Hasznos Android programok!
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
- huan
- 2. szint
- Készüléktípus: LG Nexus 5 Black 16Gb
- Nem: Férfi
- Has thanked: 31 times
- Been thanked: 12 times
Re: Hasznos Android programok!
Sziasztok
Tudtok olyan profilválasztó progit aminek van widgetje és ki is írja hogy éppen melyik profilban van?
Tudtok olyan profilválasztó progit aminek van widgetje és ki is írja hogy éppen melyik profilban van?
LG Nexus 5 (KRT16M-4.4)
-
- 1. szint
- Készüléktípus: N82
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
1.72.405.3laci64 írta:Milyen rom van rajta?tokomboki írta:sziasztok, akkor másképp tenném fel a kérdést: létezik androidra olyan call record program amelyik mindkét fél hangját megfelelő minőségben
rögzíti. Ha van ilyen kérem osszátok meg velem.
köszönöm.
üdv.
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Milyen telefon? Mert N82 van beírva.tokomboki írta:1.72.405.3laci64 írta:Milyen rom van rajta?tokomboki írta:sziasztok, akkor másképp tenném fel a kérdést: létezik androidra olyan call record program amelyik mindkét fél hangját megfelelő minőségben
rögzíti. Ha van ilyen kérem osszátok meg velem.
köszönöm.
üdv.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

-
- Újonc
- Készüléktípus: n95 8 gb+Motorola Defy+
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék hogy letöltöttem a Marketről hívásblokkoló programot de amiket leszedtem egyik sem tudja úgy blokkolni a bejövő hívást hogy egyből foglaltat jelezzen csak olyat hogy egyet csörög a hívó félnél és foglaltra vált! Ez nem jó mert ez úgy néz ki mintha kinyomnám a hívót !!!!! Kérdésem az lenne van e más beállítású program?
- tomika085
- 4. szint
- Készüléktípus: Samsung S7 Edge
- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 24 times
A letöltések közt nézd meg, szerintem tuti találaszvaloszigbau írta:Sziasztok! Érdeklődni szeretnék hogy letöltöttem a Marketről hívásblokkoló programot de amiket leszedtem egyik sem tudja úgy blokkolni a bejövő hívást hogy egyből foglaltat jelezzen csak olyat hogy egyet csörög a hívó félnél és foglaltra vált! Ez nem jó mert ez úgy néz ki mintha kinyomnám a hívót !!!!! Kérdésem az lenne van e más beállítású program?

Múlt: Nokia 3310, Nokia 3410, Samsung X660, Samsung E250, Nokia N95 8Gb, Nokia N96, Samsung I9000.
Jelen: Samsung Galaxy S7 Edge, Galaxy S4, Galaxy S4 Mini, Nokia N80
Jelen: Samsung Galaxy S7 Edge, Galaxy S4, Galaxy S4 Mini, Nokia N80
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Nincs.valoszigbau írta:Sziasztok! Érdeklődni szeretnék hogy letöltöttem a Marketről hívásblokkoló programot de amiket leszedtem egyik sem tudja úgy blokkolni a bejövő hívást hogy egyből foglaltat jelezzen csak olyat hogy egyet csörög a hívó félnél és foglaltra vált! Ez nem jó mert ez úgy néz ki mintha kinyomnám a hívót !!!!! Kérdésem az lenne van e más beállítású program?
A piacon az egyetlen gyártó a SonyEricsson, amely képes volt olyan hívásszűrést belerakni a készülékeibe (a saját oprendszeresekbe, nem a symbianosokba, UIQ-ba, androidba), ami egyből foglaltat adott.
Azóta sem hallottam ilyenről.
