Hasznos Android programok!

Minden olyan téma, ami Android operációs rendszert futtató készülékekről szól.
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.

Veszel-e programokat a Marketről?

Nem. Sosem vettem még semmilyen programot a Marketen.
287
56%
Igen. Megveszem, amire szükségem van.
76
15%
Volt már, hogy vásároltam.
150
29%

Szavazatok száma: 513

istnag
4. szint
4. szint
Készüléktípus: HTC One S JB 4.1.1
Nem: Férfi
Has thanked: 56 times
Been thanked: 72 times

Re: Hasznos Android programok!

Hozzászólás Szerző: istnag »

dilajoska írta:szerencsére eddig mindig ébresztett sőt én a naptár helyett az ultra notes programot használom emlékeztetőkre és azzal se volt még bajom!!!!igazából a fastboot nevű programot használom.eddig még semmi bajom nem volt belőle.
csak egy lockscreent kerestem :D :D :D
Így van, tulajdonképpen meg is találtad,csak állandóan kilövöldözted a taskkillerrel és azért nem működött.Ha beállítod,hogy azt a progit ne lőjje ki akkor máris jó lesz és nem a gyári lockscreen lesz. ;)
dilajoska
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Leeco Le Max 2 X829
Has thanked: 9 times
Been thanked: 11 times

Hozzászólás Szerző: dilajoska »

istnag írta:
dilajoska írta:szerencsére eddig mindig ébresztett sőt én a naptár helyett az ultra notes programot használom emlékeztetőkre és azzal se volt még bajom!!!!igazából a fastboot nevű programot használom.eddig még semmi bajom nem volt belőle.
csak egy lockscreent kerestem :D :D :D
Így van, tulajdonképpen meg is találtad,csak állandóan kilövöldözted a taskkillerrel és azért nem működött.Ha beállítod,hogy azt a progit ne lőjje ki akkor máris jó lesz és nem a gyári lockscreen lesz. ;)
én voltam a béna mert a fastreboot-ból nem a pro verziót használtam és abban meg nem volt ilyen lehetőség de most már jó.köszönöm mindenkinek :D
bagaba
Újonc
Újonc
Készüléktípus: HTC Desire
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: bagaba »

Rootolás nélkül megoldható valahogy a telefon belső memóriájának "karbantartása"? Gyári Froyo van a készüléken(HTC Desire), és APP2SD-vel minden lehetséges programot az sd-re mentettem már. Valahogy törölni kéne a szemetet, régebbi nemhasznhált fájlok, ilyenek. Rootolni ha lehetséges nem szeretnék, megvagyok elégedve a gyári ROM-mal, és nem akarok annyit sz*rakodni a goldcarddal, rootolással.
Coempi
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Sony Z1c
Has thanked: 2 times
Been thanked: 19 times

Hozzászólás Szerző: Coempi »

Szia bagaba!
Néha egy újraindítással felszabadul némi hely, de nekem a múltkor kellett egy factory reset (az adatok mentése után persze). Más megoldást személy szerint nem tudok, sorry.

Ellenben nem tudja valaki, hogyan készíthető screenshot HTC Desire-n (gyári 2.3.3-as ROM)? Sajnos a Market-n elérhető programok többsége csak rootolt telón működik, és más fórumon sem találtam egyszerű megoldást (pl. billentyűkód).
Előre is köszi!
bagaba
Újonc
Újonc

Coempi írta:Szia bagaba!
Néha egy újraindítással felszabadul némi hely, de nekem a múltkor kellett egy factory reset (az adatok mentése után persze). Más megoldást személy szerint nem tudok, sorry.

Ellenben nem tudja valaki, hogyan készíthető screenshot HTC Desire-n (gyári 2.3.3-as ROM)? Sajnos a Market-n elérhető programok többsége csak rootolt telón működik, és más fórumon sem találtam egyszerű megoldást (pl. billentyűkód).
Előre is köszi!
Pár helyen olvastam hogy power+home bill., de utánanéztem és azt írták hogy PC-re kell telepíteni egy programot, és úgy lehet csak. Az adatokat hogyan mentsem le? Csináljak egy backupmentést az sd kártyára, majd factory reset után visszaállítás? De a régi nemkellő fájlokat akkor ugyanúgy elmentené, nem?
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

