Hasznos Android programok!

Minden olyan téma, ami Android operációs rendszert futtató készülékekről szól.
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.

Veszel-e programokat a Marketről?

Nem. Sosem vettem még semmilyen programot a Marketen.
287
56%
Igen. Megveszem, amire szükségem van.
76
15%
Volt már, hogy vásároltam.
150
29%

Szavazatok száma: 513

reddoors
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: Huawei MATE 9
Nem: Férfi
Has thanked: 16 times
Been thanked: 550 times

Re: Hasznos Android programok!

Hozzászólás Szerző: reddoors »

Smart Keyboard Pro v3.12.0 Sajnos még most sem kompatibilis 2.2.1-el. A mentéseket NEM LEHET VISSZAÁLLÍTANI!! Azt hiszem hamarosan megy vissza a 2.2! :(

Kép Kép

More Info:

Kód: Egész kijelölése

http://www.appbrain.com/app/smart-keyboard-pro/net.cdeguet.smartkeyboardpro
Download Instructions:
http://www.filesonic.com/file/62518087

Mirror:
http://www.duckload.com/download/234441 ... 3.12.0.zip
Huawei MATE 9 Android 7
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

ezért visszatennéd a 2.2-t?
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
reddoors
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint

moco írta:ezért visszatennéd a 2.2-t?
Ez csak az egyik ok, hihetetlen , hogy mennyire sok alkalmazás nem működik normálisan. Azt hiszem kell egy kis idő mire a 2.2.1 használható lesz, olyan dolgokat csinál ami a 2.2-őn soha nem fordul elő. Mondjuk az 5 kedvenc alkalmazásom nem működik normálisan. :( Nem tudom hova tenni az egészet, csak idegesít.
Huawei MATE 9 Android 7
dzsoltike
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Galaxy S I9000XXJM1
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: dzsoltike »

moco írta:
dzsoltike írta:Kép
3G Watchdog Pro 1.1.1
...ez mit csinál?
Macika ugyan már válaszolt, de pár gondolatot hadd tegyek még hozzá.
Nekem az első naptól kezdve (közel fél éve) rajta van a telefonomon, kis méretű widgetje a főképernyőn. Sokat segített amikor csak 50 megabájtos díjcsomagom volt. Ugye a számlázási időszak lezárta után egy-két héttel érkezik a számla. Soha nem jegyeztem fel hogy pontosan mennyit mutatott, de a számlán szereplő mennyiség emlékezetem szerint nagyjából megfelel a program álal mért adatnak. Persze nyilván ez sem tökéletes. Írják is a honlapjukon:

"3G Watchdog is based on the "raw" traffic as measured by the phone itself and so can't be better than the phone itself. Your operator can apply more or less complex billing rules to that measured usage. 3GW (Pro version only) optionally applies some of these rules (counting in block, ignoring uploads) to help you distinguish between the measured and billable usages, and alerts you based on the billable usage.

However there is no limit to operators' creativity when it comes to billing schemes, and 3GW can't possibly handle them all. Some other factors that can affect accuracy are: the reset time (some operators start counting at an hour different from 00:00, or even use a different time zone); a crash of your phone while you selected a low refresh frequency; an always possible bug in 3GW or in your operator's accounting software can't be ruled out. etc... So 3GW will be more or less accurate for you, depending on a number of factors, many being out the app's control, so don't expect it to be perfect. In most cases it will be accurate enough to really help you to anticipate and master your mobile data usage."

Ezt is a honlapon olvastam:
3G Watchdog passed one million downloads and 500,000 active users in the Android Market, January 19, 2011, wooah!

Tudom, kicsit olyan mint a régi vicc: A ... finom. Tíz milliárd légy nem tévedhet :cool3:
Ennek ellenére szerintem "musta have" kategória.
Minden állat egyenlő, de vannak állatok akik egyenlőbbek...
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

dzsoltike írta:Ennek ellenére szerintem "musta have" kategória.
Magam is így látom, a célnak teljesen megfelel, a szolgáltató számlálásával pedig úgysem lehet egy értéket számolni :)
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
hunhool
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Google Nexus5 32gb black
Has thanked: 27 times
Been thanked: 38 times

