muzsikus2 írta:viki071228 írta:fonix232 írta:A factoryfs.img egy RFS, azaz Reiser File System image, az unyaffs nem fogja kezelni

Sziasztok! Köszi mindenkinek aki megpróbált segíteni! Sajnos fonix232-nek van igaza, mert valóban nem jó a progi. Nem akarom elhinni, hogy nem találok rá programot a neten és, hogy itt sincs senki aki tudna javasolni egy használhatót! Talán meg kellene kérdeznem valakit aki szokott főzött romot készíteni, hisz nyílván használ hozzá egy jó szoftvert amivel ki lehet csomagolni!

Azért ha valakinek lenne egy használható ötlete azt kérem ne tartsa magában, mert nagyon szeretném szétszedni a note romját! Köszi.

Hali!
SGSII moddingon is feltetted a kérdést. Válaszoltam oda, ugyanis amit találtam igencsak belevág szerintem a romolós témába. Custom rom készítése, de a hozzávaló programokkal ki lehet csomagolni a rom img-ket. Én már próbáltam és működik. A probléma csak az, hogy visszacsomagolni nem lehet kis módosítás után, csak ha saját teljes deodexelt romot készítesz. De a kicsomagolás, kimásolás tökéletesen működik.
Szia! Köszi a segítséget. Kerestem a másik fórumban is a válaszokat, de olyan vakegér vagyok, hogy még a káérdésemet sem találtam meg, csak most mikor láttam, hogy belinkelted. Természetesen kipróbálom a progit és ha estleg nem sikerülne akkor megkereslek priviben, csak az a gond, hogy amit kiszeretnék csomagolni az kb. fél GB. Gondolom nem lennél túl lelkes ha ezt kellene letöltened valahonnan ahhoz, hogy kicsomagolhasd nekem!

Remélem megtudom oldani ezzel a progival és akkor nem kell téged zaklassalak priviben a kérésemmel. Azért köszönöm szépen a felajánlást és élek is vele ha nem sikerülne!