"Hasznos" Android játékok!
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
- ghiottone
- Újonc
- Készüléktípus: Motorola Atrix 2 JB Leak
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: "Hasznos" Android játékok!
Huawei Ideos s7 Slimen nem megy a Hot Pursuit.
Ez ki fogott rajta. Unsupported device-t hoz fel indításkor. A Dead Space viszont simán megy.

"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
Nemrég frissült az Angry Birds-ből a Rio meg a sima ezek meg is találhatók a letőltéseknél. (bár szerintem továbbra is Marketről érdemes a frissítés miatt). A Rio nevetségesen egyszerű volt már megint a sima bányászósa (Mine and Dine) viszont nehezebb jelenleg a 8. küldetéssel küszködök de most nem is ez a lényeg hanem hogyí frissült a Season is.
Mooncake Festival a neve és ázsiai beütései vannak. Nehézséget nem tudok mert még most fogom kipróbálni viszont szerencsére 2x15 pályát kapunk semmi coming soon felirat...

Mooncake Festival a neve és ázsiai beütései vannak. Nehézséget nem tudok mert még most fogom kipróbálni viszont szerencsére 2x15 pályát kapunk semmi coming soon felirat...

- emery1975
- 3. szint
- Készüléktípus: Galaxy SII iPad 2 16GB
- Nem: Férfi
- Has thanked: 43 times
- Been thanked: 58 times
Ha valaki tud egy működö MaddenNFL 12 linket, ami jó SGS II-re, tegye már meg, hogy elküldi pü-ben. Sajnos a market nem ajánlja fel a vétel lehetőségét, mert az EA nagy ívben sz*rik a fejünkre, és nem tette kompatibilissé..... 
Remélem ezért nem rúgnak hátsón a modik, ugyanis moddolt verziót keresek, és nem eredetit. Ezért nem pampoghat az EA.
De ha gond, akkor kérem, hogy töröljék! Nem akarok problémát az oldalnak ebből!!!

Remélem ezért nem rúgnak hátsón a modik, ugyanis moddolt verziót keresek, és nem eredetit. Ezért nem pampoghat az EA.
De ha gond, akkor kérem, hogy töröljék! Nem akarok problémát az oldalnak ebből!!!
Aktuális rom verzióm: GoaTrip 4.6-by- R2D2
Csak akkor köszönd meg, ha tényleg tudtam segíteni! És ha nem vagy szégyenlős....
Csak akkor köszönd meg, ha tényleg tudtam segíteni! És ha nem vagy szégyenlős....
- tnorbi
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei Mate 9
- Has thanked: 493 times
- Been thanked: 507 times
nCoreon csak olyan van ami nem megy SGS2n... Ha lesz és még kell majd írokemery1975 írta:Ha valaki tud egy működö MaddenNFL 12 linket, ami jó SGS II-re, tegye már meg, hogy elküldi pü-ben. Sajnos a market nem ajánlja fel a vétel lehetőségét, mert az EA nagy ívben sz*rik a fejünkre, és nem tette kompatibilissé.....

