iGO My way Android / iGO primo 2.0
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Re: iGO My way Android
Olvass vissza egy kicsit. 

Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

- kirusz1
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung S4
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 6 times
érdekes mód nekem x 10 en darabos volt pedig vas van alatta.(1ghz proci)ezért váltottam Sygic Aura navigációs progira és tökéletesen meg vagyok elégedve veleballa1 írta:Nekem valóban nincs licence mappa? azt honnan kell felrakni, mert csak content van ott nekem, meg az az app. Nincs is letölthető licence mappa.kirusz1 írta:igen a gyökérben az igo mappában nekem 2 mappa van content,licence az apk filét filekezelővel lehet telepiteni mennie kéneballa1 írta:Köszi, most valami sd kártya baja van. please insert your sd card containing igo content files files.
Összefoglalva letöltöm azt a nagyobb fájlt amiben a content van
Az felmásolom a gyökérben csinált igo mappába. Mellé rakom a telepíteni való fájlt amin a kijelző mérete van. Azt feltelepítem astra val, és mennie kellene?
vagy valamit félreértettem?
AZ content ba a sorrendet betartottam.
csodás megy, csak licence mappát máshonnan szereztem.
Köszönöm a segítséget
Mindenkinek ilyen szaggatósan megy? vagy a telefonom nem bírja? (Lg gt540)
- balla1
- 1. szint
- Készüléktípus: N95+8GB sdhc
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
12 oldalt olvastam vissza. Ebben találtam egy olyat, hogy másnak is szaggat. Akkor eszerint erre nincs megoldás?laci64 írta:Olvass vissza egy kicsit.

- kirusz1
- 2. szint
irtam alternativát kiprobáltam vagy 5 féle navit az igo bejött de a szaggatás miatt áttértem a Aura Syngre hidd el semmivel se rosszabb mint az igoballa1 írta:12 oldalt olvastam vissza. Ebben találtam egy olyat, hogy másnak is szaggat. Akkor eszerint erre nincs megoldás?laci64 írta:Olvass vissza egy kicsit.

valaki irta cseréljem le a gyári romot és akkor nem fog szaggatni
- kirusz1
- 2. szint
ott csak egy apk file van és mikor feltelepül a progi le tölti hozzá a cuccokat wifi célszerü mert elég sokat tölt a térképet utána lehet letölteni én csak a magyart töltöttem leballa1 írta:Ok megyek oda. AZt is így kell telepíteni? Mert leírást nem láttam hozzá
viewtopic.php?f=141&t=2797
Lehet már javítva lett akkor bocs
de az biztos hogy amikor én próbáltam nemrég akkor a 320*480 as rész nem tartalmazza a
license mappát ezért nem települ,...megoldottam máshonnan
de az biztos hogy amikor én próbáltam nemrég akkor a 320*480 as rész nem tartalmazza a
license mappát ezért nem települ,...megoldottam máshonnan

- funky71
- 2. szint
- Készüléktípus: SGS 7 edge S6
- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 12 times
- Kapcsolat:
Meg van valakinek a legfrissebb poi és speedcam?Megköszöném.
Samsung Galaxy S7 edge
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Speedcam a poiplaza.com lodalon.funky71 írta:Meg van valakinek a legfrissebb poi és speedcam?Megköszöném.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

- Kvadro
- 1. szint
- Készüléktípus: GalaxyS
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 1 time
Hello All!
Samsung Galaxy S-re töltöttem le az Igo8-at, minden jól müxik, csak az a gondom, hogy navigáció közben, nem megy a hang, vagyis nem mondja, hogy térjen erre meg arra, a beállításokban ki van választva a hangnavigáció nyelve (Magyar - Bori).
Köszi a segítséget !
Samsung Galaxy S-re töltöttem le az Igo8-at, minden jól müxik, csak az a gondom, hogy navigáció közben, nem megy a hang, vagyis nem mondja, hogy térjen erre meg arra, a beállításokban ki van választva a hangnavigáció nyelve (Magyar - Bori).
Köszi a segítséget !
Samsung GalaxyS - XWJS8 - SpeedMod Kernel 13e 500HZ