Androidról általában...
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
- sid87
- 1. szint
- Készüléktípus: SGSIII Telenor 4.1.2 rooted
- Nem: Férfi
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 1 time
Re: Androidról általában...
Miután visszavittük a memóriakártyát a boltba, azt mondták hogy nem szabad partícionálni, meg kb minden munkatársa is ezt mondja apámnak... ezt eddig miért nem olvastam sehol?
van egy 16 gigás vadi új kártyám, kíválóan megy, de a telóba nem tudom betenni, mert nem bírja az ext3mat... szóval hajamrakenhetem... zsír

HTC Desire (MIUI_Au 1.4.22 R2)
- fonix232
- 5. szint
- Készüléktípus: ZTE Blade
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 44 times
Nem nagyon. 80-90k forintot elkérni egy ennyire elcseszett telefonért több mint pofátlanság. Ráadásul Froyo se lesz hivatalosan...csoszkaa írta:mennyire éri meg az árát az x10?
Juteszembe, ma kipróbáltam az X8-at rendesen. Hát, reddoors nem tudom neked milyen jutott (nekem T-s lestrapált kiállítási darab) de nekem nem jött be. Akadozik, lassú, a kijelző érzéketlen volt (lehet a sok tapicskolás miatt, próbáltam megtörölni, de hát, két centis zsírréteghez már ipari oldószer kell, ami nem volt kéznél). Nem bejövős. Ugyanennyiért a Blade sokkal jobb vétel.
- ZTE Blade - CyanogenMod 7
- Haipad M7 - PhoenixMod [0805] v1.1
- Asus Transformer TF101 32GB - Revolver 2.5, Clemsyn kernel v9, custom sound mod
- reddoors
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: Huawei MATE 9
- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 550 times
Én 34ezerért vettem 0 percesen(EU.Németország) kártyafüggetlenül GSM boltos haveromtól , ez nagyon baráti ér volt érte. A lényeg , hogy jó lenne egy 2 sim-es androidos telefon elfogadható méretben , mert nagyon utálok 2 telefonnal mászkálni.fonix232 írta:Nem nagyon. 80-90k forintot elkérni egy ennyire elcseszett telefonért több mint pofátlanság. Ráadásul Froyo se lesz hivatalosan...csoszkaa írta:mennyire éri meg az árát az x10?
Juteszembe, ma kipróbáltam az X8-at rendesen. Hát, reddoors nem tudom neked milyen jutott (nekem T-s lestrapált kiállítási darab) de nekem nem jött be. Akadozik, lassú, a kijelző érzéketlen volt (lehet a sok tapicskolás miatt, próbáltam megtörölni, de hát, két centis zsírréteghez már ipari oldószer kell, ami nem volt kéznél). Nem bejövős. Ugyanennyiért a Blade sokkal jobb vétel.

Huawei MATE 9 Android 7
- kirusz1
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung S4
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 6 times
nem tudom nekem 2 hónapja van x 10 em de megvagyok vele elégedve nem fagy,gyors,csak telefonáláskor kicsit halkez az egy ami zavar a telefonnal kapcsolatbanfonix232 írta:Nem nagyon. 80-90k forintot elkérni egy ennyire elcseszett telefonért több mint pofátlanság. Ráadásul Froyo se lesz hivatalosan...csoszkaa írta:mennyire éri meg az árát az x10?
- szutty
- 3. szint
- Készüléktípus: SGS 4 SGS 4 mini Note 10.1
- Has thanked: 66 times
- Been thanked: 82 times
Én meg 17K-ért vettem a csajomnak T-s újat, de szerintem egész jó kis teló és Ő is nagyon szereti.reddoors írta:Én 34ezerért vettem 0 percesen(EU.Németország) kártyafüggetlenül GSM boltos haveromtól , ez nagyon baráti ér volt érte. A lényeg , hogy jó lenne egy 2 sim-es androidos telefon elfogadható méretben , mert nagyon utálok 2 telefonnal mászkálni.fonix232 írta:Nem nagyon. 80-90k forintot elkérni egy ennyire elcseszett telefonért több mint pofátlanság. Ráadásul Froyo se lesz hivatalosan...csoszkaa írta:mennyire éri meg az árát az x10?
Az övé nem lassú és nem is akadozik. Persze a kijelzője nem olyan pontos mint az SGS-nek, de ez evidens.
SGS 4 mini: stock
SGS 4:Wanam 1.5
Note 10.1: stock + root
- Tomasz
- 2. szint
- Készüléktípus: LG G3
- Has thanked: 36 times
- Been thanked: 2 times
Sziasztok
ahhoz hogy marketről tudjak leszedni alkalmazást ahhoz kell csinálnom gmail cimet?
ahhoz hogy marketről tudjak leszedni alkalmazást ahhoz kell csinálnom gmail cimet?
- szutty
- 3. szint
Igen.Tomasz írta:Sziasztok
- szutty
- 3. szint
Bocsi az offért.
Valaki nemrég írta hogy nagyon vágja az IPHONE dolgokat.
Legyen szíves írjon nekem egy pü-t, mert lenne 1-2 kérdésem.
Köszi
Valaki nemrég írta hogy nagyon vágja az IPHONE dolgokat.
Legyen szíves írjon nekem egy pü-t, mert lenne 1-2 kérdésem.
Köszi
- Xaveee
- Újonc
- Készüléktípus: X10 mini pro
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Sziasztok
Valaki találkozott már olyannal hogy letiltják a gmail fiokját ?
mert nekem már 4szer csinálták ezt meg és már nagyon unom hogy emiatt szinte ujra kell huzni a telot.. Mert a marketet se lehet igy használni..
Valaki találkozott már olyannal hogy letiltják a gmail fiokját ?
mert nekem már 4szer csinálták ezt meg és már nagyon unom hogy emiatt szinte ujra kell huzni a telot.. Mert a marketet se lehet igy használni..