Androidról általában...
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
- Coempi
- 1. szint
- Készüléktípus: Sony Z1c
- Nem: Férfi
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 19 times
Re: Androidról általában...
Helló!
Nekem Desire van, a Sense nagyon tetszik, így a HTC-t ajánlom. Szerintem nem kell félni tőle.
Jó válogatást!
Nekem Desire van, a Sense nagyon tetszik, így a HTC-t ajánlom. Szerintem nem kell félni tőle.
Jó válogatást!
- Rating: 2.63%
- carlosca
- 2. szint
- Készüléktípus: SGS 4 Mini I9195
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 31 times
Köszönöm a tanácsot, a desire egy valóban jó telefon ám az 512 rom nem valami nagy még ha kártyával bővíthető is(az nem teljesen olyan mint a beépített).Coempi írta:Helló!
Jó válogatást!
Ha lehet a ramban is az 576MB fölé mennék amúgy jó hogy jó proci meg min amoled az is. Bár mediailag nem a legjobb, akkor is ha nekem nem is ez a fő szempont.
Nagyon nehéz olyan fura egy telefon piac van mostanság, amiben kicsit eltévelyedik az ember, hisz olyanok estek le és emelkedtek ki amikre nem számolt az ember, én aki örök nokiás voltam 1-2évvel ezelőttig nem hittem volna hogy ekkora piaci részesedés bukásnak leszek szemtanúja. Nem szólva Az iphone 4 csodás balul elsült piacra dobása után lévő, felvásárlás utáni felhasználói csalódásokról, aminek következtében most minden viszont eladó és internetes telefon árus (használt) iphonokkal lett tele.
Visszatérve egy telefon üzletes ismerősöm pár órával ez előtt említette hogy egyik törzsvendége most vitt be neki egy HTC sensation -t és vett inkább egy SGS II őt.
Csalódott benne.
carl
XXUAMG8 XEH
- Coempi
- 1. szint
- Készüléktípus: Sony Z1c
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 19 times
Szia carl!
Ha lehetséges, kérd kölcsön a Sensation-t egy rövid időre az ismerősödtől, hátha ki tudod próbálni. Utána meglátod. Ha nem jön be, maradj a SGS2-nél, szerintem.
Sok sikert!
Ha lehetséges, kérd kölcsön a Sensation-t egy rövid időre az ismerősödtől, hátha ki tudod próbálni. Utána meglátod. Ha nem jön be, maradj a SGS2-nél, szerintem.
Sok sikert!
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 348 times
Carlosca, kérdezd meg Reddoorst. Neki volt sensation és GSII is. Talán LG 3D is, de abban nem vagyok biztos. Neki volt valami, ami miatt nem jött be a sensation, de már nem tidom pontosan, hogy mi. Nézz utána a sensation topicban.
Én a GSII-t ajánlom.
Én a GSII-t ajánlom.

- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
Igen, elég rövid ideig volt nála a Sensation. GSII-je szerintem nem is volt. Most Lg 3D-ben utazik.ferret írta:Carlosca, kérdezd meg Reddoorst. Neki volt sensation és GSII is. Talán LG 3D is, de abban nem vagyok biztos. Neki volt valami, ami miatt nem jött be a sensation, de már nem tidom pontosan, hogy mi. Nézz utána a sensation topicban.
Én a GSII-t ajánlom.
Én is a GSII-t ajánlom. Az eddigi legeslegjobb telefonom.
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! 
S10+ Dual / SGS4

S10+ Dual / SGS4
- Limahl
- 6. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
- Has thanked: 264 times
- Been thanked: 1859 times
Én is azt vennék, és azon is gondolkodom,, ,,,,,gs 2-ön, csak ne Szolna olyan gagyin fülessel, mert bizony ölég gagyin szol sajna,, ,,,,egyedül ez tart vissza töle persze ha nem halgatsz sok zenét rajta akkor mindegy.moco írta:Igen, elég rövid ideig volt nála a Sensation. GSII-je szerintem nem is volt. Most Lg 3D-ben utazik.ferret írta:Carlosca, kérdezd meg Reddoorst. Neki volt sensation és GSII is. Talán LG 3D is, de abban nem vagyok biztos. Neki volt valami, ami miatt nem jött be a sensation, de már nem tidom pontosan, hogy mi. Nézz utána a sensation topicban.
Én a GSII-t ajánlom.
Én is a GSII-t ajánlom. Az eddigi legeslegjobb telefonom.
Samsung galaxy s7 edge
- reddoors
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: Huawei MATE 9
- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 550 times
Ha már így szóba jöttem ,
Samsung S2-őm valóban nem volt , de volt olyan időszak mikor elég sűrűn kerültem kapcsolatba ilyen telefonokkal, Flash-eltem is párat , pontosan tudom milyenek. ...
Én nem akartam soha saját célra Galaxy S2-őt, nem sok érdekességet láttam benne 1év Galaxy S használat után.
Mivel nem vagyok nagy egyedi ROM cserélgetős típus, nem érdekel a kör akksi , meg a színes wifi jelzés stb., sőt még a ROOT sem létfontosságú , mivel olyan programokat /alkalmazásokat használok amihez nem szükséges.
Viszont az fontosabb szempont lett egy készülékben , hogy hétköznapi használatban többet nyújtson mint egy "átlag" telefon , ezért választottam annak idején a HTC Sensation-t(1.5 hónapig volt meg) . Az más kérdés , hogy durva csalódás lett a vége ,most nem akarom ismét leírni az okokat.
Jelenleg LG 3D-t használok ( 2hónapja) , meg vagyok vele elégedve.
Azt mindenkinek tudni kell mi a fontos számára egy telefonban és határozottan a saját szempontjai alapján kell vásárolni. Ha már ennyire tanácstalan valaki az régen rossz.
Ha a leggyorsabb telefonra van szükséged akkor GS2, ha fogékony vagy a technikai újdonságokra akkor LG 3D, ha szereted a csilli-villi dolgokat akkor HTC Sensation és így tovább...
Nem nehéz ez. Nekem mindig égnek áll a hajam mikor kérdezik tőlem , hogy ... Milyen telefont vegyek? Ez jó?
A válaszom mindig 2 pontból áll!
1. Mire fogod használni , és a telefonnal kapcsolatban támasztott legfontosabb 2-3 fő szempont ? (itt a kijelzőméret, telefon fizikai mérete, navigáció stb.)
2. Mennyi pénzt szánsz rá?