bagaba írta:Rootolás nélkül megoldható valahogy a telefon belső memóriájának "karbantartása"? Gyári Froyo van a készüléken(HTC Desire), és APP2SD-vel minden lehetséges programot az sd-re mentettem már. Valahogy törölni kéne a szemetet, régebbi nemhasznhált fájlok, ilyenek. Rootolni ha lehetséges nem szeretnék, megvagyok elégedve a gyári ROM-mal, és nem akarok annyit sz*rakodni a goldcarddal, rootolással.
Nem vagyok járatos a Desire-ben, de típustól függetlenül minden készülékre (és oprendszerre) elmondható, hogy bizonyos idő után a sok feltelepített majd leszedett program után (mivel az uninstallra sose fordítanak akkora gondot) visszamarad rengeteg szemét.
Ha másért nem, ezért érdemes resetelni a készüléket bizonyos időnként.
A root-tiltás épp ezért véd Téged, hogy a rendszerterületre ne tudjon írni/szemetelni semmilyen program. Igaz, így Te sem, de legalább a programok sem. :)
These users thanked the author Macika for the post:
Coempi (2011-08-03 szer. 19:57:54)
Rating: 2.63%
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
bagaba
Újonc
Újonc

Macika írta:
bagaba írta:Rootolás nélkül megoldható valahogy a telefon belső memóriájának "karbantartása"? Gyári Froyo van a készüléken(HTC Desire), és APP2SD-vel minden lehetséges programot az sd-re mentettem már. Valahogy törölni kéne a szemetet, régebbi nemhasznhált fájlok, ilyenek. Rootolni ha lehetséges nem szeretnék, megvagyok elégedve a gyári ROM-mal, és nem akarok annyit sz*rakodni a goldcarddal, rootolással.
Nem vagyok járatos a Desire-ben, de típustól függetlenül minden készülékre (és oprendszerre) elmondható, hogy bizonyos idő után a sok feltelepített majd leszedett program után (mivel az uninstallra sose fordítanak akkora gondot) visszamarad rengeteg szemét.
Ha másért nem, ezért érdemes resetelni a készüléket bizonyos időnként.
A root-tiltás épp ezért véd Téged, hogy a rendszerterületre ne tudjon írni/szemetelni semmilyen program. Igaz, így Te sem, de legalább a programok sem. :)
És az hogy oldható meg, hogy reset előtt csinálok egy olyan biztonsági mentést ami a szemetet nem menti el? Szóval hogy elmentse az sms-eket, névjegyeket, programok, játékok mentéseit stb., de a régebben uninstallált programokból visszamaradó szemetet ne.
Coempi
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Sony Z1c
Has thanked: 2 times
Been thanked: 19 times

Hozzászólás Szerző: Coempi »

Tegnap frissítettem a ROM-omat. A backuphoz a MyBackup programot használtam, adatokat, beállításokat, programokat tudsz lementeni vele az SD-re, vagy online tárhelyre. Itt a letöltések között is megtalálod. 100%-ban visszaállított mindent, csak a kontaktok linkelését kellett ismét megcsinálni. Persze eltartott egy ideig, hogy mindent visszarakjak ;)
Sok sikert!
umfrider1
1. szint
1. szint
Készüléktípus: HTC Incredible S

Hozzászólás Szerző: umfrider1 »

Sziasztok!

Tud valaki nekem a Worms-höz ingyenes letöltő linket? Ugyanis még a régi telómon rajta volt, még kb 1 hónapja találtam ingyeneset, de az meg szervízbe van. Viszont az újra meg csak marketból tudom leszedni, 600 huf-ért :(
"A titoktartás az a szilárd halmazállapotú anyag,
mely alkoholban oldódik"

-!!! Bluetotth Headset Eladó !!!-
MattRex
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S 8GB + 16GB SD
Has thanked: 6 times
Been thanked: 89 times

Hozzászólás Szerző: MattRex »

umfrider1 írta:Sziasztok!

Tud valaki nekem a Worms-höz ingyenes letöltő linket? Ugyanis még a régi telómon rajta volt, még kb 1 hónapja találtam ingyeneset, de az meg szervízbe van. Viszont az újra meg csak marketból tudom leszedni, 600 huf-ért :(
http://blapkmarket.com/en/login/

Itt fent van a legújabb verzió (0.0.33), csak regelni kell előtte, hogy letölthess. Ingyenes a reg, és később is jól jöhet.
Miután telepíted az .apk-t wifiről még lehúz dolgokat.

A topicot viszont eltévesztetted, a Hasznos android játékokhoz tartozik a kérdés.
Ja és plz a véres szájú önkéntes developer jogvédők, plz NE kezdjék el a "nem bírsz kiadni 600 fühes forintot? skót vagy? csak egy doboz cigi ára!" és hasonló okos hozzászólásokat, ty!
These users thanked the author MattRex for the post:
umfrider1 (2011-08-06 szomb. 22:12:07)
Rating: 2.63%
Samsung GT-I9000 Galaxy S ([IMM76I] ICS F4k MOD v4.0.4 r3 Deodex [AOSP][4.0.4] Multilanguage, [Kernel][ICS] Devil3_1.4.1 (Voodoo Snd v10 + OC/UV + BLN))
Válasz küldése

Vissza: “Android”