Hasznos Android programok!

Minden olyan téma, ami Android operációs rendszert futtató készülékekről szól.
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.

Veszel-e programokat a Marketről?

Nem. Sosem vettem még semmilyen programot a Marketen.
287
56%
Igen. Megveszem, amire szükségem van.
76
15%
Volt már, hogy vásároltam.
150
29%

Szavazatok száma: 513

tnorbi
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei Mate 9
Nem: Férfi
Has thanked: 493 times
Been thanked: 507 times

Re: Hasznos Android programok!

Hozzászólás Szerző: tnorbi »

muzsikus2 írta:
jokerkiller írta:Hali ! Az lenne a kérdésem hogy létezik e olyan program aminek megadom a percdíjamat, feljegyzi hogy mennyit beszélek, és azt hogy mennyit beszéltem mondjuk egy hét alatt nyomon tudom követni. Valami olyasmi kéne mint dominósoknál, hogy beütöm a *102#-et akkor kiadja az egyenleget. Ez kellene nekem valahogy havidíjason is ha lehetséges valami okos kis programmal. Az lenne a lényeg hogy nem akarok egy adott keretet 5000 ft-ot átlépni, beszélgetéssel.
Hali!
A Call Meter 3G magyar nyelvű, nagyon részletesen be lehet állítani bár nem árt kismagyarázó segítség a beállításához mert túl sokat tud. Ingyenes számok is pl 1430, 0680* , bármi amit ingyen hívsz megadható, hogy figyelmen kívül hagyja, ugyanígy sms-nél is. Én például a feleségemet 50% kedvezménnyel hívom ezt is be lehet állítani azt az egy számot (több számot is beállíthatsz más kedvezménnyel is) külön mutatja, vele mennyit beszéltem. Nekem például úgy van beállítva, hogy mutatja a feleségemmel lebeszélt összeget a 0630-asokkal lebeszélt összeget úgy, hogy feleségemmel külön számoltat nem veszi bele és az egyéb (0620, vezetékes) hívások összegét, valamint, hogy még mennyit beszélhetek le mert a havi díjam van alapba beállítva azt lebeszélhetem 100%-ban. Adatforgalmat is számol, és teljesen magyar, ingyenes program. Még egy kis leírás.
Program nekem azt is írta, hogy az oldalukról le lehet szedni beállításokat, tarifákhoz... De sajna nem találom :cry:
muzsikus2
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Huawei P10 Plus
Has thanked: 6 times
Been thanked: 68 times

Hozzászólás Szerző: muzsikus2 »

tnorbi írta:
muzsikus2 írta: Hali!
A Call Meter 3G magyar nyelvű, nagyon részletesen be lehet állítani bár nem árt kismagyarázó segítség a beállításához mert túl sokat tud. Ingyenes számok is pl 1430, 0680* , bármi amit ingyen hívsz megadható, hogy figyelmen kívül hagyja, ugyanígy sms-nél is. Én például a feleségemet 50% kedvezménnyel hívom ezt is be lehet állítani azt az egy számot (több számot is beállíthatsz más kedvezménnyel is) külön mutatja, vele mennyit beszéltem. Nekem például úgy van beállítva, hogy mutatja a feleségemmel lebeszélt összeget a 0630-asokkal lebeszélt összeget úgy, hogy feleségemmel külön számoltat nem veszi bele és az egyéb (0620, vezetékes) hívások összegét, valamint, hogy még mennyit beszélhetek le mert a havi díjam van alapba beállítva azt lebeszélhetem 100%-ban. Adatforgalmat is számol, és teljesen magyar, ingyenes program. Még egy kis leírás.
Program nekem azt is írta, hogy az oldalukról le lehet szedni beállításokat, tarifákhoz... De sajna nem találom :cry:
Sajnos még nem töltött fel senki ilyen beállítást.
GT-I9505 SGS4 (4.4.2) FNB8/FNB8/FNB8 + root
antal75
Újonc
Újonc
Készüléktípus: xperia mini pro 2
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: antal75 »

Sziasztok Xperia mini pro 2 telóra tettem ezt a full screen teljes kijelzős hívó progit.
Az a problémám hogy híváskor egyből fel lehet venni,tehát előtte semmi gombzár vagy valami.
Én egy telefontartó tokban tartom a telót és véletlenül be is nyomódhat mielőtt felvenném??!!:(:(
Létezik-e valami megoldás erre hogy a véletlen felvételt elkerüljem??
Ez a progi magyar és ez azért tetszik,csak ezzel kellene kezdeni valamit:):)
Minden segítőkész tanácsot szivesen meghalgatok,előre is köszönöm.. :taps1: :Notworty:
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

antal75 írta:Sziasztok Xperia mini pro 2 telóra tettem ezt a full screen teljes kijelzős hívó progit.
Az a problémám hogy híváskor egyből fel lehet venni,tehát előtte semmi gombzár vagy valami.
Én egy telefontartó tokban tartom a telót és véletlenül be is nyomódhat mielőtt felvenném??!!:(:(
Létezik-e valami megoldás erre hogy a véletlen felvételt elkerüljem??
Ez a progi magyar és ez azért tetszik,csak ezzel kellene kezdeni valamit:):)
Minden segítőkész tanácsot szivesen meghalgatok,előre is köszönöm.. :taps1: :Notworty:
FullScreenCaller?
Amúgy ha a sima beépített híváskijelzőt használod, abban sincs ilyen funkció.
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
antal75
Újonc
Újonc

