Pellet!hun_milo írta:Kösz, szerintem a legjobb lejátszó a mezőnybe, >> Boyli vagy Pellet ????emery1975 írta:Nem kell......tökéletesen működik anélkül is.hun_milo írta: Köszönöm, ezt tettem és még a DroidWall-al letiltottam a net kapcsolatát,

Pellet!hun_milo írta:Kösz, szerintem a legjobb lejátszó a mezőnybe, >> Boyli vagy Pellet ????emery1975 írta:Nem kell......tökéletesen működik anélkül is.hun_milo írta: Köszönöm, ezt tettem és még a DroidWall-al letiltottam a net kapcsolatát,
Köszönöm!hun_milo írta:Egy oldalt kellett volna visszalapozni!!!!!!!Tommy_Angelo írta:[
Azt a magyar prót megtudnád mondani hol lehet elérni?
Én ezt használom, stabil és magyar nyelvű
http://logout.hu/bejegyzes/stefi68/laun ... _1-50.html
Fel raktam, indításkor azt írja "texture too large 2048x2048, maximum supported size is 1024x1024." Win 7 alatt, szerintetek mi a probléma??? vagy hogy kell telepíteni, lehet ott szúrtam el valamit, kösz
Idén én is arra térek át,emery1975 írta:hun_milo írta: Pellet!
Nekem is ezt írja!hun_milo írta:Fel raktam, indításkor azt írja "texture too large 2048x2048, maximum supported size is 1024x1024." Win 7 alatt, szerintetek mi a probléma??? vagy hogy kell telepíteni, lehet ott szúrtam el valamit, kösz
A letölö oldalon is felének megy felének meg ez van, pedig ezt írják róla " A játék letölthető a csatolmányból (50 MB).szaboknak írta:
Nekem is ezt írja!
Nekem xp-re fel sem megy. Elkezd telepíteni, aztán se szó, se beszéd, "eltűnik".hun_milo írta:A letölö oldalon is felének megy felének meg ez van, pedig ezt írják róla " A játék letölthető a csatolmányból (50 MB).szaboknak írta:
Nekem is ezt írja!
A grafika vektor alapú, így bármely képernyőméreten tűélesen játszható. Különös videókártya igénye nincs, szinte bármely mai és régebbi gépen játszható. Csak Windows operációs rendszerre.
Tesztelve: Full HD felbontás, Windows 7.", nem tudom mi lehet a gond?????????
A linkről is és upfone-ról is letöltöttem de ugyan az
Akkor nem értem, van akinek megy nekünk meg nem, nekem ez magaslaci64 írta: Nekem xp-re fel sem megy. Elkezd telepíteni, aztán se szó, se beszéd, "eltűnik".
nálam szépen megy...próbáld meg hogy a képernyőfelbontást kisebbre állítod vagy a kompatibilitásnál állítsd be hogy kisebb felbontásban induljonhun_milo írta:Fel raktam, indításkor azt írja "texture too large 2048x2048, maximum supported size is 1024x1024." Win 7 alatt, szerintetek mi a probléma??? vagy hogy kell telepíteni, lehet ott szúrtam el valamit, kösz
xp-n nem is fog menni...win7 a gépigénye ha jól tomlaci64 írta:Nekem xp-re fel sem megy. Elkezd telepíteni, aztán se szó, se beszéd, "eltűnik".
Állíthatom én akárhova, ugyanaz, sajnos nem megy újraindítás után sem, itt lett tele a tököm, úgy látszik a új, gépeket nem bírja,maniac86 írta:hun_milo írta:
szerk.: a letöltött mappában vannak driverek is...próbáljátok azokat is feltenni hátha úgymár elindul (nekem semmi sem kellett)