Hozzászólás Szerző: hunhool »

reddoors írta: Ez csak az egyik ok, hihetetlen , hogy mennyire sok alkalmazás nem működik normálisan. Azt hiszem kell egy kis idő mire a 2.2.1 használható lesz, olyan dolgokat csinál ami a 2.2-őn soha nem fordul elő. Mondjuk az 5 kedvenc alkalmazásom nem működik normálisan. :( Nem tudom hova tenni az egészet, csak idegesít.
Leirhatnád,hogy pontosan mik azok,érdekelnének.Kíváncsi vagyok :hmm2:
Google Nexus5 32gb Black
sharkyn
Újonc
Újonc
Készüléktípus: SE Xperia X10
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: sharkyn »

Macika írta:
sharkyn írta:Sziasztok, nem tudom létezik e már androidra FM transmitter de ha mégis akkor segítene valaki rátalálni a google nem igazán segített
Úgy gondolom, nem igazán vagy tisztában az FM-transmitter működési elvével.
Ez nem szoftver kérdése.
Ehhez előzetesen beépített HW kell.
Na, EZ NINCS az androidos telókban.
köszi tehát jobb ha leteszek róla és inkább veszek egy bluetoothos kihangosítót
reddoors
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint

hunhool írta:
reddoors írta: Ez csak az egyik ok, hihetetlen , hogy mennyire sok alkalmazás nem működik normálisan. Azt hiszem kell egy kis idő mire a 2.2.1 használható lesz, olyan dolgokat csinál ami a 2.2-őn soha nem fordul elő. Mondjuk az 5 kedvenc alkalmazásom nem működik normálisan. :( Nem tudom hova tenni az egészet, csak idegesít.
Leirhatnád,hogy pontosan mik azok,érdekelnének.Kíváncsi vagyok :hmm2:
Hát már leírtam párszor, van több olyan dolog ami nem tetszik! :)
1. Nem lehet (konfigurációs)mentést visszaállítani pár alkalmazásnál.
2.Nincs normális uninstall, megmaradnak a beállítások frissítés, újratelepítés után.( ez minden alk. igaz és ez a jobbik eset)
3. Uninstall re-install után nem működik normálisan az alkalmazás, telefon ki-be kapcsolás után eldobja a beállításait.(pl.időjárásprogramok)
4. Van olyan alkalmazás amelyik telepítés után pl. ADW.EX hiányos menüvel települ még akkor is ha törlöd a maradékot a dbdata/databases mappából. (MENÜ megnyomása után nincs meg a főképernyőn felugró "EGYEBEK " OPCIÓ,--> HELYETTE CSAK a Lock Besktop funkció van. Az +ADD szőrén szálán eltűnik. Itt mellesleg már megoldották a konfigurációs mentés visszaállítást. Az jó!
5. Ha olyan alkalmazásikat használsz amivel átméretezett háttérképeket tudnál cserélni, csak a Függőleges jelölést ajánlja fel. Ha olyan kedve van akkor néha a vízszintest , de választani egyszerre nem lehet. (NexusKang)

Most hirtelen ez jut eszembe , de van még bőven sok apró kellemetlenség. Én nem rakom egymás után az eszetlen kerneleket inkább az alkalmazásokkal próbálom használhatóvá tenni de sajna vannak problémák. :)
Huawei MATE 9 Android 7
funky71
2. szint
2. szint
Készüléktípus: SGS 7 edge S6
Has thanked: 37 times
Been thanked: 12 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: funky71 »

sharkyn írta:
Macika írta:
sharkyn írta:Sziasztok, nem tudom létezik e már androidra FM transmitter de ha mégis akkor segítene valaki rátalálni a google nem igazán segített
Úgy gondolom, nem igazán vagy tisztában az FM-transmitter működési elvével.
Ez nem szoftver kérdése.
Ehhez előzetesen beépített HW kell.
Na, EZ NINCS az androidos telókban.
köszi tehát jobb ha leteszek róla és inkább veszek egy bluetoothos kihangosítót
Én ezt úgy oldottam meg hogy vettem egy FM transmittert a Tesóba kb:3000ft a csomagban volt 3,5 jack azt be a telefonba aztán ráhangoltam a rádióra és kész a tökéletes kihangosítás.
Samsung Galaxy S7 edge
thegame
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S
Has thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: thegame »

MouthOFF progi működik valakinek Galaxy S -en????
ROM: XXJPY_Doc_V6.2
Kernel voodoo.advanced.v69
Bezke_theme
Válasz küldése

Vissza: “Android”