Minden olyan téma, ami Android operációs rendszert futtató készülékekről szól.
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Van valakinek tippje arra, hogy pár napja miért nem rakja ki a fancy widget pro az időjárást? Egyik verziónál sem.
Elméletileg frissíti, amikor rányomok. Az utolsó frissítés időpontja is okés. Elképzelhető, hogy nem a progiban kellene keresni a hiba okát?
Kitettem vagy 20x. Teló ki-bakapcs 100x. Újratelepítés 1000x. Több verziót is kipróbáltam. Beállításait buzeráltam. Semmi nem segít. Már minden progit töröltem, amit azóta telepítettem.
ferret írta:Kitettem vagy 20x. Teló ki-bakapcs 100x. Újratelepítés 1000x. Több verziót is kipróbáltam. Beállításait buzeráltam. Semmi nem segít. Már minden progit töröltem, amit azóta telepítettem.
Nekem is ezt csinálta egyszer a Fancy Widget Pro és semmi újratelepítés nem segített, aztán megadtam neki kézzel a várost ahol lakom (gondolom valamiért nem tudta beazonosítani) és lám máris frissített mindent. Szerintem próbáld meg te is ezt.
These users thanked the author Chamcsy for the post:
ferret írta:Kitettem vagy 20x. Teló ki-bakapcs 100x. Újratelepítés 1000x. Több verziót is kipróbáltam. Beállításait buzeráltam. Semmi nem segít. Már minden progit töröltem, amit azóta telepítettem.
Nekem is ezt csinálta egyszer a Fancy Widget Pro és semmi újratelepítés nem segített, aztán megadtam neki kézzel a várost ahol lakom (gondolom valamiért nem tudta beazonosítani) és lám máris frissített mindent. Szerintem próbáld meg te is ezt.
Basszus, Isten vagy Ez túl egyszerű volt, talán azért nem jutott eszembe de működik.
Ezt én is megtudom erősíteni. Abban az esetben ha nem frissít a program, csak újra megkeresetem vele az aktuális várost, és mindjárt működik.