg az 1-es gombot) ott a telefon nem érzékeli, hogy elvettem a fülemtől, nem adja be a tárcsázó ablakot. Ha megnyomok egy gombot azonnal kifagy csak az akksi kivétel segít. Sőt ha a másik fél nem szakítja meg a hívást letenni sem tudom. A gyári tárcsázóval nincs semmi baj, de a supertoast v1 és a cm 7.2.0 produkálja nálam ezt a jelenséget.
- Limahl
- 6. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
- Has thanked: 264 times
- Been thanked: 1859 times
Nessaya írta:Sziasztok.Van eggy szupi live wallpapeer,feltelepitem,beállitom a custom hátteret stb.,eggy bizonyos idõ után eggy vizcsepp jelenik meg lakattal,újra kell instsllállnom feszt hogy jó legyen.A Lucky patcher fenn volt gondoltam azzal megoldom hátha licensz gond,nem sikerûlt.Utánna lefrisitettem a lucky patchert,basszus most meg azt nem engedi a pda,hogy felinstalláljam.Kis útbaigazitás nagyon besegitene.Azt se tudom mi a túrót töröljek telepitsek,kissé elmaradtam ezekkel a dolgokkal.Tudtok segiteni?
nézz át a Samsung Galaxy S - trükkök, modding, romolás topicba pont erröl volt szó, remélem megoldodik.

Samsung galaxy s7 edge
- tnorbi
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei Mate 9
- Nem: Férfi
- Has thanked: 493 times
- Been thanked: 507 times
Bemész a membe, megkeresed a luckypatcher mappát és törlöd/ törölsz belőleNessaya írta:Out of space,ennyire zsibbadt nem lehet ez a darága Mitra romom,hogy megint sz@rakodik itt velem.Érdekes mód csak a Lucky patchert nem akarja nekem felrakni.....berogyás.....kinn süt a nap ezerrel én meg reggel óta füstölgök ezerrel.

- szutty
- 3. szint
- Készüléktípus: SGS 4 SGS 4 mini Note 10.1
- Has thanked: 66 times
- Been thanked: 82 times
Tudnátok ajánlani valami olcsóbb kategóriás táblagépet? A barátnőmnek kellene netezni és max angry birds-ezni.
Remélem hogy tud valaki segiteni.
Előre is köszi
Előre is köszi

SGS 4 mini: stock
SGS 4:Wanam 1.5
Note 10.1: stock + root
- emery1975
- 3. szint
- Készüléktípus: Galaxy SII iPad 2 16GB
- Has thanked: 43 times
- Been thanked: 58 times
Esetleg ez?szutty írta:Tudnátok ajánlani valami olcsóbb kategóriás táblagépet? A barátnőmnek kellene netezni és max angry birds-ezni.
Előre is köszi
Aktuális rom verzióm: GoaTrip 4.6-by- R2D2
Csak akkor köszönd meg, ha tényleg tudtam segíteni! És ha nem vagy szégyenlős....
Csak akkor köszönd meg, ha tényleg tudtam segíteni! És ha nem vagy szégyenlős....
- szutty
- 3. szint
- Készüléktípus: SGS 4 SGS 4 mini Note 10.1
- Has thanked: 66 times
- Been thanked: 82 times
Egy kérdésem lenne
Ha van 2 androidos cuccom és mindkettőn ugyanazzal a gmailes accal jelenkezek be és töltök le kifizetett progikat akkor mi van?
Ha van 2 androidos cuccom és mindkettőn ugyanazzal a gmailes accal jelenkezek be és töltök le kifizetett progikat akkor mi van?
SGS 4 mini: stock
- hanti
- 2. szint
- Készüléktípus: NOTE 4 C
- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 12 times
Ha 10 db van és bejelentkezel akkor mindnél használhatod a kifizetett progikat!szutty írta:Egy kérdésem lenne
- Rating: 2.63%
- nagy.renato
- 3. szint
- Készüléktípus: In my signature
- Has thanked: 0
- Been thanked: 118 times
Azok akik, recoveryből szoktak új rendszert telepíteni, szoktak-e egyszerűbb módosításokat végezni a flashelhető zipben? Például csengőhang hozzáadása és átírása a build.prop fájlban? Milyen módszerrel teszitek, ha igen? A készüléken vagy még a számítógépen(ezt tartom esélyesebbnek)? Total Commanderrel vagy más programmal? Meg tudom csinálni, csak kíváncsi lennék mennyiben tartjátok időigényesnek a folyamatot, mikor elvégzitek. Persze én rengetegszer flashelem a pengét, ezért én már néha unom 

Nokia Lumia 625
Samsung Galaxy Tab 2 [P3110]
Samsung Galaxy Tab 2 [P3110]