Hasznos Android programok!
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
- szutty
- 3. szint
- Készüléktípus: SGS 4 SGS 4 mini Note 10.1
- Has thanked: 66 times
- Been thanked: 82 times
Re: Hasznos Android programok!
Lockscrean progiból van több is vagy csak a lock 2.0?
Mert az nem igazán tetszik nekem, mer elég gagyik a letölthető dolgok.
Mert az nem igazán tetszik nekem, mer elég gagyik a letölthető dolgok.
SGS 4 mini: stock
SGS 4:Wanam 1.5
Note 10.1: stock + root
SGS 4:Wanam 1.5
Note 10.1: stock + root
- tobiasv
- 1. szint
- Készüléktípus: I9100 Galaxy S2
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Ez nagyon jó!gyotam20 írta:TeamViewer - t próbáld ki nemtudom hogy ilyenre gondolsz e.

Azt be tudom valahol állítani, hogy ha egyszer összepároztattam őket, többé ne kérjen jelszót? Mert elég macerás lenne száz-egynéhány kilóméterről hazaugrani megnézni mit dob a gép.

Bezke ultra ics 2.1
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S 8GB + 16GB SD
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 89 times
Sztem ezeknek a Remote Desktop progiknak a 90% csak parasztvakítás, nem lehet hatékonyan kezelni rajtuk a gépet olyan kis képernyőn, mint ami egy telefonnak van. Én továbbra is a sima egyszerű ftp elérésben hiszek, feltéve ha mindössze csak fileokra van szükség az otthoni gépünkről, és nem a desktopot akarjuk nézegetni.tobiasv írta:Tud valaki valamilyen progit arra amit a beépített Allshare tud(na)? Nevezetesen a pc-n lévő dolgok elérése SGS-ről wifin. Nekem az Allshare nem látja a routert pedig n-es. Természetesen wifi be van kapcsolva és működik is, böngésző megy. De ez az Allshare
Samsung GT-I9000 Galaxy S ([IMM76I] ICS F4k MOD v4.0.4 r3 Deodex [AOSP][4.0.4] Multilanguage, [Kernel][ICS] Devil3_1.4.1 (Voodoo Snd v10 + OC/UV + BLN))
- tobiasv
- 1. szint
- Készüléktípus: I9100 Galaxy S2
- Been thanked: 1 time
Nekem igazából arra lenne szükségem, hogy a Pc-n lévő médiafájlokat le tudjam játszani a telón, nem kéne mindent rárakni. Persze wifin keresztül. Mint egy hálózatban a megosztott mappákat, csak nekem ez nem jön össze. (WIN7 X64).MattRex írta:Sztem ezeknek a Remote Desktop progiknak a 90% csak parasztvakítás, nem lehet hatékonyan kezelni rajtuk a gépet olyan kis képernyőn, mint ami egy telefonnak van. Én továbbra is a sima egyszerű ftp elérésben hiszek, feltéve ha mindössze csak fileokra van szükség az otthoni gépünkről, és nem a desktopot akarjuk nézegetni.tobiasv írta:Tud valaki valamilyen progit arra amit a beépített Allshare tud(na)? Nevezetesen a pc-n lévő dolgok elérése SGS-ről wifin. Nekem az Allshare nem látja a routert pedig n-es. Természetesen wifi be van kapcsolva és működik is, böngésző megy. De ez az Allshare
Bezke ultra ics 2.1
-
- Újonc
- Been thanked: 0
Üdv!
Keresnék egy pár könyvet, de nem nagyon találok pdf-ben:
-Meztelen ebéd
-Rumnapló
-Harcosok klubja
-Navarone ágyúi
-Kémek a Sasfészekben
-Interjú a vámpirral
-Gépnarancs
-Trainspotting
-Kapj el ha tudsz
Ha van valakinek jó linkje, ahonnan leszedhetném, megköszönném!
-Meztelen ebéd
-Rumnapló
-Harcosok klubja
-Navarone ágyúi
-Kémek a Sasfészekben
-Interjú a vámpirral
-Gépnarancs
-Trainspotting
-Kapj el ha tudsz

- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
http://www.ziddu.com/download/14146790/ ... l.rar.htmlhamonka írta:Üdv!
-Meztelen ebéd
-Rumnapló
-Harcosok klubja
-Navarone ágyúi
-Kémek a Sasfészekben
-Interjú a vámpirral
-Gépnarancs
-Trainspotting
-Kapj el ha tudsz
harcosok kemek vampir gepnarancs kapjel
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! 
S10+ Dual / SGS4

S10+ Dual / SGS4
-
- Újonc
Kössz szépen, ezekkel elleszek egy darabig! 
Ha a többi is meglenne valakinek...na még 1X köszi a gyors választ!

