KeepScreen a marketen fent van.mezositamas írta:Sziasztok!
Szorgosan nekiláttam átolvasni a topicot, de őszintén szólva még csak az 60. oldalon tartok. Olvasok szorgosan tovább, de türelmetlenségemben most megelőlegeznék egy kérdést. Szóval lehet, hogy már volt ilyesmi téma...
A telefonos pozíciómat szeretném folyamatosan megosztani neten keresztül valakivel. Egy lehetséges megoldásra hamar rátaláltam, mert az már más rendszeren is bevált. A google maps alkalmas erre a célra.
Csakhogy: a telefon a google mapsot a képernyőzárral együtt inaktiválja, tehát amint lezár a teló, azonnal megszűnik a gps működése és ezzel az információküldés is.
Kérdésem:
olyan program, amivel beállíthatnám, hogy a lezárt képernyő mögött a google maps fusson,
vagy olyan program, ami a google maps webre küldő funkciójához hasonlót tud, a PC-n való online megjelenéssel együtt, és persze nem szundítana el a telefonnal együtt. Symbianon ilyen pl. a mobile gmaps, androidon azonban nem találtam még hasonlót.
Köszönöm előre is a segítséget.
Tamás
Hasznos Android programok!
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
- Kvadro
- 1. szint
- Készüléktípus: GalaxyS
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 1 time
Re: Hasznos Android programok!
Samsung GalaxyS - XWJS8 - SpeedMod Kernel 13e 500HZ
- Kvadro
- 1. szint
- Készüléktípus: GalaxyS
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 1 time
Nálam Froyon is lehet változtatni .reddoors írta:Az észrevette valaki , hogy android 2.3-nál a Launcher alsó sorát is lehet szerkeszteni?

Samsung GalaxyS - XWJS8 - SpeedMod Kernel 13e 500HZ
- reddoors
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: Huawei MATE 9
- Nem: Férfi
- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 550 times
Akkor lehet elkerülte a figyelmem , mert FROYON 90%-ban ADW.Launchert használtam 1-2 kedvenc Live Wallpaper miatt. Sajnos az alap launcheren nem voltak hajlandóak normálisan működni. Szerencsére android 2.3-alatt úgy néz ki ez megoldódott a probléma. 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára reddoors 2011-03-06 vas. 19:55:55-kor.
Huawei MATE 9 Android 7
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
reddoors. eddig is lehetett ikonokat cserélni benne. én mindig a névjegyzék helyére tettem be a fájlkezelőt. most még a telózár is ott figyel. hiányzik azért az 5 db ikon, ami a TouchWiz30Launcher-ben volt 

VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! 
S10+ Dual / SGS4

S10+ Dual / SGS4
- reddoors
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: Huawei MATE 9
- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 550 times
Meglátszik , hogy nem használtam az alap launchertmoco írta:reddoors. eddig is lehetett ikonokat cserélni benne. én mindig a névjegyzék helyére tettem be a fájlkezelőt. most még a telózár is ott figyel. hiányzik azért az 5 db ikon, ami a TouchWiz30Launcher-ben volt

Huawei MATE 9 Android 7
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
amúgy szuper jó ez az opera mini. most ezt használom, amíg bénázik az alap böngésző. állat gyors, jól nagyít. régen használtam már, de nagyon bejön.
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! 
S10+ Dual / SGS4