Viszont az fontosabb szempont lett egy készülékben , hogy hétköznapi használatban többet nyújtson mint egy "átlag" telefon , ezért választottam annak idején a HTC Sensation-t(1.5 hónapig volt meg) . Az más kérdés , hogy durva csalódás lett a vége ,most nem akarom ismét leírni az okokat.
Jelenleg LG 3D-t használok ( 2hónapja) , meg vagyok vele elégedve.
Azt mindenkinek tudni kell mi a fontos számára egy telefonban és határozottan a saját szempontjai alapján kell vásárolni. Ha már ennyire tanácstalan valaki az régen rossz.
Ha a leggyorsabb telefonra van szükséged akkor GS2, ha fogékony vagy a technikai újdonságokra akkor LG 3D, ha szereted a csilli-villi dolgokat akkor HTC Sensation és így tovább...
Nem nehéz ez. Nekem mindig égnek áll a hajam mikor kérdezik tőlem , hogy ... Milyen telefont vegyek? Ez jó?
A válaszom mindig 2 pontból áll!
1. Mire fogod használni , és a telefonnal kapcsolatban támasztott legfontosabb 2-3 fő szempont ? (itt a kijelzőméret, telefon fizikai mérete, navigáció stb.)
2. Mennyi pénzt szánsz rá?
Huawei MATE 9 Android 7
- carlosca
- 2. szint
- Készüléktípus: SGS 4 Mini I9195
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 31 times
Köszönöm mindenkinek a választ, persze a +1 et is megkaptátok.
reddoors azért nem olyan vészes az eset hidd el, csak ha valakinek akkor nekem is nagyon sok telefonom volt, s néha idegesítő a helyzet, hogy mint ahogy te is néha én is csalódok telókban nah ez az amit szeretne az ember elkerülni, .
Ám azt hiszem meg lesz az áldozat ismét veszek egy sgs2 őt lehet egyedül leszek vele itt aki 2x er is vesz sgs2 őt. :-)
A gyorsaság, az 1GB ram, a csodás kijelző, a 116gram, az hogy vékony, az hogy igen jó a fényképezés és videofelvétele, és sok egyéb miatt.
reddoors azért nem olyan vészes az eset hidd el, csak ha valakinek akkor nekem is nagyon sok telefonom volt, s néha idegesítő a helyzet, hogy mint ahogy te is néha én is csalódok telókban nah ez az amit szeretne az ember elkerülni, .
Ám azt hiszem meg lesz az áldozat ismét veszek egy sgs2 őt lehet egyedül leszek vele itt aki 2x er is vesz sgs2 őt. :-)
A gyorsaság, az 1GB ram, a csodás kijelző, a 116gram, az hogy vékony, az hogy igen jó a fényképezés és videofelvétele, és sok egyéb miatt.
XXUAMG8 XEH
-
- Újonc
- Készüléktípus: NOKIA N95
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Sziasztok!
Van egy hTC wildfire S telefonom. Belemegyek a hub letoltoprogramba. Uj felszínt toltenek le. El is indul a letoltes... le is jon...de nem jelenik meg a felszinek kozott! Vagy rossz helyen keresem? Elmeletileg a felszinek kozott kene megjelennie.
Bocsanat ha esetleg rossz helyen tettem fel a kerdest!
Van egy hTC wildfire S telefonom. Belemegyek a hub letoltoprogramba. Uj felszínt toltenek le. El is indul a letoltes... le is jon...de nem jelenik meg a felszinek kozott! Vagy rossz helyen keresem? Elmeletileg a felszinek kozott kene megjelennie.
Bocsanat ha esetleg rossz helyen tettem fel a kerdest!
- lived
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia N8 Belle
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 10 times
Egyik oldalon most írják, hogy az új Android szoftban már beépített képszerkesztő lesz.
Csak nem tom mit verik ezt akkora dobra.
A S^3-ban már régóta van, arról meg egy szót sem írtak anni, csak a fikázás ment hogy megint egy ratyi szoftver, itt meg a konkurencia 1 év után végre bele rakta saját szoftverébe, aztán már reklámozzák mint ha feltalálták volna a spanyol viaszt.
Folyamatosan húzzák le mindenhol a symbiant, amikor bizonyos dolgokban előrébb járnak mint a verseny társak.
Csak nem tom mit verik ezt akkora dobra.
A S^3-ban már régóta van, arról meg egy szót sem írtak anni, csak a fikázás ment hogy megint egy ratyi szoftver, itt meg a konkurencia 1 év után végre bele rakta saját szoftverébe, aztán már reklámozzák mint ha feltalálták volna a spanyol viaszt.
Folyamatosan húzzák le mindenhol a symbiant, amikor bizonyos dolgokban előrébb járnak mint a verseny társak.