Hasznos Android programok!

Minden olyan téma, ami Android operációs rendszert futtató készülékekről szól.
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.

Veszel-e programokat a Marketről?

Nem. Sosem vettem még semmilyen programot a Marketen.
287
56%
Igen. Megveszem, amire szükségem van.
76
15%
Volt már, hogy vásároltam.
150
29%

Szavazatok száma: 513

szutty
3. szint
3. szint
Készüléktípus: SGS 4 SGS 4 mini Note 10.1
Has thanked: 66 times
Been thanked: 82 times

Re: Hasznos Android programok!

Hozzászólás Szerző: szutty »

Lockscrean progiból van több is vagy csak a lock 2.0?
Mert az nem igazán tetszik nekem, mer elég gagyik a letölthető dolgok.
SGS 4 mini: stock
SGS 4:Wanam 1.5
Note 10.1: stock + root
tobiasv
1. szint
1. szint
Készüléktípus: I9100 Galaxy S2
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: tobiasv »

gyotam20 írta:TeamViewer - t próbáld ki nemtudom hogy ilyenre gondolsz e.
Ez nagyon jó! :taps1: Köszönöm! :Notworty:
Azt be tudom valahol állítani, hogy ha egyszer összepároztattam őket, többé ne kérjen jelszót? Mert elég macerás lenne száz-egynéhány kilóméterről hazaugrani megnézni mit dob a gép. :whaaa:
Bezke ultra ics 2.1
MattRex
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S 8GB + 16GB SD
Has thanked: 6 times
Been thanked: 89 times

Hozzászólás Szerző: MattRex »

tobiasv írta:Tud valaki valamilyen progit arra amit a beépített Allshare tud(na)? Nevezetesen a pc-n lévő dolgok elérése SGS-ről wifin. Nekem az Allshare nem látja a routert pedig n-es. Természetesen wifi be van kapcsolva és működik is, böngésző megy. De ez az Allshare :whaaa:
Sztem ezeknek a Remote Desktop progiknak a 90% csak parasztvakítás, nem lehet hatékonyan kezelni rajtuk a gépet olyan kis képernyőn, mint ami egy telefonnak van. Én továbbra is a sima egyszerű ftp elérésben hiszek, feltéve ha mindössze csak fileokra van szükség az otthoni gépünkről, és nem a desktopot akarjuk nézegetni.
Samsung GT-I9000 Galaxy S ([IMM76I] ICS F4k MOD v4.0.4 r3 Deodex [AOSP][4.0.4] Multilanguage, [Kernel][ICS] Devil3_1.4.1 (Voodoo Snd v10 + OC/UV + BLN))
tobiasv
1. szint
1. szint
Készüléktípus: I9100 Galaxy S2
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: tobiasv »

MattRex írta:
tobiasv írta:Tud valaki valamilyen progit arra amit a beépített Allshare tud(na)? Nevezetesen a pc-n lévő dolgok elérése SGS-ről wifin. Nekem az Allshare nem látja a routert pedig n-es. Természetesen wifi be van kapcsolva és működik is, böngésző megy. De ez az Allshare :whaaa:
Sztem ezeknek a Remote Desktop progiknak a 90% csak parasztvakítás, nem lehet hatékonyan kezelni rajtuk a gépet olyan kis képernyőn, mint ami egy telefonnak van. Én továbbra is a sima egyszerű ftp elérésben hiszek, feltéve ha mindössze csak fileokra van szükség az otthoni gépünkről, és nem a desktopot akarjuk nézegetni.
Nekem igazából arra lenne szükségem, hogy a Pc-n lévő médiafájlokat le tudjam játszani a telón, nem kéne mindent rárakni. Persze wifin keresztül. Mint egy hálózatban a megosztott mappákat, csak nekem ez nem jön össze. (WIN7 X64).
Bezke ultra ics 2.1
hamonka
Újonc
Újonc
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: hamonka »