Az oka az lehet, hogy a hívó fél hamarabb hallja az első csengőhangot, mint ahogy ténylegesen megszólal a hívott telefonján az első hang.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Galaxy S
Lehet, hogy elkerülte valami a figyelmem, de minek ehhez külön program?Macika írta:Nincs.valoszigbau írta:Sziasztok! Érdeklődni szeretnék hogy letöltöttem a Marketről hívásblokkoló programot de amiket leszedtem egyik sem tudja úgy blokkolni a bejövő hívást hogy egyből foglaltat jelezzen csak olyat hogy egyet csörög a hívó félnél és foglaltra vált! Ez nem jó mert ez úgy néz ki mintha kinyomnám a hívót !!!!! Kérdésem az lenne van e más beállítású program?
A piacon az egyetlen gyártó a SonyEricsson, amely képes volt olyan hívásszűrést belerakni a készülékeibe (a saját oprendszeresekbe, nem a symbianosokba, UIQ-ba, androidba), ami egyből foglaltat adott.
Az oka az lehet, hogy a hívó fél hamarabb hallja az első csengőhangot, mint ahogy ténylegesen megszólal a hívott telefonján az első hang.
Beállítások / Hívásbeállítások / Összes hívás / Automatikus elutasítás
Itt meg lehet adni, hogy milyen számok blokkoljon a telefon. Még az ismeretleneket is ki lehet szűrni vele, és semmilyen hangot nem fogsz hallani.
- fonix232
- 5. szint
- Készüléktípus: ZTE Blade
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 44 times
Igen, az SE ha jól tudom ezt úgy oldotta meg, hogy nem a telefon fő szoftvere szakítja meg a kapcsolatot, hanem már nagyon alap szinte kernelszinten megtörténik.Macika írta:Nincs.valoszigbau írta:Sziasztok! Érdeklődni szeretnék hogy letöltöttem a Marketről hívásblokkoló programot de amiket leszedtem egyik sem tudja úgy blokkolni a bejövő hívást hogy egyből foglaltat jelezzen csak olyat hogy egyet csörög a hívó félnél és foglaltra vált! Ez nem jó mert ez úgy néz ki mintha kinyomnám a hívót !!!!! Kérdésem az lenne van e más beállítású program?
Android esetén:
hívó fél - torony - telefon antenna - RF transmission encoder-decoder chip - jelzés a telefon szoftverének hogy bejövő hívás van - Híváskijelző indítása - hívás elutasítása
Pl Android esetében is nagyon jól látszik, a szignál hamarabb érkezik meg mint maga a hívásjelzés: PowerAMP-vel zenehallgatás közben ha érkezik egy hívás, a zene elnémul, 2-3 másodperccel ezután jön a csengőhang.
SE esetén:
hívó fél - torony - telefon antenna - RF transmission encoder-decoder chip - hívás elutasítása
Na kb ennyi a különbség.
- ZTE Blade - CyanogenMod 7
- Haipad M7 - PhoenixMod [0805] v1.1
- Asus Transformer TF101 32GB - Revolver 2.5, Clemsyn kernel v9, custom sound mod
- thegame
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S
- Has thanked: 4 times
Sziasztok!
Kinek van meg a Launch-X Pro progi full verziója? mert nekem a letöltések közüli van letöltve és kéri a megvásárlását! előre is köszi ha valaki belinkelné nekem!
Kinek van meg a Launch-X Pro progi full verziója? mert nekem a letöltések közüli van letöltve és kéri a megvásárlását! előre is köszi ha valaki belinkelné nekem!
ROM: XXJPY_Doc_V6.2
Kernel voodoo.advanced.v69
Bezke_theme
Kernel voodoo.advanced.v69
Bezke_theme
-
- Újonc
- Készüléktípus: E60-E51-HTC desire.android2.2
azt szeretném kérdezni tőletek hogy használ-e valaki CIB-bank netbankot. az a gondom hogy most váltottam CIB-re és itt java környezet szükséges. már néhány böngészőt kipróbáltam de sajnos egyik sem alkalmas rá /Dolphin,operamini,froyo beépített/ Androidra létezik eggyáltalán java támogatás?