Hasznos Android programok!

Minden olyan téma, ami Android operációs rendszert futtató készülékekről szól.
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.

Veszel-e programokat a Marketről?

Nem. Sosem vettem még semmilyen programot a Marketen.
287
56%
Igen. Megveszem, amire szükségem van.
76
15%
Volt már, hogy vásároltam.
150
29%

Szavazatok száma: 513

zn135399
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy Note 3
Nem: Férfi
Has thanked: 12 times
Been thanked: 4 times

Re: Hasznos Android programok!

Hozzászólás Szerző: zn135399 »

Köszi,

igazad van ezt is teszem amikor van egy kis szabad időm, de addig is míg a tanulás tart szeretném egyre otthonasabbá tenni,

Köszi mégegyszer.
moco írta:
zn135399 írta:Szia,
Új galaxy tulaj vagyok és most ismerkedem a rendszerrel letötöttem a fany widget programot, mert ezek nekem is tetszenek. A kérdésem az ,hogy hogyan kerül ki a kijelzőre? Köszi Zsolt
szia :)
ha veszel valamit, sosem olvasod el a használati utasítást? :)
tedd meg! de ha ezt elolvasod, az még jobb, mert ez bővebb
http://downloadcenter.samsung.com/conte ... 100804.pdf

addig is.. hossszan tartod az ujjad egy üres helyen a kijelzőn, felugrik egy ablak és a widgeteknél megtalálod.
tanulmányozd előbb a telefont, mert rengeteg lehetőség van benne és ezek alap dolgok. nem elég csak használni, tudni is kell használni. :)
Samsung Galaxy Note 3
hetn
2. szint
2. szint
Készüléktípus: LG G4 SGS3 4.3
Nem: Férfi
Has thanked: 14 times
Been thanked: 21 times

Hozzászólás Szerző: hetn »

moco írta:
papa490 írta:Köszönöm.Meg van. :taps2:
szívesen. nézegessétek ám a letöltéseket is ;)
Szia Moco!
Segíts, ha tudsz. Nekem fenn van az SVOX magyar hanggal, a Minimalistic text is (tetszik nagyon hogy szöveggel írja ki az időt, de szerintem nem az SVOX hangját használja). Hogyan tudom rávenni a Galaxy-t, hogy más dolgokat is felolvasson nekem "Judit"? A bejövő hívásnál elmondja hogy ki hív, de pl sms szövegének felolvasására hogyan tudom rávenni??
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

hetn írta:
moco írta:
Szia Moco!
Segíts, ha tudsz. Nekem fenn van az SVOX magyar hanggal, a Minimalistic text is (tetszik nagyon hogy szöveggel írja ki az időt, de szerintem nem az SVOX hangját használja). Hogyan tudom rávenni a Galaxy-t, hogy más dolgokat is felolvasson nekem "Judit"? A bejövő hívásnál elmondja hogy ki hív, de pl sms szövegének felolvasására hogyan tudom rávenni??
halvány lila dunsztom sincs.
öööö várj. valami beugrott. van a telóban olyan, hogy kisegítő lehetőségek. na azt kukkold meg.
jah szia :)
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

zn135399 írta:Köszi, igazad van ezt is teszem amikor van egy kis szabad időm, de addig is míg a tanulás tart szeretném egyre otthonasabbá tenni,
Köszi mégegyszer.
értem. :)
szívesen :)
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
lacijoci
Újonc
Újonc
Készüléktípus: LG Optimus GT540
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: lacijoci »

Szia Moco!
Segíts, ha tudsz. Nekem fenn van az SVOX magyar hanggal, a Minimalistic text is (tetszik nagyon hogy szöveggel írja ki az időt, de szerintem nem az SVOX hangját használja). Hogyan tudom rávenni a Galaxy-t, hogy más dolgokat is felolvasson nekem "Judit"? A bejövő hívásnál elmondja hogy ki hív, de pl sms szövegének felolvasására hogyan tudom rávenni??[/quote]

Van egy ingyenesen letölthető program aminek az a neve, hogy SayMyName. Azt hiszem jó pár oldallal előrébb volt említve ezen a fórumon. Azt feltelepítve be lehet állítani hogy olvassa az sms-t, email-t, akár rss-t is. Azt is lehet benne állítani hogy csak a címet és a feladót olvassa vagy a teljes szöveget. Ez együtt működik a SVOX-al. Nekem LG Gt540-en kicsit macerás volt a beállítás, mert a név felolvasáshoz a telefon beállításoknál némára kellett állítani a csengőhangot, és a programba kellett beállítani hogy a név felolvasás után csörögjön tovább. Ha nem kapcsoltam ki a telefonbeállításnál a csngőhangot, akkor párhuzamosan ment a csngőhang és a SayMyName is, és nem lehetett érteni, amit mond. Ezek után viszont jól működött.
rulez81
Újonc
Újonc
Készüléktípus: i5800 .XXJG7 .XXJG3 .XXJG5

Hozzászólás Szerző: rulez81 »

SVOX
A svox féle sms felolvasást támogatja a handcent sms, azonban azt vettem észre, hogy az ékezetes betűket nem szereti felolvasni.
Secpali
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: Secpali »

hetn írta:
moco írta:
Szia Moco!
Lehet most ezt csak én nem értem, de ezt azért kérdezed mert látáskárosult vagy vagy csak mert szimplán jó, mert én nem igazán értem, hogy mi ebben a jó, a másik meg hogy ne is reménykedj abban hogy magyar nyelv van alatta így az ékezetes betűket is elfelejtheted valamint a kiejtés is brutálisan angol akcentussal fog történni aminél az is sokkal jobb ha fel sem olvassa... :S
Egyébként vannak egyéb alkalmazások is látáskárosultaknak példának okáért: https://market.android.com/details?id=o ... .toittowho
Persze csak feltételezem, hogy erről lehet szó, amennyiben nem akkor ne sértődj meg a szándékom az mindenképpen jó :)
Limahl
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
Has thanked: 264 times
Been thanked: 1859 times

Hozzászólás Szerző: Limahl »

Sziasztok tud valaki olyan widgetet vagy naptár progit ami kiteszi a névnapokat de csak a névnapokat nem orával stb. a smoot calendaron kivül?

Köszi
Samsung galaxy s7 edge
peter82
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Galaxy S

Hozzászólás Szerző: peter82 »

Limahl írta:Sziasztok tud valaki olyan widgetet vagy naptár progit ami kiteszi a névnapokat de csak a névnapokat nem orával stb. a smoot calendaron kivül?

Köszi
Android Agenda Widget Plus. Én ezt használom. Nekem jobban bevált, mint a Smooth Calendar.
Limahl
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
Has thanked: 264 times
Been thanked: 1859 times

Hozzászólás Szerző: Limahl »

peter82 írta:
Limahl írta:Sziasztok tud valaki olyan widgetet vagy naptár progit ami kiteszi a névnapokat de csak a névnapokat nem orával stb. a smoot calendaron kivül?

Köszi
Android Agenda Widget Plus. Én ezt használom. Nekem jobban bevált, mint a Smooth Calendar.

köszi megnézem
Samsung galaxy s7 edge
Válasz küldése

Vissza: “Android”