Hasznos Android programok!
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
-
- Újonc
- Készüléktípus: n95 8 gb+Motorola Defy+
- Nem: Férfi
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Hasznos Android programok!
Sziasztok! Köszönöm a gyors és kielégítő választ mindenkinek !!!!
Már csak peter82 válaszán gondolkodom de nem jöttem rá a megoldásra ! Lehet hogy az én telefonomnak más a menüje? ( galaxy ace ) ! A hívásbeállítás után nekem nincs ilyen funkció vagy béna vagyok????

-
- 3. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S 8GB + 16GB SD
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 89 times
peter82 Samsung Galaxy S menüjét írta le neked, valószínűleg azért nem találod a te telefonodba ezt a funkciót. Nem szabad elfelejteni, hogy a Galaxy S az egy prémium kategóriás High-end terméke a Samsungnak, a Galaxy Ace pedig kb. a középfelső kategóriába sorolható, így sok funkciót kigyomláltak belőle a Galaxy S-hez képest.valoszigbau írta:Sziasztok! Köszönöm a gyors és kielégítő választ mindenkinek !!!!Már csak peter82 válaszán gondolkodom de nem jöttem rá a megoldásra ! Lehet hogy az én telefonomnak más a menüje? ( galaxy ace ) ! A hívásbeállítás után nekem nincs ilyen funkció vagy béna vagyok????
Samsung GT-I9000 Galaxy S ([IMM76I] ICS F4k MOD v4.0.4 r3 Deodex [AOSP][4.0.4] Multilanguage, [Kernel][ICS] Devil3_1.4.1 (Voodoo Snd v10 + OC/UV + BLN))
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Természetesen igen, nemrég linkeltem.halas írta:azt szeretném kérdezni tőletek hogy használ-e valaki CIB-bank netbankot. az a gondom hogy most váltottam CIB-re és itt java környezet szükséges. már néhány böngészőt kipróbáltam de sajnos egyik sem alkalmas rá /Dolphin,operamini,froyo beépített/ Androidra létezik eggyáltalán java támogatás?
Ha rákeresel a j2me to apk-ra, Te is megtalálod.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
-
- Újonc
- Készüléktípus: n95 8 gb+Motorola Defy+
-
- Újonc
- Készüléktípus: E60-E51-HTC desire.android2.2
Macika írta:Természetesen igen, nemrég linkeltem.halas írta:azt szeretném kérdezni tőletek hogy használ-e valaki CIB-bank netbankot. az a gondom hogy most váltottam CIB-re és itt java környezet szükséges. már néhány böngészőt kipróbáltam de sajnos egyik sem alkalmas rá /Dolphin,operamini,froyo beépített/ Androidra létezik eggyáltalán java támogatás?
Köszi Macika de ez sem segit. az így készült operaminit sem támogatja a cib netbank.

- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Így 'készült' Opera minit?????halas írta:Köszi Macika de ez sem segit. az így készült operaminit sem támogatja a cib netbank.Macika írta:Természetesen igen, nemrég linkeltem.halas írta:azt szeretném kérdezni tőletek hogy használ-e valaki CIB-bank netbankot. az a gondom hogy most váltottam CIB-re és itt java környezet szükséges. már néhány böngészőt kipróbáltam de sajnos egyik sem alkalmas rá /Dolphin,operamini,froyo beépített/ Androidra létezik eggyáltalán java támogatás?
Miért kellett java-ból mókolni Opera minit, amikor van natív Opera mini Androidra???
Az OTP Bank javas cucca tökéletesen megy ezzel a módszerrel...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
-
- Újonc
- Készüléktípus: E60-E51-HTC desire.android2.2
Az otp.n nekem is frankón ment de váltanom kellet. A PC-n most sincs semmi gond a CIB-en, viszont winmo 6.1 sem megy ahogy az android sem.Próbáld menyitni "cibbank.hu" jobb felső sarkában a belépés linket Androidon.
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S 8GB + 16GB SD
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 89 times
Asszem a Cib-es netbank kliens tényleg java-t használ, de mégis valahogy nem elég neki a sima böngészős javascript támogatás, hanem valamiféle bonyolultabb java platformot használ. Ezért nem tudja megnyitni a böngésző valószínűleg. Például ahhoz hogy betöltődjön a login képernyő mozgatni kell az ablak fölött az egeret, meg mindenféle verification signature-öket engedélyeztet stb.halas írta:Az otp.n nekem is frankón ment de váltanom kellet. A PC-n most sincs semmi gond a CIB-en, viszont winmo 6.1 sem megy ahogy az android sem.Próbáld menyitni "cibbank.hu" jobb felső sarkában a belépés linket Androidon.
Samsung GT-I9000 Galaxy S ([IMM76I] ICS F4k MOD v4.0.4 r3 Deodex [AOSP][4.0.4] Multilanguage, [Kernel][ICS] Devil3_1.4.1 (Voodoo Snd v10 + OC/UV + BLN))