Ha a többi is meglenne valakinek...na még 1X köszi a gyors választ!

-
- 3. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S 8GB + 16GB SD
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 89 times
Online valós időben akarod streamelni a számítógépről a zenét/filmet? Ha ez a terved, akkor az ftpvel nem valósítható meg. Ám mellesleg tudod, hogy az mennyire fogja zabálni az aksit? Zenénél még kevésbé, de egy filmnél durva lesz...tobiasv írta:Nekem igazából arra lenne szükségem, hogy a Pc-n lévő médiafájlokat le tudjam játszani a telón, nem kéne mindent rárakni. Persze wifin keresztül. Mint egy hálózatban a megosztott mappákat, csak nekem ez nem jön össze. (WIN7 X64).MattRex írta:Sztem ezeknek a Remote Desktop progiknak a 90% csak parasztvakítás, nem lehet hatékonyan kezelni rajtuk a gépet olyan kis képernyőn, mint ami egy telefonnak van. Én továbbra is a sima egyszerű ftp elérésben hiszek, feltéve ha mindössze csak fileokra van szükség az otthoni gépünkről, és nem a desktopot akarjuk nézegetni.tobiasv írta:Tud valaki valamilyen progit arra amit a beépített Allshare tud(na)? Nevezetesen a pc-n lévő dolgok elérése SGS-ről wifin. Nekem az Allshare nem látja a routert pedig n-es. Természetesen wifi be van kapcsolva és működik is, böngésző megy. De ez az Allshare
Samsung GT-I9000 Galaxy S ([IMM76I] ICS F4k MOD v4.0.4 r3 Deodex [AOSP][4.0.4] Multilanguage, [Kernel][ICS] Devil3_1.4.1 (Voodoo Snd v10 + OC/UV + BLN))
-
- Újonc
- Készüléktípus: E60-E51-HTC desire.android2.2
Neked a Es exlorerre van szükséged, de... a Win 7 beállítása már más tészta. Ott csak a nyilvános mappádat láthatod és azt is csak bizonyos hálózati beállításoknál . XP esetén nagyon egyszerű, látsz minden mappát ami meg van osztva.tobiasv írta:Nekem igazából arra lenne szükségem, hogy a Pc-n lévő médiafájlokat le tudjam játszani a telón, nem kéne mindent rárakni. Persze wifin keresztül. Mint egy hálózatban a megosztott mappákat, csak nekem ez nem jön össze. (WIN7 X64).MattRex írta:Sztem ezeknek a Remote Desktop progiknak a 90% csak parasztvakítás, nem lehet hatékonyan kezelni rajtuk a gépet olyan kis képernyőn, mint ami egy telefonnak van. Én továbbra is a sima egyszerű ftp elérésben hiszek, feltéve ha mindössze csak fileokra van szükség az otthoni gépünkről, és nem a desktopot akarjuk nézegetni.tobiasv írta:Tud valaki valamilyen progit arra amit a beépített Allshare tud(na)? Nevezetesen a pc-n lévő dolgok elérése SGS-ről wifin. Nekem az Allshare nem látja a routert pedig n-es. Természetesen wifi be van kapcsolva és működik is, böngésző megy. De ez az Allshare
- emery1975
- 3. szint
- Készüléktípus: Galaxy SII iPad 2 16GB
- Nem: Férfi
- Has thanked: 43 times
- Been thanked: 58 times
Bunkó leszek, és megkérdezem: Ha már wi-fi-n keresztül akarja elérni, és megnézni a médiát, akkor miért nem a monitoron teszi? Ugye mindenki "érzi", tudja, hogy a wi-fi nem egy hatótáv bajnok!! És, azért egy monitoron sokkal élvezhetőbb mint egy kis sz*ros (monitorhoz képest) kijelzőn!!MattRex írta:
Online valós időben akarod streamelni a számítógépről a zenét/filmet? Ha ez a terved, akkor az ftpvel nem valósítható meg. Ám mellesleg tudod, hogy az mennyire fogja zabálni az aksit? Zenénél még kevésbé, de egy filmnél durva lesz...

Szar napom volt, ne is foglalkozzatok velem........
Aktuális rom verzióm: GoaTrip 4.6-by- R2D2
Csak akkor köszönd meg, ha tényleg tudtam segíteni! És ha nem vagy szégyenlős....
Csak akkor köszönd meg, ha tényleg tudtam segíteni! És ha nem vagy szégyenlős....