hun_milo írta:Szoszo94 írta:
én nem használom, töltöm is minden nap a pengém
Viccet félretéve: sosem értettem, hogy minek kell ilyen program. Ha az ember figyel arra, hogy mikor kapcsolja be és ki a wifit, bluetooth-t, akkor teljesen felesleges. Magyarul aki nem foglalkozik ezekkel, annak jöhet jól...de könyörgöm olyan nehéz lenne erre a pár dologra figyelni? Ez az én véleményem, ne hurrogjatok le miatta pls

vagy ha valaki el tudná nekem magyarázni, hogy mi ezeknek a programoknak az érdemi lényege valójában, azt megköszönném

Ez így igaz csak az ember az evolúció folyamán kicsit el lustult, de gondolom te is használsz néhány appot ami jobbá könnyebbé teszi a használatát, neked az tetszik nekm ( másnak) meg ez vagy a hasonlók, ez van nem tudom ez miatt miért kellen meg szólni bárkit is, tudod, kinek a papné kinek a pap, speciel nekem a lánya

Isten ments, hogy megszóljak bárkit is emiatt! Csak szerettem volna megérteni, hogy ki miért használja

Biztos van nekem is olyan program, bár most így fejből nem nagyon tudok, meg persze mindenki azt használ, amit csak akar

Nekem még a lánya se kell

van egy fél éves kapcsolatom, elég komolynak tűnik a dolog

de ez off, sorry
egy kicsit kissebb off: HTC Edge mond vkinek vmit? Most írtam róla az oldalamon, ütős cucc lesz, csak kár, hogy jövő negyedévig várni kell rá

bár sose lesz nekem arra pénzem, az is biztos

talán addigra ki lehet aknázni a többmagos processzorokat is