Hasznos Android programok!

Minden olyan téma, ami Android operációs rendszert futtató készülékekről szól.
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.

Veszel-e programokat a Marketről?

Nem. Sosem vettem még semmilyen programot a Marketen.
287
56%
Igen. Megveszem, amire szükségem van.
76
15%
Volt már, hogy vásároltam.
150
29%

Szavazatok száma: 513

istnag
4. szint
4. szint
Készüléktípus: HTC One S JB 4.1.1
Nem: Férfi
Has thanked: 56 times
Been thanked: 72 times

Re: Hasznos Android programok!

Hozzászólás Szerző: istnag »

viki071228 írta:
fonix232 írta:A factoryfs.img egy RFS, azaz Reiser File System image, az unyaffs nem fogja kezelni ;)
Sziasztok! Köszi mindenkinek aki megpróbált segíteni! Sajnos fonix232-nek van igaza, mert valóban nem jó a progi. Nem akarom elhinni, hogy nem találok rá programot a neten és, hogy itt sincs senki aki tudna javasolni egy használhatót! Talán meg kellene kérdeznem valakit aki szokott főzött romot készíteni, hisz nyílván használ hozzá egy jó szoftvert amivel ki lehet csomagolni! ;) Azért ha valakinek lenne egy használható ötlete azt kérem ne tartsa magában, mert nagyon szeretném szétszedni a note romját! Köszi. :D
Egy szoftver több img fájlból áll, ez a cikk Blade hez íródott,de sok hasznos infó van benne:
http://logout.hu/cikk/adattarolas_andro ... eljes.html
muzsikus2
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Huawei P10 Plus
Has thanked: 6 times
Been thanked: 68 times

Hozzászólás Szerző: muzsikus2 »

Hali!
Esetleg nem járatos valaki a stock kernel újracsomagolásában? Persze linux alatt (de ha valaki tud windowsra ilyesmit az sem baj). Már pár scriptet kipróbáltam, de valami mindig hibádzik.
GT-I9505 SGS4 (4.4.2) FNB8/FNB8/FNB8 + root
viki071228
2. szint
2. szint
Készüléktípus: ASUS PadFone 2
Nem:
Has thanked: 29 times
Been thanked: 56 times

Hozzászólás Szerző: viki071228 »

istnag írta:
viki071228 írta:
fonix232 írta:A factoryfs.img egy RFS, azaz Reiser File System image, az unyaffs nem fogja kezelni ;)
Sziasztok! Köszi mindenkinek aki megpróbált segíteni! Sajnos fonix232-nek van igaza, mert valóban nem jó a progi. Nem akarom elhinni, hogy nem találok rá programot a neten és, hogy itt sincs senki aki tudna javasolni egy használhatót! Talán meg kellene kérdeznem valakit aki szokott főzött romot készíteni, hisz nyílván használ hozzá egy jó szoftvert amivel ki lehet csomagolni! ;) Azért ha valakinek lenne egy használható ötlete azt kérem ne tartsa magában, mert nagyon szeretném szétszedni a note romját! Köszi. :D
Egy szoftver több img fájlból áll, ez a cikk Blade hez íródott,de sok hasznos infó van benne:
http://logout.hu/cikk/adattarolas_andro ... eljes.html
Köszi! ;)
Samsung Galaxy S6 Edge G925F
viki071228
2. szint
2. szint
Készüléktípus: ASUS PadFone 2
Nem:
Has thanked: 29 times
Been thanked: 56 times

Hozzászólás Szerző: viki071228 »

muzsikus2 írta:
viki071228 írta:
Hali!
SGSII moddingon is feltetted a kérdést. Válaszoltam oda, ugyanis amit találtam igencsak belevág szerintem a romolós témába. Custom rom készítése, de a hozzávaló programokkal ki lehet csomagolni a rom img-ket. Én már próbáltam és működik. A probléma csak az, hogy visszacsomagolni nem lehet kis módosítás után, csak ha saját teljes deodexelt romot készítesz. De a kicsomagolás, kimásolás tökéletesen működik.
Szia! Köszi a segítséget. Kerestem a másik fórumban is a válaszokat, de olyan vakegér vagyok, hogy még a káérdésemet sem találtam meg, csak most mikor láttam, hogy belinkelted. Természetesen kipróbálom a progit és ha estleg nem sikerülne akkor megkereslek priviben, csak az a gond, hogy amit kiszeretnék csomagolni az kb. fél GB. Gondolom nem lennél túl lelkes ha ezt kellene letöltened valahonnan ahhoz, hogy kicsomagolhasd nekem! :D Remélem megtudom oldani ezzel a progival és akkor nem kell téged zaklassalak priviben a kérésemmel. Azért köszönöm szépen a felajánlást és élek is vele ha nem sikerülne! ;)
Samsung Galaxy S6 Edge G925F
istnag
4. szint
4. szint

abban tud valaki segíteni,hogy szeretnék egy,olyan egyszerű alkalmazást csinálni,ami megnyit egy weboldalt -csupán ennyi-. Mekkora meló ill. merre álljak neki keresgélni.?
Tudom rakjak ki könyvjelzőt,de ez nekem nem jó! :D -túl egyszerű-
Köszi előre is!
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

istnag írta:abban tud valaki segíteni,hogy szeretnék egy,olyan egyszerű alkalmazást csinálni,ami megnyit egy weboldalt -csupán ennyi-. Mekkora meló ill. merre álljak neki keresgélni.?
Köszi előre is!
Készíts belőle egy widgetet. :D Biztos van androidhoz widget készítő. :D
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
istnag
4. szint
4. szint

potter55 írta:
istnag írta:abban tud valaki segíteni,hogy szeretnék egy,olyan egyszerű alkalmazást csinálni,ami megnyit egy weboldalt -csupán ennyi-. Mekkora meló ill. merre álljak neki keresgélni.?
Köszi előre is!
Készíts belőle egy widgetet. :D Biztos van androidhoz widget készítő. :D

Hát ennek is utána nézek,de jobb lenne egy apk-t csinálni,ami nem csinál mást csak a böngészőben megnyit egy weboldalt... :hmm2:

nem találok widget készítőt :sad:
jani24
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Galaxy S2 KI4
Has thanked: 8 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: jani24 »

Sziasztok!
Érdeklődnék hogy nincs-e véletlenül olyan program nem téma, amivel kilehet nyitni a bill zárat. Ez a képes megoldás nem tetszik és a mintás képernyőzár se az igazi.
Előre is köszi
reddoors
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: Huawei MATE 9
Has thanked: 16 times
Been thanked: 550 times

Hozzászólás Szerző: reddoors »

BELLE téma ADW és GO LAUNCHER-hez.
A jó öreg p@sco témája, biztos sokan ismerik a symbian virágkorából. Úgy látom neki még mindig a NOKIA a favorit , hogy azt siratja a témáiban. :mrgreen:
Hát nem hiszem, hogy elkapkodják a témát és rekordokat fog dönteni.

Kód: Egész kijelölése

https://market.android.com/details?id=net.jaspp.bellego&feature=search_result
http://www.filesonic.com/file/3025219874/BTGEX_v1.4.apk
Kép
These users thanked the author reddoors for the post:
istnag (2011-11-05 szomb. 18:12:43)
Rating: 2.63%
Huawei MATE 9 Android 7
tnorbi
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei Mate 9
Has thanked: 493 times
Been thanked: 507 times

Hozzászólás Szerző: tnorbi »

Van olyan rádoió8 progi aminek jobb a hangja mint a gyárinak? Mint zenéknél a powerAMP...
Válasz küldése

Vissza: “Android”