Üdv!
Keresnék egy pár könyvet, de nem nagyon találok pdf-ben:

-Meztelen ebéd
-Rumnapló
-Harcosok klubja
-Navarone ágyúi
-Kémek a Sasfészekben
-Interjú a vámpirral
-Gépnarancs
-Trainspotting
-Kapj el ha tudsz

Ha van valakinek jó linkje, ahonnan leszedhetném, megköszönném! :D
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

hamonka írta:Üdv!
Keresnék egy pár könyvet, de nem nagyon találok pdf-ben:

-Meztelen ebéd
-Rumnapló
-Harcosok klubja
-Navarone ágyúi
-Kémek a Sasfészekben
-Interjú a vámpirral
-Gépnarancs
-Trainspotting
-Kapj el ha tudsz

Ha van valakinek jó linkje, ahonnan leszedhetném, megköszönném! :D
http://www.ziddu.com/download/14146790/ ... l.rar.html
harcosok kemek vampir gepnarancs kapjel
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
hamonka
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: hamonka »

Kössz szépen, ezekkel elleszek egy darabig! :)
Ha a többi is meglenne valakinek...na még 1X köszi a gyors választ! :yeah:
MattRex
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S 8GB + 16GB SD
Has thanked: 6 times
Been thanked: 89 times

Hozzászólás Szerző: MattRex »

tobiasv írta:
MattRex írta:
Nekem igazából arra lenne szükségem, hogy a Pc-n lévő médiafájlokat le tudjam játszani a telón, nem kéne mindent rárakni. Persze wifin keresztül. Mint egy hálózatban a megosztott mappákat, csak nekem ez nem jön össze. (WIN7 X64).
Online valós időben akarod streamelni a számítógépről a zenét/filmet? Ha ez a terved, akkor az ftpvel nem valósítható meg. Ám mellesleg tudod, hogy az mennyire fogja zabálni az aksit? Zenénél még kevésbé, de egy filmnél durva lesz...
Samsung GT-I9000 Galaxy S ([IMM76I] ICS F4k MOD v4.0.4 r3 Deodex [AOSP][4.0.4] Multilanguage, [Kernel][ICS] Devil3_1.4.1 (Voodoo Snd v10 + OC/UV + BLN))
halas
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E60-E51-HTC desire.android2.2

Hozzászólás Szerző: halas »

tobiasv írta:
MattRex írta:
Neked a Es exlorerre van szükséged, de... a Win 7 beállítása már más tészta. Ott csak a nyilvános mappádat láthatod és azt is csak bizonyos hálózati beállításoknál . XP esetén nagyon egyszerű, látsz minden mappát ami meg van osztva.
emery1975
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Galaxy SII iPad 2 16GB
Nem: Férfi
Has thanked: 43 times
Been thanked: 58 times

Hozzászólás Szerző: emery1975 »

MattRex írta:
Online valós időben akarod streamelni a számítógépről a zenét/filmet? Ha ez a terved, akkor az ftpvel nem valósítható meg. Ám mellesleg tudod, hogy az mennyire fogja zabálni az aksit? Zenénél még kevésbé, de egy filmnél durva lesz...
Bunkó leszek, és megkérdezem: Ha már wi-fi-n keresztül akarja elérni, és megnézni a médiát, akkor miért nem a monitoron teszi? Ugye mindenki "érzi", tudja, hogy a wi-fi nem egy hatótáv bajnok!! És, azért egy monitoron sokkal élvezhetőbb mint egy kis sz*ros (monitorhoz képest) kijelzőn!! :yes: :twisted:
Szar napom volt, ne is foglalkozzatok velem........
Aktuális rom verzióm: GoaTrip 4.6-by- R2D2
Csak akkor köszönd meg, ha tényleg tudtam segíteni! És ha nem vagy szégyenlős....
Válasz küldése

Vissza: “Android”