köszi akkor ki is próbálom
Esetleg valami mobiltv alkalmazás? most a skyfirevel próbálom használni de még nem sikerült megnyitni túl sokáig keresi az alkalmazást.
Ez attól függ, milyen programokat fogsz később telepíteni, amik igényelhetik a háttérben az adatforgalmat.thug85 írta:Üdv mindenkinek!Olyan jellegű kérdésem lenne, hogy egy Androidos mobil az általános használata mellett mekkora adatforgalmat bonyolít le havi szinten? Tehát egy időjárás előrejelző, vagy egyéb más rendszeres frissítést igénylő alkalmazás mekkora adatforgalmat generál? Válaszokat előre köszönöm!
Ha csak az emailek letöltögetéséhez kell, akkor bőven belefér, sőt még az időjárás + hírek kombó is!thug85 írta:Nem áll szándékomban internetezni a telefonnal! Az én előfizetői csomagom 150 MB adatforgalmat tartalmaz és az érdekelt, hogy ez elegendő-e ezekhez a dolgokhoz! De akkor ezek szerint igen! Köszönöm a válaszodat!
Nagy valószínűséggel csak az időjárás jelentést használnám! Wifi közelben vagyok itthon is, és munkahelyen is! De nem szerettem volna, hogyha pl. egy hosszabb ideig tartó utazásom alatt a néhány napi wifi mentes környezetben a telefon nagy adatforgalmat generálna az automata frissítéseivel!fonix232 írta:Ha csak az emailek letöltögetéséhez kell, akkor bőven belefér, sőt még az időjárás + hírek kombó is!thug85 írta:Nem áll szándékomban internetezni a telefonnal! Az én előfizetői csomagom 150 MB adatforgalmat tartalmaz és az érdekelt, hogy ez elegendő-e ezekhez a dolgokhoz! De akkor ezek szerint igen! Köszönöm a válaszodat!
thug85 írta:Nagy valószínűséggel csak az időjárás jelentést használnám! Wifi közelben vagyok itthon is, és munkahelyen is! De nem szerettem volna, hogyha pl. egy hosszabb ideig tartó utazásom alatt a néhány napi wifi mentes környezetben a telefon nagy adatforgalmat generálna az automata frissítéseivel!fonix232 írta:Ha csak az emailek letöltögetéséhez kell, akkor bőven belefér, sőt még az időjárás + hírek kombó is!thug85 írta:Nem áll szándékomban internetezni a telefonnal! Az én előfizetői csomagom 150 MB adatforgalmat tartalmaz és az érdekelt, hogy ez elegendő-e ezekhez a dolgokhoz! De akkor ezek szerint igen! Köszönöm a válaszodat!
Erről jut eszembe! Az időjárás program miként intézi a frissítéseit? Napi hányszor frissít? Ha észlel wifit a környezetében akkor azt használja, ellenkező esetben pedig a hálózatot? Vagy minden esetben hálózatot igényel, és nekem kell beállítani ha mást szeretnék?
Bocsánat a kérdéseimért, de még egyáltalán nincs tapasztalatom Android területen!
általában vannak bennük beállitások és ugy állitod ahogy neked tetszik
Nos, az időjárás állítható. Mikor a WiFi be van kapcsolva, akkor azt használja, de mikor nem csatlakozol érdemes kikapcsolni, mert nagyon szívja az akksit.thug85 írta:Nagy valószínűséggel csak az időjárás jelentést használnám! Wifi közelben vagyok itthon is, és munkahelyen is! De nem szerettem volna, hogyha pl. egy hosszabb ideig tartó utazásom alatt a néhány napi wifi mentes környezetben a telefon nagy adatforgalmat generálna az automata frissítéseivel!fonix232 írta:Ha csak az emailek letöltögetéséhez kell, akkor bőven belefér, sőt még az időjárás + hírek kombó is!thug85 írta:Nem áll szándékomban internetezni a telefonnal! Az én előfizetői csomagom 150 MB adatforgalmat tartalmaz és az érdekelt, hogy ez elegendő-e ezekhez a dolgokhoz! De akkor ezek szerint igen! Köszönöm a válaszodat!
Erről jut eszembe! Az időjárás program miként intézi a frissítéseit? Napi hányszor frissít? Ha észlel wifit a környezetében akkor azt használja, ellenkező esetben pedig a hálózatot? Vagy minden esetben hálózatot igényel, és nekem kell beállítani ha mást szeretnék?
Bocsánat a kérdéseimért, de még egyáltalán nincs tapasztalatom Android területen!