Viszont ha minden igaz akkor azért nem ajánlja fel mert nem támogatott eszközök között van a SGS2
- emery1975
- 3. szint
Kelleni fog, igen!!!tnorbi írta:nCoreon csak olyan van ami nem megy SGS2n... Ha lesz és még kell majd írokemery1975 írta:Ha valaki tud egy működö MaddenNFL 12 linket, ami jó SGS II-re, tegye már meg, hogy elküldi pü-ben. Sajnos a market nem ajánlja fel a vétel lehetőségét, mert az EA nagy ívben sz*rik a fejünkre, és nem tette kompatibilissé.....
De ha gond, akkor kérem, hogy töröljék! Nem akarok problémát az oldalnak ebből!!!![]()
Viszont ha minden igaz akkor azért nem ajánlja fel mert nem támogatott eszközök között van a SGS2
Persze tudom. Ezért is írtam, hogy nagy ívben sz*rik a fejünkre a EA. De hogy miért kellet ezt így megvariálni, azt nem tudom....Nem kell a pénz az SGS-es brigádtól??
- tnorbi
- 6. szint
Per pill több 1magos gép van a piacon, így elsőbbséget élveznek... + tuti, hogy egyes gyártók súlyos pénzeket fizetnek, hogy az ő telójukon jelenjen meg elsőként az új játék...emery1975 írta:Kelleni fog, igen!!!tnorbi írta:nCoreon csak olyan van ami nem megy SGS2n... Ha lesz és még kell majd írokemery1975 írta:Ha valaki tud egy működö MaddenNFL 12 linket, ami jó SGS II-re, tegye már meg, hogy elküldi pü-ben. Sajnos a market nem ajánlja fel a vétel lehetőségét, mert az EA nagy ívben sz*rik a fejünkre, és nem tette kompatibilissé.....
De ha gond, akkor kérem, hogy töröljék! Nem akarok problémát az oldalnak ebből!!!![]()
Persze tudom. Ezért is írtam, hogy nagy ívben sz*rik a fejünkre a EA. De hogy miért kellet ezt így megvariálni, azt nem tudom....Nem kell a pénz az SGS-es brigádtól??
- emery1975
- 3. szint
Na persze, de hát több milla SGS(az egy magos) is elkelt, és arra sem jött ki hivatalosan!! Egy ilyen kis sz*ros játékon is mennyi zsét tudnának szakítani.......vagy lehet, hogy szakítanak is. Azzal, hogy a többiek azért fizetnek, hogy ne jelenjen meg egy bizonyos gyártó készülékeire. De, akkor hol itt a pártatlanság?? Á, hagyjuk....mi a fenéért nem egységesítik, és teszik mindenkinek kompatibilissé? Ezen lehetne a legnagyobbat kaszálni......tnorbi írta: Per pill több 1magos gép van a piacon, így elsőbbséget élveznek... + tuti, hogy egyes gyártók súlyos pénzeket fizetnek, hogy az ő telójukon jelenjen meg elsőként az új játék...

Chainfire-el annyit elérek, hogy elindul a game, de sötét marad a kijelző. Ha ki akarok lépni, azt viszont meglepő módon kiírja. Egyébként is siralmas, hogy milyen kevés játék van SGS II-re. a Gameloft is csak ül, és malmozgat a kezével.
Jut eszembe Gameloft!! Járt már valaki úgy, hogy megvett egy pár játékot (1E-ért kattőt adnak, na ez sem ment simán, mert 3 game-et vettem, és csak egyet engedett ingyen letölteni, a másik kettőért ki kellett verni a balhét!! NEM VICC, tényleg így volt!), és egy kis idő után eltűnik a My Downloads menüből?? De ez is érdekes módon, mert desktopról csak egyet lát(és tudok letölteni), a készülékről meg hármat a 6db helyett! Levelezgetünk már lassan 3 hete, ilyen igazolás, olyan paypal tarnzakciós szám írás. Pedig mindent elküldtem már 3x nekik. Erre most írnak, hogy gond van a szerverükkel, és ha most kell a game, akkor írjak a supportra (nem mintha nem ezért írtam volna már 3 levelet

- tnorbi
- 6. szint
Valaki tudja, hogy egyes játékok miért kérnek engedély sms küldésre?
Díjköteles szolgáltatások:
sms üzenetek küldése

Díjköteles szolgáltatások:
sms üzenetek küldése
- tnorbi
- 6. szint
Új EA game:
D.A.R.K.

http://www.youtube.com/watch?v=hWC-qCegkb0
Telepítésnél kér üzenetküldési cuccost... De eddig még nem panaszkodtak ahonnan szedem... szóval SAJÁT FELELŐSSÉGRE (sok játék kér ilyet, nem tudom, hogy gáz e)
APK nálam...
D.A.R.K.

http://www.youtube.com/watch?v=hWC-qCegkb0
Telepítésnél kér üzenetküldési cuccost... De eddig még nem panaszkodtak ahonnan szedem... szóval SAJÁT FELELŐSSÉGRE (sok játék kér ilyet, nem tudom, hogy gáz e)
APK nálam...
- vtomi2
- 1. szint
- Készüléktípus: HTC EVO 3D
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 4 times
milyen játékokat ajánlanátok multizásra wifin vagy bluetoothon keresztül Galaxy Ace-ra Nokia 5800 ellen, a raging thundert és az armageddont már felfedeztem