ANDROID: MOTONAV navigációs szoftver

Minden olyan téma, ami Android operációs rendszert futtató készülékekről szól.
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
laci64
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Galaxy S2
Nem: Férfi
Has thanked: 52 times
Been thanked: 808 times

Re: ANDROID: MOTONAV navigációs szoftver

Hozzászólás Szerző: laci64 »

stunts666 írta:
lipiN70 írta:
stunts666 írta:TeleAtlas Európa térképet használok úgy, hogy Magyarország TopMap. Át tervez minden gond nélkül.
Link pls! :pislog:
Asszem még ezt szedtem le: http://thepiratebay.org/torrent/5744639 ... rope_maps)
Plusz az itt található TM Hungary.
Új magyar térkép TM 2010.07_101118.
http://data.hu/get/3214652/magyar.rar
jelszó: kronk
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
lipiN70
4. szint
4. szint
Készüléktípus: P8 Lite
Has thanked: 36 times
Been thanked: 79 times

Hozzászólás Szerző: lipiN70 »

laci64 írta:
stunts666 írta: Asszem még ezt szedtem le: http://thepiratebay.org/torrent/5744639 ... rope_maps)
Plusz az itt található TM Hungary.
Új magyar térkép TM 2010.07_101118.
http://data.hu/get/3214652/magyar.rar
jelszó: kronk
Köcce! :Notworty:

A magyar megvolt, megnézem ezt a z EU-t is... ;)
múlt: ericsson337>768>motorola3690>panasonicGD70>siemensC45>nokia3510i>3200>6230i>N70&6233>N958GB&3110C>E72&2700C>SGS&C5>Note I
mtb
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Motorola Defy
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: mtb »

Én is kipróbáltam, TM-es magyart tettem fel, a többi meg TA, és próbaképpen terveztem egy útvonalat. Nem problémázott rajta. Persze majd a gyakorlatban derül ki igazán.
Más. Lehet térképhibát jelezni a Topmapnak? Kicsit bosszant, hogy az utca, ahol lakom, hibásan szerepel benne, nem tud odatervezni a házamhoz, míg a Sygic-nak ez nem gond. Viszonylag nagyobb városról van szó, és az utcaszerkezet 10 éve ilyen, szóval nem változott mostanában semmi.
laci64
Moderátor
Moderátor

mtb írta:Én is kipróbáltam, TM-es magyart tettem fel, a többi meg TA, és próbaképpen terveztem egy útvonalat. Nem problémázott rajta. Persze majd a gyakorlatban derül ki igazán.
Más. Lehet térképhibát jelezni a Topmapnak? Kicsit bosszant, hogy az utca, ahol lakom, hibásan szerepel benne, nem tud odatervezni a házamhoz, míg a Sygic-nak ez nem gond. Viszonylag nagyobb városról van szó, és az utcaszerkezet 10 éve ilyen, szóval nem változott mostanában semmi.
És a TA-s?

http://www.topmap.hu/index.php?q=hu/meg ... erkesztoje
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
mtb
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Motorola Defy

Hozzászólás Szerző: mtb »

laci64 írta:
mtb írta:Én is kipróbáltam, TM-es magyart tettem fel, a többi meg TA, és próbaképpen terveztem egy útvonalat. Nem problémázott rajta. Persze majd a gyakorlatban derül ki igazán.
És a TA-s?

http://www.topmap.hu/index.php?q=hu/meg ... erkesztoje
Eddig egyik fajta IGO térkép sem tudta a lakóházamat pontosan megközelíteni, ha erre akartál rákérdezni. A Sygic térképe pontosan tudja, és -ha jól emlékszem -a Garmin is. Az IGO úgy közelíti meg a házat, mintha gyalogos lennék. Gyalogos üzemmódban tökéletes lenne, de autóval ez lehetetlen...
laci64
Moderátor
Moderátor

mtb írta:Eddig egyik fajta IGO térkép sem tudta a lakóházamat pontosan megközelíteni, ha erre akartál rákérdezni. A Sygic térképe pontosan tudja, és -ha jól emlékszem -a Garmin is. Az IGO úgy közelíti meg a házat, mintha gyalogos lennék. Gyalogos üzemmódban tökéletes lenne, de autóval ez lehetetlen...
Akkor próbáld meg a hiba bejelentőt. Hátha javítják.
FEARnet
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: FEARnet »

Dropboxon találtam egy Motonav 854x480 es egy 480x800as verziot. SGS-re melyiket rakjam fel? Illetve hogy kell felrakni? Csak belso sd gyokerbe a motonva mappa es utana mit inditok? Illetve terkepet kulon kell hozza szedni? Ezt erdemes felrakni vagy igo my way vagy esetleg vmelyik masik navi progit?
Sorry csak holnap megyek Dunakilitbe es SOS egy jo gps progi :)
Koszi elore is
laci64
Moderátor
Moderátor

FEARnet írta:Dropboxon találtam egy Motonav 854x480 es egy 480x800as verziot. SGS-re melyiket rakjam fel? Illetve hogy kell felrakni? Csak belso sd gyokerbe a motonva mappa es utana mit inditok? Illetve terkepet kulon kell hozza szedni? Ezt erdemes felrakni vagy igo my way vagy esetleg vmelyik masik navi progit?
Sorry csak holnap megyek Dunakilitbe es SOS egy jo gps progi :)
Koszi elore is
Első oldal.
Hitman
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Galaxy 3

Hozzászólás Szerző: Hitman »

Sziasztok!

Galaxy 3-ra feltelepítettem és utána a licence szerződést nem tudom elfogadni mert a 9.1.6-os pontnál nem lehet tovább görgetni a szöveget. :( Valakinek ötlet esetleg?
laci64
Moderátor
Moderátor

Hitman írta:Sziasztok!

Galaxy 3-ra feltelepítettem és utána a licence szerződést nem tudom elfogadni mert a 9.1.6-os pontnál nem lehet tovább görgetni a szöveget. :( Valakinek ötlet esetleg?
Rosszul másoltad fel, ilyeneket nem kellene kérnie.
Válasz küldése

Vissza: “Android”