S10+ Dual / SGS4
-
- Újonc
- Készüléktípus: S4ActiveGT-I9295 XXUAMF7
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 5 times
A helymeghatározáshoz használhatod a ~hely és biztonság~ menüpontban, a vezeték nélküli hálózatok által meghatározott hely menüpontot.mezositamas írta:Sziasztok!
Szorgosan nekiláttam átolvasni a topicot, de őszintén szólva még csak az 60. oldalon tartok. Olvasok szorgosan tovább, de türelmetlenségemben most megelőlegeznék egy kérdést. Szóval lehet, hogy már volt ilyesmi téma...
A telefonos pozíciómat szeretném folyamatosan megosztani neten keresztül valakivel. Egy lehetséges megoldásra hamar rátaláltam, mert az már más rendszeren is bevált. A google maps alkalmas erre a célra.
Csakhogy: a telefon a google mapsot a képernyőzárral együtt inaktiválja, tehát amint lezár a teló, azonnal megszűnik a gps működése és ezzel az információküldés is.
Kérdésem:
olyan program, amivel beállíthatnám, hogy a lezárt képernyő mögött a google maps fusson,
vagy olyan program, ami a google maps webre küldő funkciójához hasonlót tud, a PC-n való online megjelenéssel együtt, és persze nem szundítana el a telefonnal együtt. Symbianon ilyen pl. a mobile gmaps, androidon azonban nem találtam még hasonlót.
Köszönöm előre is a segítséget.
Tamás
Itt ugyan nem olyan precizen mutat poziciót mint a GPS, de apró eltérésekkel tökéletesen alkalmas saját poziciónk közlésére.
Ehhez ajánlom a google latitude progit, amit az általad kiválasztott személy akár a neten is követhet (persze telefonon is)
Pár hete mi is használjuk a haverokkal, és tényleg jó móka. A feleségem sem zaklat folyamatosan hogy hol vagyok, mert mindig látja hogy merre járok.
Ha kérdésed van szivesen válaszolok
-
- Újonc
- Készüléktípus: ZTE Blade FLB-R8
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Köszi mindkettőtöknek!
Kvadro! Jól látom, hogy a keepscreen annyit tud, hogy ha fut a program, akkor nem engedi kikapcsolni a képernyőt? Azt tehát, hogy kikapcsolt képernyő MÖGÖTT menjen egy kiválasztott program, azt nem tudja, ugye? Ez nem egészen az, mint nekem kéne, mert jó lenne, ha az érintőképernyő nem lenne aktív.
FreeMan30! Én a GPS-t is használni szeretném, mert pontosan kell követnem a (látássérült) tanulómat, hogy utóbb megbeszélhessük, hol tévedt el, vagy bizonytalankodott. A google latitude-vel próbálkozom, de nekem a gps a képernyő kikapcsolásának a pillanatában leáll. Nálad a gps megy kikapcsolt képernyővel is?
Kvadro! Jól látom, hogy a keepscreen annyit tud, hogy ha fut a program, akkor nem engedi kikapcsolni a képernyőt? Azt tehát, hogy kikapcsolt képernyő MÖGÖTT menjen egy kiválasztott program, azt nem tudja, ugye? Ez nem egészen az, mint nekem kéne, mert jó lenne, ha az érintőképernyő nem lenne aktív.
FreeMan30! Én a GPS-t is használni szeretném, mert pontosan kell követnem a (látássérült) tanulómat, hogy utóbb megbeszélhessük, hol tévedt el, vagy bizonytalankodott. A google latitude-vel próbálkozom, de nekem a gps a képernyő kikapcsolásának a pillanatában leáll. Nálad a gps megy kikapcsolt képernyővel is?
- carlosca
- 2. szint
- Készüléktípus: SGS 4 Mini I9195
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 31 times
Nah én is kérdezek már akkor, elvileg van olyan program ami egyben azaz egy db apk fájlban képes menteni az adott progi vagy jaték telepítőjét és a data cuccait avagy mentéseit, Így egy telepítővel felmegy a progi és mentései, én a titaniumban ilyent nem találtam az elvileg csak 3 data fájlként ment egy egy appot, van az appinstaller az meg csak a telepítőt menti ki, tudja valaki melyik az a progi ami képes rá ?
XXUAMG8 XEH
-
- Újonc
- Készüléktípus: SE Xperia X10
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Sziasztok egy olyan problémára szeretnék választ kapni ami már csak lehet nekem probléma. Tehát adott egy androidon futó program de közben szeretnék másikat megnyitni ehhez a programot vagy be kell zárjam vagy a menü gombbal vissza kell lépnem a főoldalra de ha vissza akarok térni az előző programba azt csak az újboli megnyitásával tudom elérni de ebben az esetben teljesen előlröl kell futtatnom azt, konkrét példa erre egy böngésző amiből elérem a mobiltv alkalmazást itt az egyik használja a mobilnetet a másik viszont nem jár letöltéssel namár ha csak a mobiltv akanrám használni be kéne zárjam a tv megnyitása után a böngészőt de ha kilépek a lejátszóból akkor nem tudok oda visszalépni csak ha újranyitom böngészővel együtt tehát ugyan ott tartok. kellene egy program ,vagy megoldás hogy az éppen a háttérben futó programokat újra az aktuális állapottól lehessen megnyitni, létezik ilyen?