Android telefonok - gondok,bajok,szerviz

Minden olyan téma, ami Android operációs rendszert futtató készülékekről szól.
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
kissdani
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Galaxy S2 + N82 + Nexus 5
Has thanked: 18 times
Been thanked: 9 times

Re: Android telefonok - gondok,bajok,szerviz

Hozzászólás Szerző: kissdani »

jobb felső sarok az aksi jelző alatt kb 2-3 mm-el...de amint látom meg kell barátkozom vele.. :sad:
Nokia N82 Black |v35.0.002|
Samsung Galaxy S2 | XXLPS | Resurrection-remix_ics_V2.6.1_AOKP-B40-4.0.4| Siyah v3.4.1 |

Samsung Galaxy TAB 8.9
Nexus 7 Gen II. 2013
Nexus 5
basaja
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Motorola Moto G2
Nem: Férfi
Has thanked: 35 times
Been thanked: 19 times

Hozzászólás Szerző: basaja »

Sozs!
Köszi,remélem a jövő hét végére már egy droidról tudok fórumozni!
Kissdani!
Sajna 1 pixel még nem pixel... :wacko:
wells-catfish
Újonc
Újonc
Készüléktípus: NOKIA N95
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: wells-catfish »

Sziasztok!
Uj hTc wildfire tulaj vagyok. Eddig mindig nokiaim voltak. Per pillanat olyan gondom van, hogy amiket hasznalnek programokat azok sok helyet foglalnak a belso memoriabol. Nincs e vmi trukk, alkalmazas ami a kulso memoriat hasznalna ki jobban. Azaz azon fussanak az alkalmazasok. Jo volna vmi program amivel ki tudnam loni a futo programokat is.
Pierke
2. szint
2. szint
Készüléktípus: I9070P
Has thanked: 7 times
Been thanked: 14 times

Hozzászólás Szerző: Pierke »

ha jól emlékszem titanium backuppal át lehet pakolni sd-ra a programokat, legalább is mintha láttam volna ilyen alkalmazást.
Samsung Galaxy S Advance NFC (I9070P)
basaja
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Motorola Moto G2
Has thanked: 35 times
Been thanked: 19 times

Hozzászólás Szerző: basaja »

link2sd vagy app2sd
nekem 2.1-re a link2sd kellett,de előtte rootolni kellett a telót.
armadillo
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Motorola Defy
Has thanked: 2 times

Re: A nagy szervizes topik

Hozzászólás Szerző: armadillo »

Sziasztok!

Szeretnék segítséget kérni! Most vettem egy Motorola Defy-t, és már gondom van vele! Telepítettem egy "live wallpaper"-t, de nem működött rendesen. Megpróbáltam letörölni, de nem ment. Megpróbáltam újraindítani a telefont, de megakadt a kezdő képernyőnél! Fekete háttér "android" felirattal és csak van! Mit lehet tenni ilyenkor? Szervíz? 3 napos! :sad:
Másik topikban is feltettem már a kérdést, de még nem jött válasz. Valaki tud ajánlani valamit, v. tanácsot mitévő legyek.
Lehet hogy nem kellett volna Nokiáról váltani??!! :cry2:
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Re: A nagy szervizes topik

Hozzászólás Szerző: Macika »

armadillo írta:Sziasztok!

Szeretnék segítséget kérni! Most vettem egy Motorola Defy-t, és már gondom van vele! Telepítettem egy "live wallpaper"-t, de nem működött rendesen. Megpróbáltam letörölni, de nem ment. Megpróbáltam újraindítani a telefont, de megakadt a kezdő képernyőnél! Fekete háttér "android" felirattal és csak van! Mit lehet tenni ilyenkor? Szervíz? 3 napos! :sad:
Másik topikban is feltettem már a kérdést, de még nem jött válasz. Valaki tud ajánlani valamit, v. tanácsot mitévő legyek.
Lehet hogy nem kellett volna Nokiáról váltani??!! :cry2:
Nem, nagyon jól tetted, talán a legjobb döntésed volt!!!

DE!

