Androidról általában...

Minden olyan téma, ami Android operációs rendszert futtató készülékekről szól.
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Miauut
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Asus Padfone 2
Nem: Férfi
Has thanked: 14 times
Been thanked: 8 times

Re: Androidról általában...

Hozzászólás Szerző: Miauut »

modiga írta:Tegnap hosszú-hosszú keresgélés után kicsit elgondolkodtam.
Egyszer régen volt egy "buta" telefonom (Nokia 3310i), azt be tudtam állítani, hogy pl. este 10 órakor kikapcsoljon, de azért reggel hatkor kelcsen fel. :alszik:
Aztán vettem egy "okosabb" telefont (nokia 6300), ez ugyan este nem kapcsolt ki, de h én kikapcsoltam, azért reggel felkeltett. :sleeping:
Most van egy "OKOS" telefonom. Ez a drága se nem kapcsol ki, és ha én kikapcsolom nem kelt fel. :whaaa: :no:
Ezek szerint az OKOS emberek nem lusták (mint én), mert egy ilyen alkalmazás még senkinek nem mozdította meg a fantáziáját, vagy csak rosszul és rossz helyen keresgélek? :cry2:
Azt áruld el nekem, hogy ha a számítógépedet kikapcsolod este, akkor reggel fel tud ébreszteni :?2: ;)

Miauut
Nokia 7710 > Htc Universal > Htc Kaiser > Samsung i900 > Htc x7510 > SExperia x10 > Galaxy Note > Asus PF2
modiga
Újonc
Újonc
Készüléktípus: sony ericson x10
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: modiga »

Még nem gondolkodtam ezen a megoldáson, mert nem fér az éjjeliszekrénykémre :whistle: :pislog: .
Miauut
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Asus Padfone 2
Has thanked: 14 times
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: Miauut »

modiga írta:Még nem gondolkodtam ezen a megoldáson, mert nem fér az éjjeliszekrénykémre :whistle: :pislog: .
Ezeket a készülékeket fogd fel számítógépnek, és soha ne kapcsold ki. Anélkül is fog tökéletesen működni. ;)

Miauut
Nokia 7710 > Htc Universal > Htc Kaiser > Samsung i900 > Htc x7510 > SExperia x10 > Galaxy Note > Asus PF2
modiga
Újonc
Újonc

Hát..., még egy ici-pici ideig elfogadom ;) , de mivel számítógéppel pl. vízmértéket sem mérünk és androidra kitalálták az okosok ezt az alkalmazást is, és mert külföldi fórumokon látom, hogy ez nem csak nekem ütött szögecskét a pici buksimba, ezért gondolom előbb utóbb ez is meg fog oldódni :shifty:
Addig is marad két lehetőség: 1 No kikapcs, vagy 2. MANUAL kikapcs :lol3:
Csodás napot mindenkinek :szia:
emery1975
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Galaxy SII iPad 2 16GB
Has thanked: 43 times
Been thanked: 58 times

Hozzászólás Szerző: emery1975 »

modiga írta:Hát..., még egy ici-pici ideig elfogadom ;) , de mivel számítógéppel pl. vízmértéket sem mérünk és androidra kitalálták az okosok ezt az alkalmazást is, és mert külföldi fórumokon látom, hogy ez nem csak nekem ütött szögecskét a pici buksimba, ezért gondolom előbb utóbb ez is meg fog oldódni :shifty:
Van még egy nagyon bevált megoldás!! Megtartod a "buta" telcsit, és majd az ébreszt!! Napközben meg lehet ezzel flangálni mindenhová! :D
Én így tennék, ha dolgoznom kellene. De állambácsi "segített" az ünnepek előtt, hogy szellemi szabadfoglalkozású legyek...... :duhos2: :twisted:
Aktuális rom verzióm: GoaTrip 4.6-by- R2D2
Csak akkor köszönd meg, ha tényleg tudtam segíteni! És ha nem vagy szégyenlős....
modiga
Újonc
Újonc

Ez igazán szomorú hír...., mindig az de ilyenkor ünnepekkor pláne. Nagyon sajnálom. :confused3:
Nagyon remélem, hogy mihamarabb egyenesbe jössz.
cotag
Újonc
Újonc
Készüléktípus: HTC Desire

Hozzászólás Szerző: cotag »

desire 2.2 no root....

kem 16.án szinkronizálta utoljára a telefonszámokat illetve a címtárat a google fiókból. egy hibaüzenettel mindig elszállt a szinkronizálás
..

gyári rommal.

mit lehet a gáz, tud valaki segíteni?
emery1975
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Galaxy SII iPad 2 16GB
Has thanked: 43 times
Been thanked: 58 times

Hozzászólás Szerző: emery1975 »

modiga írta:Ez igazán szomorú hír...., mindig az de ilyenkor ünnepekkor pláne. Nagyon sajnálom. :confused3:
Nagyon remélem, hogy mihamarabb egyenesbe jössz.
Ne sajnáld, szar meló volt.....majd lesz másik!! ;)
Egyébként mi van a fórum órájával? Ez a hsz. dec.30-án 23:52-kor íródott. És rendesen be van állítva közép európai időre nálam. Viszont dec. 31-ét 0:52-et ír mint keltezés. Itt egy órával hamarabb lesz buli??? :whaaa: :lol:
Aktuális rom verzióm: GoaTrip 4.6-by- R2D2
Csak akkor köszönd meg, ha tényleg tudtam segíteni! És ha nem vagy szégyenlős....
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

modiga írta:Tegnap hosszú-hosszú keresgélés után kicsit elgondolkodtam.
Egyszer régen volt egy "buta" telefonom (Nokia 3310i), azt be tudtam állítani, hogy pl. este 10 órakor kikapcsoljon, de azért reggel hatkor kelcsen fel. :alszik:
Aztán vettem egy "okosabb" telefont (nokia 6300), ez ugyan este nem kapcsolt ki, de h én kikapcsoltam, azért reggel felkeltett. :sleeping:
Most van egy "OKOS" telefonom. Ez a drága se nem kapcsol ki, és ha én kikapcsolom nem kelt fel. :whaaa: :no:
Ezek szerint az OKOS emberek nem lusták (mint én), mert egy ilyen alkalmazás még senkinek nem mozdította meg a fantáziáját, vagy csak rosszul és rossz helyen keresgélek? :cry2:
sem a windows mobilok (kivétel a samu omnia2, ami nagy ritkaság) sem az androidosok nem ébresztenek kikapcsolva. ezek már nem is mobilok, hanem pda-k, amiket nem szoktak egyáltalán kikapcsolni (max. repülő módba tenni), ezért nem is tettek bele ilyen lehetőséget, hogy kikapcsolva ébresszen. én feltettem egy progit, ami fél 10-kor automatice repcsi módba teszi a telót (így ébreszt is) és reggel, megadott időben visszakapcsol telefon üzemmódra.
sleep my phone a progi neve
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

modiga írta:Hát..., még egy ici-pici ideig elfogadom ;) , de mivel számítógéppel pl. vízmértéket sem mérünk és androidra kitalálták az okosok ezt az alkalmazást is, és mert külföldi fórumokon látom, hogy ez nem csak nekem ütött szögecskét a pici buksimba, ezért gondolom előbb utóbb ez is meg fog oldódni :shifty:
tabokra is van vízmérték. és az már nem telefon kategória ;)
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
Válasz küldése

Vissza: “Android”