iGO My way Android / iGO primo 2.0
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
- nagy.balynt
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace 2.3.4
- Has thanked: 24 times
- Been thanked: 37 times
Re: iGO My way Android
Sziasztok! Nekem is nagyon bejött az IGO (Ace), de most megkergült vagy mi. Nem csak az, hogy villog, hanem zölden mutatja mindig, mintha erdő mellett lennék
Valamilyen megoldás?

CyanoAce 7.1.
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
GYEREKEK KOMOLYAN MONDOM, HOGY NEM HISZEM EL! AZT ÍRTAM ODA, HOGY TŐLEM PRIVÁTBAN KÉRJÉTEK A TÉRKÉPEKET. ERRE MIT CSINÁLTOK?? IDE ÍRTOK? NEM NÉZEM ÉN SEM MINDIG EZT A TOPIKOT. AKI NEM PRIVÁTBAN ÜZEN NEKEM, NEM KÜLDÖK NEKI TÉRKÉPET!!!
- Rating: 2.63%
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! 
S10+ Dual / SGS4

S10+ Dual / SGS4
- moco
- Fő moderátor
szedd le és tedd fel újra megint.nagy.balynt írta:Sziasztok! Nekem is nagyon bejött az IGO (Ace), de most megkergült vagy mi. Nem csak az, hogy villog, hanem zölden mutatja mindig, mintha erdő mellett lennékValamilyen megoldás?
S10+ Dual / SGS4

S10+ Dual / SGS4
- snorbi94
- 1. szint
- Készüléktípus: Htc Desire Hd
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 0
Sziasztok. Biztos hallottatok az iGo Primo-ról. Gondolom érdemes lecserélni a my way-t primo-ra. Valakinek esetleg nincs meg a primo ? Rengeteget kerestem de csak Windows-os készülékekre láttam.
- moco
- Fő moderátor
primo nincs androidra.snorbi94 írta:Bocs az offért , nem láttam hogy már van primos topic
- Rating: 10.53%
S10+ Dual / SGS4

S10+ Dual / SGS4
- moco
- Fő moderátor
iGo hangok
Kód: Egész kijelölése
http://www.mirrorcreator.com/files/PDMZNE2B/IGO_hangok.zip_links
S10+ Dual / SGS4

S10+ Dual / SGS4
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S 8GB + 16GB SD
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 89 times
Úgy ámblock cuzámme, hivatalosan nincs IGO androidra. Zéró támogatottság, Zéró fejlesztés, de azért beszólnak, hogy "ugyanmá mé linkelsz IGO-s cuccost a fórumodon? Ne linkeljé me megmoco írta:primo nincs androidra.snorbi94 írta:Bocs az offért , nem láttam hogy már van primos topic

Nagyjából összefoglaltam IGOék jelenlegi androidos üzletpolitikáját. Utólagosan elnézést a trágár szóösszetételekért, csak így nyomatékosabban ki tudtam hangsúlyozni.

Samsung GT-I9000 Galaxy S ([IMM76I] ICS F4k MOD v4.0.4 r3 Deodex [AOSP][4.0.4] Multilanguage, [Kernel][ICS] Devil3_1.4.1 (Voodoo Snd v10 + OC/UV + BLN))
- stunts666
- 3. szint
- Készüléktípus: HTC Desire 16Gb
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
Androidban nincs pénz...MattRex írta:Úgy ámblock cuzámme, hivatalosan nincs IGO androidra. Zéró támogatottság, Zéró fejlesztés, de azért beszólnak, hogy "ugyanmá mé linkelsz IGO-s cuccost a fórumodon? Ne linkeljé me megmoco írta:primo nincs androidra.snorbi94 írta:Bocs az offért , nem láttam hogy már van primos topiclak .nyád hátán tejszínen"
Nagyjából összefoglaltam IGOék jelenlegi androidos üzletpolitikáját. Utólagosan elnézést a trágár szóösszetételekért, csak így nyomatékosabban ki tudtam hangsúlyozni.

-
- Újonc
- Készüléktípus: n97 mini+lg optimus root
- Has thanked: 0
- Been thanked: 2 times
Verziószám:8.4.2.139242
Kapcsolódó weboldal:
Leírás:
Igo 8.4 for android három féle felbontásban: 320x240;320x480;800x480
Telepítés elõtt ajánlott az igo régebbi verzióját uninstallálni. Google maps maradhat.
Telepítés:
1. SD kártyán (érdemes 2 gb-nél nagyobbat használni) létre kell hozni egy iGO mappát, majd a torrent igo mappáját ide be kell másolni (content, license, a felbontásnak megfelelõ .apk file)-lal együtt.
2. Ezt követõen egy filekezelõvel el kell indítani az .APK file-t. Szükség esetén engedélyezni kell a külsõ programok telepítésének lehetõségét a készüléken.
A csomagban benne van még továbbá a teljes Európatérkép. A Magyarország térkép 2010 10. 10-es kiadás. Poi-k, hangok (nagy választékban).
Mivel ez az Igo kompatibilis a Windows Mobile-os iGO 8 programmal, ezért ha valaki rá akarja tenni
más országok térképeit, annak csak a megfelelõ mappába kell azokat másolni.
Zte Blade-en kiválóan mûködik!
Feltöltési sebesség: 1 Mb/s
Seed idõ: Hk: 18:00-21:00. Hv: 13:00-21:00
Kapcsolódó weboldal:
Leírás:
Igo 8.4 for android három féle felbontásban: 320x240;320x480;800x480
Telepítés elõtt ajánlott az igo régebbi verzióját uninstallálni. Google maps maradhat.
Telepítés:
1. SD kártyán (érdemes 2 gb-nél nagyobbat használni) létre kell hozni egy iGO mappát, majd a torrent igo mappáját ide be kell másolni (content, license, a felbontásnak megfelelõ .apk file)-lal együtt.
2. Ezt követõen egy filekezelõvel el kell indítani az .APK file-t. Szükség esetén engedélyezni kell a külsõ programok telepítésének lehetõségét a készüléken.
A csomagban benne van még továbbá a teljes Európatérkép. A Magyarország térkép 2010 10. 10-es kiadás. Poi-k, hangok (nagy választékban).
Mivel ez az Igo kompatibilis a Windows Mobile-os iGO 8 programmal, ezért ha valaki rá akarja tenni
más országok térképeit, annak csak a megfelelõ mappába kell azokat másolni.
Zte Blade-en kiválóan mûködik!
Feltöltési sebesség: 1 Mb/s
Seed idõ: Hk: 18:00-21:00. Hv: 13:00-21:00