Androidról általában...

Minden olyan téma, ami Android operációs rendszert futtató készülékekről szól.
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
sharkyn
Újonc
Újonc
Készüléktípus: SE Xperia X10
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Androidról általában...

Hozzászólás Szerző: sharkyn »

A program neve a Droidwall! Ez egy tűzfal program akar lenni, amivel be tudod állítani, hogy mi az ami wifit vagy 3g-t használjon vagy kimehet e egyáltalán a hálózatra! Én ezt használom, nekem tökéletesen bevált! :!:[/quote]

köszi akkor ki is próbálom
Esetleg valami mobiltv alkalmazás? most a skyfirevel próbálom használni de még nem sikerült megnyitni túl sokáig keresi az alkalmazást.
thug85
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: thug85 »

Üdv mindenkinek!

Hétfőn jön meg a Galaxy Ace típusú mobil készülékem, így most elkezdem tanulni az Androidot! Olyan jellegű kérdésem lenne, hogy egy Androidos mobil az általános használata mellett mekkora adatforgalmat bonyolít le havi szinten? Tehát egy időjárás előrejelző, vagy egyéb más rendszeres frissítést igénylő alkalmazás mekkora adatforgalmat generál? Válaszokat előre köszönöm!
kleingy
2. szint
2. szint
Készüléktípus: i9100
Nem:
Has thanked: 8 times
Been thanked: 20 times

Hozzászólás Szerző: kleingy »

thug85 írta:Üdv mindenkinek!Olyan jellegű kérdésem lenne, hogy egy Androidos mobil az általános használata mellett mekkora adatforgalmat bonyolít le havi szinten? Tehát egy időjárás előrejelző, vagy egyéb más rendszeres frissítést igénylő alkalmazás mekkora adatforgalmat generál? Válaszokat előre köszönöm!
Ez attól függ, milyen programokat fogsz később telepíteni, amik igényelhetik a háttérben az adatforgalmat.
Nekem bőven sok a 100 megás is, ismerős pedig fél gigásba simán belefér még némi netezéssel és YouTube-bal. :)
CM9
thug85
Újonc
Újonc

Nem áll szándékomban internetezni a telefonnal! Az én előfizetői csomagom 150 MB adatforgalmat tartalmaz és az érdekelt, hogy ez elegendő-e ezekhez a dolgokhoz! De akkor ezek szerint igen! Köszönöm a válaszodat!
fonix232
5. szint
5. szint
Készüléktípus: ZTE Blade
Nem: Férfi
Has thanked: 2 times
Been thanked: 44 times

Hozzászólás Szerző: fonix232 »

thug85 írta:Nem áll szándékomban internetezni a telefonnal! Az én előfizetői csomagom 150 MB adatforgalmat tartalmaz és az érdekelt, hogy ez elegendő-e ezekhez a dolgokhoz! De akkor ezek szerint igen! Köszönöm a válaszodat!
Ha csak az emailek letöltögetéséhez kell, akkor bőven belefér, sőt még az időjárás + hírek kombó is!
  • ZTE Blade - CyanogenMod 7
  • Haipad M7 - PhoenixMod [0805] v1.1
  • Asus Transformer TF101 32GB - Revolver 2.5, Clemsyn kernel v9, custom sound mod
thug85
Újonc
Újonc

fonix232 írta:
thug85 írta:Nem áll szándékomban internetezni a telefonnal! Az én előfizetői csomagom 150 MB adatforgalmat tartalmaz és az érdekelt, hogy ez elegendő-e ezekhez a dolgokhoz! De akkor ezek szerint igen! Köszönöm a válaszodat!
Ha csak az emailek letöltögetéséhez kell, akkor bőven belefér, sőt még az időjárás + hírek kombó is!
Nagy valószínűséggel csak az időjárás jelentést használnám! Wifi közelben vagyok itthon is, és munkahelyen is! De nem szerettem volna, hogyha pl. egy hosszabb ideig tartó utazásom alatt a néhány napi wifi mentes környezetben a telefon nagy adatforgalmat generálna az automata frissítéseivel!
Erről jut eszembe! Az időjárás program miként intézi a frissítéseit? Napi hányszor frissít? Ha észlel wifit a környezetében akkor azt használja, ellenkező esetben pedig a hálózatot? Vagy minden esetben hálózatot igényel, és nekem kell beállítani ha mást szeretnék?
Bocsánat a kérdéseimért, de még egyáltalán nincs tapasztalatom Android területen!
Limahl
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
Has thanked: 264 times
Been thanked: 1859 times

Hozzászólás Szerző: Limahl »

thug85 írta:
fonix232 írta:
Nagy valószínűséggel csak az időjárás jelentést használnám! Wifi közelben vagyok itthon is, és munkahelyen is! De nem szerettem volna, hogyha pl. egy hosszabb ideig tartó utazásom alatt a néhány napi wifi mentes környezetben a telefon nagy adatforgalmat generálna az automata frissítéseivel!
Erről jut eszembe! Az időjárás program miként intézi a frissítéseit? Napi hányszor frissít? Ha észlel wifit a környezetében akkor azt használja, ellenkező esetben pedig a hálózatot? Vagy minden esetben hálózatot igényel, és nekem kell beállítani ha mást szeretnék?
Bocsánat a kérdéseimért, de még egyáltalán nincs tapasztalatom Android területen!
általában vannak bennük beállitások és ugy állitod ahogy neked tetszik
Samsung galaxy s7 edge
fonix232
5. szint
5. szint
Készüléktípus: ZTE Blade
Nem: Férfi
Has thanked: 2 times
Been thanked: 44 times

Hozzászólás Szerző: fonix232 »

thug85 írta:
fonix232 írta:
Nos, az időjárás állítható. Mikor a WiFi be van kapcsolva, akkor azt használja, de mikor nem csatlakozol érdemes kikapcsolni, mert nagyon szívja az akksit.
  • ZTE Blade - CyanogenMod 7
  • Haipad M7 - PhoenixMod [0805] v1.1
  • Asus Transformer TF101 32GB - Revolver 2.5, Clemsyn kernel v9, custom sound mod
thug85
Újonc
Újonc

Értem!
Ahogy egyre többet olvasok az Androidról nem igazán tartok már attól, hogy valamit nem a szájízem szerint tudok majd beállítani!:-)
Van esetleg valami olyan terület az Android használatán belül, amire egy kezdő, rutintalan felhasználónak érdemes odafigyelnie? Bármilyen hasznos alkalmazás, beállítás? Esetleg gyárilag előnytelen beállítás? Bár gondolom ez nem csak Android, hanem készülék gyártótól függő dolog is!
RootRulez
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Motorola DEFY
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: RootRulez »

Sziasztok!

Tudtok valamit az Applenet alkalmazásról? Pár napja nem megy. :(

Üdv!
Kezdésnek egy Motorola DEFY