Program nekem azt is írta, hogy az oldalukról le lehet szedni beállításokat, tarifákhoz... De sajna nem találommuzsikus2 írta:Hali!jokerkiller írta:Hali ! Az lenne a kérdésem hogy létezik e olyan program aminek megadom a percdíjamat, feljegyzi hogy mennyit beszélek, és azt hogy mennyit beszéltem mondjuk egy hét alatt nyomon tudom követni. Valami olyasmi kéne mint dominósoknál, hogy beütöm a *102#-et akkor kiadja az egyenleget. Ez kellene nekem valahogy havidíjason is ha lehetséges valami okos kis programmal. Az lenne a lényeg hogy nem akarok egy adott keretet 5000 ft-ot átlépni, beszélgetéssel.
A Call Meter 3G magyar nyelvű, nagyon részletesen be lehet állítani bár nem árt kismagyarázó segítség a beállításához mert túl sokat tud. Ingyenes számok is pl 1430, 0680* , bármi amit ingyen hívsz megadható, hogy figyelmen kívül hagyja, ugyanígy sms-nél is. Én például a feleségemet 50% kedvezménnyel hívom ezt is be lehet állítani azt az egy számot (több számot is beállíthatsz más kedvezménnyel is) külön mutatja, vele mennyit beszéltem. Nekem például úgy van beállítva, hogy mutatja a feleségemmel lebeszélt összeget a 0630-asokkal lebeszélt összeget úgy, hogy feleségemmel külön számoltat nem veszi bele és az egyéb (0620, vezetékes) hívások összegét, valamint, hogy még mennyit beszélhetek le mert a havi díjam van alapba beállítva azt lebeszélhetem 100%-ban. Adatforgalmat is számol, és teljesen magyar, ingyenes program. Még egy kis leírás.