Nem írod, hogyan szerezted a készüléket. Újonnan? Használtan? Mert nem mindegy.
Minden készüléken van mód valami módon resetelni a készüléket (igaz, ez teljes adatvesztéssel jár), utána megint menni fog.
A telepítéseknél NAGYON kell vigyázni, hogy csak olyan program kerüljön fel rá, ami kompatibilis vele.
These users thanked the author Macika for the post:
armadillo (2011-10-08 szomb. 16:23:21)
Rating: 2.63%
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
fonix232
5. szint
5. szint
Készüléktípus: ZTE Blade
Been thanked: 44 times

Hozzászólás Szerző: fonix232 »

Ugye nem tetted át a memkártyára? Ált. ez okozza, próbáld meg kivenni a karit majd a telót bekapcsolni, hátha úgy elindul!
These users thanked the author fonix232 for the post:
armadillo (2011-10-08 szomb. 16:23:50)
Rating: 2.63%
  • ZTE Blade - CyanogenMod 7
  • Haipad M7 - PhoenixMod [0805] v1.1
  • Asus Transformer TF101 32GB - Revolver 2.5, Clemsyn kernel v9, custom sound mod
armadillo
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Motorola Defy

Hozzászólás Szerző: armadillo »

Igen, valóban nem írtam le érthetően az egészet. Webshopon rendelt vadiúj telefonról van szó! Azért gondoltam a háttérképre, mert feltelepítettem, és ment is, egy darabig. Egyszer csak feldobot egy ablakot használat közben, hogy valamilyen "flash"-re hivatkozva leállt az alkalmazás, és csak fekete háttér volt. Sikeresen megváltoztattam egy másik háttérre és neki látam letörölni, de nem ment! Csak egyfolytában ment az uninstall felirat alatt a folyamat jelző de jó darabig nem történt semmi. Kiléptem és használtam tovább a készüléket. Majd egy újabb telepítés miatt (amit simán engedett) újra indítottam a telót, és ekkor jött elő a hibajelenség! Már csináltam rajt mindent, kiszedtem az aksit, vártam, vissza, nem indult. SIM nélkül sem indult, memóriakártya nélkül sem indult. Most beszéltem egy T-Mobilos ismerőssel aki azt mondta szoftveres hiba, sérült a boot szektora azért nem indul. Nem tudom mi tévő legyek nagyon nem merek belebuherálni a garancia miatt! Itthon már így is azt mondták biztosan olyan programot raktam rá amit nem szabadott volna. Azt elismerem, hogy nem az AM-ról töltöttem mindent (pl:innét is) de megnéztem a AM-on és ott ugyan úgy megtalálhatóak voltak azok a programok amit felraktam. Én is először arra gondoltam valamilyen összeférhetetlenségi probléma, de mivel kártya nélkül sem indul, már tartok tőle nem csak az, v. nem az a gond! De a szervíztől is tartok! Nem isattól hogy nem csinálják meg. Ha nem, hogy tényleg garanciálisan, és hogy főleg mennyi időn belül. Elküldik állítólag a Motorola szervíznek, nem a T-Mobile fogja javítani, kb 1-2 hónap??!!
Amúgy az adat vesztés nem izgatna, mert csak 2 napja használtam, sok minden nem volt rajt, amit ne lehetne visszahozni!

Sajnos a Hard Reset-t sem tudtam használni! Egyszerűen nem reagál semmire! Eljutottam a kis droidig, de onnét nem tudtam továbblépni! Szerintem itt komolyabb hiba van!
reddoors
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: Huawei MATE 9
Has thanked: 16 times
Been thanked: 550 times

Hozzászólás Szerző: reddoors »

armadillo írta:Sajnos a Hard Reset-t sem tudtam használni! Egyszerűen nem reagál semmire! Eljutottam a kis droidig, de onnét nem tudtam továbblépni! Szerintem itt komolyabb hiba van!
Miért nem lépsz recoverybe és csinálsz onnan Factory resetet?
Huawei MATE 9 Android 7
Válasz küldése

Vissza: “Android”