Metsd le my backup-l a data fájlokat és azal visza is tudod teni az uj rendszere!ACE- írta:Hali, egy kérdés, hova mentik a játékok a már megcsinált pályákat? pl. Cut the Rope, Trial X2, Burn the Rope, mindegyik máshova menti, vagy van egy hely, ahonnan visszaállítható? Újra kéne raknom az oprendszert, és nem akarom ezeket elveszteni. Köszi.
"Hasznos" Android játékok!
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Google Nexus 4 16 GB
- Nem: Férfi
- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 16 times
Re: "Hasznos" Android játékok!
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 350 times
Ha rootolt a telód, akkor a legegyszerűbb, ha titanium backuppal mented őket és azzal később vissza tudod állítani.ACE- írta:Hali, egy kérdés, hova mentik a játékok a már megcsinált pályákat? pl. Cut the Rope, Trial X2, Burn the Rope, mindegyik máshova menti, vagy van egy hely, ahonnan visszaállítható? Újra kéne raknom az oprendszert, és nem akarom ezeket elveszteni. Köszi.

-
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy SII XWLP9 -VK-
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 6 times
És amikor törlöm a játékot ezeket nem tartja meg?tnorbi írta:Elvileg a android/data mappába...ACE- írta:Hali, egy kérdés, hova mentik a játékok a már megcsinált pályákat? pl. Cut the Rope, Trial X2, Burn the Rope, mindegyik máshova menti, vagy van egy hely, ahonnan visszaállítható? Újra kéne raknom az oprendszert, és nem akarom ezeket elveszteni. Köszi.
- tnorbi
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei Mate 9
- Has thanked: 493 times
- Been thanked: 507 times
Sajnos ez nem minden esetben van így... GemMinert pl nem menti így le...Jól meg is szívtam -.-ferret írta:Ha rootolt a telód, akkor a legegyszerűbb, ha titanium backuppal mented őket és azzal később vissza tudod állítani.ACE- írta:Hali, egy kérdés, hova mentik a játékok a már megcsinált pályákat? pl. Cut the Rope, Trial X2, Burn the Rope, mindegyik máshova menti, vagy van egy hely, ahonnan visszaállítható? Újra kéne raknom az oprendszert, és nem akarom ezeket elveszteni. Köszi.
- tnorbi
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei Mate 9
- Has thanked: 493 times
- Been thanked: 507 times
Fú ezt nem tudom :/ Szerintem van amelyik törli, van amelyik nem... passz.ACE- írta:És amikor törlöm a játékot ezeket nem tartja meg?tnorbi írta:Elvileg a android/data mappába...ACE- írta:Hali, egy kérdés, hova mentik a játékok a már megcsinált pályákat? pl. Cut the Rope, Trial X2, Burn the Rope, mindegyik máshova menti, vagy van egy hely, ahonnan visszaállítható? Újra kéne raknom az oprendszert, és nem akarom ezeket elveszteni. Köszi.
- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
Fú ezt nem tudom :/ Szerintem van amelyik törli, van amelyik nem... passz.[/quote]tnorbi írta:És amikor törlöm a játékot ezeket nem tartja meg?
A mentések nem maradnak meg se törlés se formatálás után. Egyéb szemét szinte mindig marad fent de még véletlenül sem a mentés. Tulajdonképpen tényleg 2 megoldás van mint írták van a TB féle verzió de én jobban favorizálom a manuálisat ebben az esetben a legtöbbször a data/data/játékkönyvtár részen belül van valahol de előfordul a már említett android/data könyvtár is.
- radicspeter
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy s
- Has thanked: 258 times
- Been thanked: 48 times
Sziasztok!
Egy modern combat 3 játékmentes érdekelne... Kb a 7. Mosdóinál jártam elemcsere előtt és nagyon tetszett de újra előröl...?
már nincs türelmem...
Köszönöm előre is azoknak akik foglalkoznak velem egy kicsit..
Egy modern combat 3 játékmentes érdekelne... Kb a 7. Mosdóinál jártam elemcsere előtt és nagyon tetszett de újra előröl...?

Köszönöm előre is azoknak akik foglalkoznak velem egy kicsit..

- These users thanked the author radicspeter for the post:
- tarcsihunn (2012-02-25 szomb. 14:40:05)
- Rating: 2.63%
- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
AB Fanok figyelem kijött a második trailer a Space nevü játékból. Üljetek le mert nagyon betegre sikeredett!! (Én szóltam)

http://www.youtube.com/watch?v=VFZsqlGc ... r_embedded
A megjelenés továbbra is március 22 de március 8-án sokminden kiderül. Akkor tervezik hogy bővebben bemutatják a játékot addig marad a pletyka. Ami gyakorlatilag tény hogy nagy szerepe lesz a(z anti) gravitációnak a játékba és állítólag új madarak meg ellenségek lesznek.

http://www.youtube.com/watch?v=VFZsqlGc ... r_embedded
A megjelenés továbbra is március 22 de március 8-án sokminden kiderül. Akkor tervezik hogy bővebben bemutatják a játékot addig marad a pletyka. Ami gyakorlatilag tény hogy nagy szerepe lesz a(z anti) gravitációnak a játékba és állítólag új madarak meg ellenségek lesznek.
- dobi003
- 1. szint
- Készüléktípus: ZTE BLADE.T-Mobile.2.2 Froyo
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 0
sziasztok,valakinek tapasztalat"" Sacred Odyssey: Rise of Ayden"" és "AVATAR" megy ZTE BLADE-on,THX
(APK,LINK????)privátban,THX
(APK,LINK????)privátban,THX
-
- Újonc
- Készüléktípus: E51 ZTE Blade T-s froyo
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Az avatar elvileg megy, de chainfire kell hozzá meg át kell írni a build.prop-ot htc-re. Mondjuk nekem úgy is csak fekete textúrával indult... :/