Hasznos Android programok!

Minden olyan téma, ami Android operációs rendszert futtató készülékekről szól.
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.

Veszel-e programokat a Marketről?

Nem. Sosem vettem még semmilyen programot a Marketen.
287
56%
Igen. Megveszem, amire szükségem van.
76
15%
Volt már, hogy vásároltam.
150
29%

Szavazatok száma: 513

huan
2. szint
2. szint
Készüléktípus: LG Nexus 5 Black 16Gb
Nem: Férfi
Has thanked: 31 times
Been thanked: 12 times

Re: Hasznos Android programok!

Hozzászólás Szerző: huan »

Sziasztok
Tudtok olyan profilválasztó progit aminek van widgetje és ki is írja hogy éppen melyik profilban van?
LG Nexus 5 (KRT16M-4.4)
tokomboki
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N82
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: tokomboki »

laci64 írta:
tokomboki írta:sziasztok, akkor másképp tenném fel a kérdést: létezik androidra olyan call record program amelyik mindkét fél hangját megfelelő minőségben
rögzíti. Ha van ilyen kérem osszátok meg velem.
köszönöm.
üdv.
Milyen rom van rajta?
1.72.405.3
laci64
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Galaxy S2
Has thanked: 52 times
Been thanked: 808 times

Hozzászólás Szerző: laci64 »

tokomboki írta:
laci64 írta:
tokomboki írta:sziasztok, akkor másképp tenném fel a kérdést: létezik androidra olyan call record program amelyik mindkét fél hangját megfelelő minőségben
rögzíti. Ha van ilyen kérem osszátok meg velem.
köszönöm.
üdv.
Milyen rom van rajta?
1.72.405.3
Milyen telefon? Mert N82 van beírva.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
valoszigbau
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n95 8 gb+Motorola Defy+

Hozzászólás Szerző: valoszigbau »

Sziasztok! Érdeklődni szeretnék hogy letöltöttem a Marketről hívásblokkoló programot de amiket leszedtem egyik sem tudja úgy blokkolni a bejövő hívást hogy egyből foglaltat jelezzen csak olyat hogy egyet csörög a hívó félnél és foglaltra vált! Ez nem jó mert ez úgy néz ki mintha kinyomnám a hívót !!!!! Kérdésem az lenne van e más beállítású program?
tomika085
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Samsung S7 Edge
Has thanked: 21 times
Been thanked: 24 times

Hozzászólás Szerző: tomika085 »

valoszigbau írta:Sziasztok! Érdeklődni szeretnék hogy letöltöttem a Marketről hívásblokkoló programot de amiket leszedtem egyik sem tudja úgy blokkolni a bejövő hívást hogy egyből foglaltat jelezzen csak olyat hogy egyet csörög a hívó félnél és foglaltra vált! Ez nem jó mert ez úgy néz ki mintha kinyomnám a hívót !!!!! Kérdésem az lenne van e más beállítású program?
A letöltések közt nézd meg, szerintem tuti találasz :D .
Múlt: Nokia 3310, Nokia 3410, Samsung X660, Samsung E250, Nokia N95 8Gb, Nokia N96, Samsung I9000.
Jelen: Samsung Galaxy S7 Edge, Galaxy S4, Galaxy S4 Mini, Nokia N80
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

valoszigbau írta:Sziasztok! Érdeklődni szeretnék hogy letöltöttem a Marketről hívásblokkoló programot de amiket leszedtem egyik sem tudja úgy blokkolni a bejövő hívást hogy egyből foglaltat jelezzen csak olyat hogy egyet csörög a hívó félnél és foglaltra vált! Ez nem jó mert ez úgy néz ki mintha kinyomnám a hívót !!!!! Kérdésem az lenne van e más beállítású program?
Nincs.
A piacon az egyetlen gyártó a SonyEricsson, amely képes volt olyan hívásszűrést belerakni a készülékeibe (a saját oprendszeresekbe, nem a symbianosokba, UIQ-ba, androidba), ami egyből foglaltat adott.
Azóta sem hallottam ilyenről.
Az oka az lehet, hogy a hívó fél hamarabb hallja az első csengőhangot, mint ahogy ténylegesen megszólal a hívott telefonján az első hang.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
peter82
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Galaxy S

Hozzászólás Szerző: peter82 »

Macika írta:
Nincs.
A piacon az egyetlen gyártó a SonyEricsson, amely képes volt olyan hívásszűrést belerakni a készülékeibe (a saját oprendszeresekbe, nem a symbianosokba, UIQ-ba, androidba), ami egyből foglaltat adott.
Az oka az lehet, hogy a hívó fél hamarabb hallja az első csengőhangot, mint ahogy ténylegesen megszólal a hívott telefonján az első hang.
Lehet, hogy elkerülte valami a figyelmem, de minek ehhez külön program?
Beállítások / Hívásbeállítások / Összes hívás / Automatikus elutasítás
Itt meg lehet adni, hogy milyen számok blokkoljon a telefon. Még az ismeretleneket is ki lehet szűrni vele, és semmilyen hangot nem fogsz hallani.
fonix232
5. szint
5. szint
Készüléktípus: ZTE Blade
Has thanked: 2 times
Been thanked: 44 times

Hozzászólás Szerző: fonix232 »

Macika írta:
Nincs.
Igen, az SE ha jól tudom ezt úgy oldotta meg, hogy nem a telefon fő szoftvere szakítja meg a kapcsolatot, hanem már nagyon alap szinte kernelszinten megtörténik.
Android esetén:
hívó fél - torony - telefon antenna - RF transmission encoder-decoder chip - jelzés a telefon szoftverének hogy bejövő hívás van - Híváskijelző indítása - hívás elutasítása

Pl Android esetében is nagyon jól látszik, a szignál hamarabb érkezik meg mint maga a hívásjelzés: PowerAMP-vel zenehallgatás közben ha érkezik egy hívás, a zene elnémul, 2-3 másodperccel ezután jön a csengőhang.

SE esetén:
hívó fél - torony - telefon antenna - RF transmission encoder-decoder chip - hívás elutasítása

Na kb ennyi a különbség.
  • ZTE Blade - CyanogenMod 7
  • Haipad M7 - PhoenixMod [0805] v1.1
  • Asus Transformer TF101 32GB - Revolver 2.5, Clemsyn kernel v9, custom sound mod
thegame
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S
Has thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: thegame »

Sziasztok!
Kinek van meg a Launch-X Pro progi full verziója? mert nekem a letöltések közüli van letöltve és kéri a megvásárlását! előre is köszi ha valaki belinkelné nekem!
ROM: XXJPY_Doc_V6.2
Kernel voodoo.advanced.v69
Bezke_theme
halas
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E60-E51-HTC desire.android2.2

Hozzászólás Szerző: halas »

azt szeretném kérdezni tőletek hogy használ-e valaki CIB-bank netbankot. az a gondom hogy most váltottam CIB-re és itt java környezet szükséges. már néhány böngészőt kipróbáltam de sajnos egyik sem alkalmas rá /Dolphin,operamini,froyo beépített/ Androidra létezik eggyáltalán java támogatás? :hmm2:
Válasz küldése

Vissza: “Android”