Hú ezt nem értem,mire is gondoltál??
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Nem:

antal75 írta:Hú ezt nem értem,mire is gondoltál??
Szóval. A FullScreenCaller progiban van olyan, hogy beállíthatod, hogy hogy tudod felvenni
alsó gombok, húzza el a képernyőt választáshoz vagy kikapcsolt képernyőn megjelenő gombok.
Nem tudom, hogy pontosan ez az-e, amire gondolsz, de szerintem igen.
GS2-ben van olyan, az alap beállításoknál
Hívás fogadása, befejezése
hívásfogadás gombbal. Ekkor csak a gombokat tudod használni. Ilyenkor véletlenül is be lehet nyomni. Viszont, ha a nem erre állítod, akkor a kijelzőt kell használnod, hogy felvedd. Namármost, ha a zsebedben van, akkor az érintős megoldásra nem fogja neked felvenni, ha megnyomod.
De lehet, hogy rosszul gondolom.
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
antal75
Újonc
Újonc

Helo közben megtaláltam én is jó lett.:-)
Mivel kezdő vagyok androidban (nokiám) volt nehezen találom a kérdéseimre a választ.
Pl:themat töltöttem le alkalmazás kezelőben ott is van még sem tudom beállítani .??
A másik a widgetek letöltöm a marketből mégsem találom mit is kellene velük tenni hogy műkődésre birjam .. (mondjuk nem is találom hogy hová is teszi):(:(:(
Komolyan mondom már bánom hogy telót cseréltem
Na erre a kèt kèrdèsre keresném a válaszokat.
Egyébként köszönöm eddigi segítségedet,és mindenkiét aki segít megválaszolni ezekra a bonyolult kérdésekre!!
matis12
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Huawei Ascend P6-Sam.Note 10.1
Has thanked: 23 times
Been thanked: 83 times

Hozzászólás Szerző: matis12 »

"Komolyan mondom már bánom hogy telót cseréltem"

Erre a kijelentésedre kíváncsi leszek kb. 2 hét múlva is. ;)
A widgeteket úgy találod meg ha hosszan rányomsz a kijelzőre,és a felugró ablakból kiválasztod őket. A másik kérdésed nem egyértelmű ... sokféle téma létezik sokféle alkalmazáshoz.
Ha átírod az adatlapodban a készüléked típusát még könnyebben kaphatsz segítséget.
Helo.Van ez a játék,te döntesz....
maniac86
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Motorola Defy+
Nem: Férfi
Has thanked: 19 times
Been thanked: 11 times

Hozzászólás Szerző: maniac86 »

antal75 írta:Pl:themat töltöttem le alkalmazás kezelőben ott is van még sem tudom beállítani .??
esetleg ha leírnád a téma pontos nevét, mert a téma nevében benne van annak az alkalmazásnak/főképernyő proginak(launcher magyarul :D ) a neve is amelyikkel használható...androidon ne úgy képzeld el a témázást mint nokián...itt programokkal szabod testre a telefonod és a programokat tudod témázni ;)
Defy+ -> CyanMobile eXperience [2.3.8] -> 1.2 GHz
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Nem:

antal75 írta:Helo közben megtaláltam én is jó lett.:-)
Mivel kezdő vagyok androidban (nokiám) volt nehezen találom a kérdéseimre a választ.
Pl:themat töltöttem le alkalmazás kezelőben ott is van még sem tudom beállítani .??
A másik a widgetek letöltöm a marketből mégsem találom mit is kellene velük tenni hogy műkődésre birjam .. (mondjuk nem is találom hogy hová is teszi):(:(:(
Komolyan mondom már bánom hogy telót cseréltem
Na erre a kèt kèrdèsre keresném a válaszokat.
Egyébként köszönöm eddigi segítségedet,és mindenkiét aki segít megválaszolni ezekra a bonyolult kérdésekre!!
Gondolom még eszedbe sem jutott elolvasni a telefon leírását. Kezd ezzel szerintem.
És még: viewtopic.php?f=141&t=3325
Nem rossz az Android egyáltalán. Majd meglátod.
Ebbe ugyan úgy bele kell jönni, mint a Symbianba.
S10+ Dual / SGS4
Válasz küldése

Vissza: “Android”