Hidegindításnál lassabban talál jelet. Utána azért már sokkal gyorsabb. Ha rá akarsz segíteni, tényleg egy kis net kell hozzá. Amúgy szerintem romfüggő is lehet a dolog, mert nálam is volt olyan, hogy majdnem 2 perc volt, egy másik rommal meg max. 10 mp.sozs írta:Talán mert nem engeded ki a netre. Ha csak simán a GPS-t keresi akkor akár 2 perc is lehet, míg min 4 műholdat lát. A pontos magassághoz meg kell egy ötödik!aladdin írta:Sziasztok ! Nem rég vettem egy Samsung Galaxy S telót, felraktam rá az IGO -t és tökéletesen betölt meg minden, de nem talál jelet
csak percek múlva. Mi lehet a baj?
Az A-GPS (ha jól írom) szerelt készülékek lerövidítik az időt azzal, hogy a netet és a bázisállomások alapján behatárolják magukat, és így hozzájutnak az aktuális műhold adatokhoz.
iGO My way Android / iGO primo 2.0
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
Re: iGO My way Android
- Rating: 15.79%
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !!
S10+ Dual / SGS4
S10+ Dual / SGS4
-
- Újonc
- Készüléktípus: N96
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Utcaneves magyar hang letöltéi linket keresek, pü... Köszönöm előre isszaboknak írta:Nem tudom milyen verzió ez a 8.4.3.179971-es és.hogy honnan származik de a tts működik benne szépen mondja az utca neveket,igaz egy kicsit visítósan beszél de ki lehet birni.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S 5
- Nem: Férfi
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 5 times
Sziasztok!Le töltöttem iGO Myway Android 8.4.3.179971 ezt!A gondom vele hogy nem települ mert ahogy látom nincs benne licens fájl!Próbáltam az 1el régebbiből át tenni,de nem tetszett neki!Tudnátok segíteni?
ROM:gyári
- macko
- 1. szint
- Has thanked: 4 times
Csatlakoznék az előttem szólóhoz. Nekem is szükségem lenne egy utca neves kimondosdira. Köszönöm előre is.staca írta:Utcaneves magyar hang letöltéi linket keresek, pü... Köszönöm előre isszaboknak írta:Nem tudom milyen verzió ez a 8.4.3.179971-es és.hogy honnan származik de a tts működik benne szépen mondja az utca neveket,igaz egy kicsit visítósan beszél de ki lehet birni.
- vsop14
- 1. szint
- Készüléktípus: Galaxy Note 3 + E6-00
- Has thanked: 15 times
Sziasztok!
tud valaki Fülöp-szigetek térképet iGO-hoz? már ha létezik ilyen
Ha igen, akkor küldjön nekem linket hozzá!
Köszönöm!
tud valaki Fülöp-szigetek térképet iGO-hoz? már ha létezik ilyen
Ha igen, akkor küldjön nekem linket hozzá!
Köszönöm!
-
- Újonc
- Készüléktípus: nexus s
- Has thanked: 0
Hali!
Szegedről van valaki, aki tudna nekem segíteni??? Nexus s-ről van szó, csak eddig symbianban nyomtam, és most a droid nagyon úúj! Vagy privát üzenetben szépen szájbarágósan (lehetőleg linkekkel) elmagyarázni, mit hova milyen mappába, mit kell létrehozni, elmagyarázná?? Jah, és az nem tudom mennyire hátrány, hogy a nexus s-ben nincs sd kártya, tehát kártya nélkül is tudom telepíteni ugye? Valamint ez teljesen offline ugye?
A nokia maps-nál egyszerűbb volt a dolog egy kicsit, de hátha összejönne...
Előre is köszönöm!
Üdv: Levi
Szegedről van valaki, aki tudna nekem segíteni??? Nexus s-ről van szó, csak eddig symbianban nyomtam, és most a droid nagyon úúj! Vagy privát üzenetben szépen szájbarágósan (lehetőleg linkekkel) elmagyarázni, mit hova milyen mappába, mit kell létrehozni, elmagyarázná?? Jah, és az nem tudom mennyire hátrány, hogy a nexus s-ben nincs sd kártya, tehát kártya nélkül is tudom telepíteni ugye? Valamint ez teljesen offline ugye?
A nokia maps-nál egyszerűbb volt a dolog egy kicsit, de hátha összejönne...
Előre is köszönöm!
Üdv: Levi
-
- Újonc
- Készüléktípus: Galaxy S
- Has thanked: 1 time
hali! kaphatok privatban linket a letolteshez? Galaxy S-hez kene, Magyarorszag terkeppel!
- felixo
- 4. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S 4
- Has thanked: 93 times
- Been thanked: 10 times
asadasad22 írta:hali! kaphatok privatban linket a letolteshez? Galaxy S-hez kene, Magyarorszag terkeppel!
Persze ... ha PRIVÁTBAN KÉRED !!!
Finomabban, ha kérhetném. Majd én dühöngök, ha kell..köszi..moco
-- Galaxy S 4 --
-
- Újonc
- Készüléktípus: Galaxy S
- Has thanked: 1 time
- Miauut
- 1. szint
- Készüléktípus: Asus Padfone 2
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 8 times
Hogyan lehet megváltoztatni a program kinézetét (színekre gondolok). Anno voltak a "scheme" könyvtárak. Ez itt nem működik, kiválasztásnál kilép a program. Tiger skinről van szó.
Előre is Thx
Miauut
Előre is Thx
Miauut
Nokia 7710 > Htc Universal > Htc Kaiser > Samsung i900 > Htc x7510 > SExperia x10 > Galaxy Note > Asus PF2