Bocs, jogos, már kevertem az igoval.fonix232 írta:Tudtommal MotoNav-ból csak 480x800-as van (vagy 800x480, amelyik jobban tetszik), mert Motorolából csak nagyfelbontású jött ki saját navival
Hasznos Android programok!
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Re: Hasznos Android programok!
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

- sid87
- 1. szint
- Készüléktípus: SGSIII Telenor 4.1.2 rooted
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 1 time
tudtok olyan progit ami az smseket számolja? van a call history plus, de abban nem láttam hogy sms-eket is számolja. 
másik, hogy aki telenoros és praktikumos, az vágja hogy van e olyan lehetőség hogy visszahívós sms-t küldjek mint pl t-mobilenál? és még hogy a a csörgetés pénzbekerül? elég szívás ha nincs pénz a kártyámon ahhoz hogy hívjak valakit, de nem enged még csörgetni se...

másik, hogy aki telenoros és praktikumos, az vágja hogy van e olyan lehetőség hogy visszahívós sms-t küldjek mint pl t-mobilenál? és még hogy a a csörgetés pénzbekerül? elég szívás ha nincs pénz a kártyámon ahhoz hogy hívjak valakit, de nem enged még csörgetni se...
HTC Desire (MIUI_Au 1.4.22 R2)
- fonix232
- 5. szint
- Készüléktípus: ZTE Blade
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 44 times
Akkor mappák szinkronizálására helyi hálón keresztül nem lehetséges?
- ZTE Blade - CyanogenMod 7
- Haipad M7 - PhoenixMod [0805] v1.1
- Asus Transformer TF101 32GB - Revolver 2.5, Clemsyn kernel v9, custom sound mod
- umfrider1
- 1. szint
- Készüléktípus: HTC Incredible S
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 0
Tudja valaki, hogy a Sygic Aura 2 programot hogyan lehet aktiválni? Google jó barátom, de ő sem tudja...
Nagyon faja kis navigációs program, kár lenne érte...
Nagyon faja kis navigációs program, kár lenne érte...
"A titoktartás az a szilárd halmazállapotú anyag,
mely alkoholban oldódik"
-!!! Bluetotth Headset Eladó !!!-
mely alkoholban oldódik"
-!!! Bluetotth Headset Eladó !!!-
-
- Újonc
- Készüléktípus: ZTE Blade
- Has thanked: 0
Van olyan progi androidra, mint symbianra a SymSMB? Ezek a browseres, ftp-s megoldások nem igazán jönnek be, főleg asszonypajtinál.
Gépről wifin keresztűl tallózak a teló megosztott mappájában pl intézőben, total commanderben.
Üdv!
Gépről wifin keresztűl tallózak a teló megosztott mappájában pl intézőben, total commanderben.
Üdv!
- stunts666
- 3. szint
- Készüléktípus: HTC Desire 16Gb
- Has thanked: 1 time
Használj Igo-t. Véleményem szerint abban különbözik a gyárilag kiadott Motonav-tól, hogy máshogy néz ki (szerintem az Igo jobban néz ki, mint a Motonav). Ugyan azt tudja: eljuttat A-ból B-be. Sokan panaszkodnak, hogy a sufnis Igo nem megy rendesen a nagyobb felbontású telefonokon (Desire-n tökéletes). Próbáld ki, nem vesztesz vele semmit sem. Egyébként a Motonav Desiren nem tökéletes: Lassú és a főmenüben nem azt mutatja amit kellene... Ellenben az Igo-val: gyors meg minden. Egyetlen problémája, hogy pixelesek az ikonok amit nem veszel észre, mert meglátod az úticél szöveget és már böksz is rá...laci64 írta:Lehet, hogy hülyén hangzik, de kipróbáltad a 320x240-est is?pinkpig írta:A motonav felbontása sajnos nem stimmel a Galaxy 3 240x320 as felbontásával.Pedig nem lenne rossz. A Sygic-et felraktam csak nem valami design-os. De hamar talált műholdat s poziciót.
Továbbra is várom ki milyen navit használ s kinél mi vált be a legjobban?
szerk.: egyébként ha valaki valami csúnya dolgot észrevesz a hozzászólásomban, akkor hozzászólom, hogy nem vagyok józan...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára stunts666 2010-12-05 vas. 22:33:31-kor.
- kajszi22
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung note Asus transformer
- Has thanked: 19 times
szinte ugyan úgy néz ki csak az igo-ra ha ráböksz vagy arrébb akarod húzni a képet ,hogy most merre is kéne menni vagy rá nagyítani akkor külön menükben kel lépkedni ami menet közben nem az igazi.stunts666 írta:Használj Igo-t. Véleményem szerint abban különbözik a gyárilag kiadott Motonav-tól, hogy máshogy néz ki (szerintem az Igo jobban néz ki, mint a Motonav). Ugyan azt tudja: eljuttat A-ból B-be. Sokan panaszkodnak, hogy a sufnis Igo nem megy rendesen a nagyobb felbontású telefonokon (Desire-n tökéletes). Próbáld ki, nem vesztesz vele semmit sem. Egyébként a Motonav Desiren nem tökéletes: Lassú és a főmenüben nem azt mutatja amit kellene... Ellenben az Igo-val: gyors meg minden. Egyetlen problémája, hogy pixelesek az ikonok amit nem veszel észre, mert meglátod az úticél szöveget és már böksz is rá...laci64 írta:Lehet, hogy hülyén hangzik, de kipróbáltad a 320x240-est is?pinkpig írta:A motonav felbontása sajnos nem stimmel a Galaxy 3 240x320 as felbontásával.Pedig nem lenne rossz. A Sygic-et felraktam csak nem valami design-os. De hamar talált műholdat s poziciót.
Továbbra is várom ki milyen navit használ s kinél mi vált be a legjobban?
- stunts666
- 3. szint
- Készüléktípus: HTC Desire 16Gb
- Has thanked: 1 time
Motonav:

Ez a főmenü. HTC-n nem mutatja a poziciód és ezt látod: http://img689.imageshack.us/i/screenshot2fv.png/ (Az írás azért angol és nem ilyen ratyi). Egyszerűen csak egy fekete háttér és a menü. Ja és a szöveg elcsúszva. Nem tudom, hogy miért, mikor tudomásom szerint ugyan az a felbontása a Motorolának, mint a HTC-nek.
Menetközben:

Igo főmenü és menetközben:

ui.: bocsi csak ittas vagyok és próbálom szemléltetni a különbséget...

Ez a főmenü. HTC-n nem mutatja a poziciód és ezt látod: http://img689.imageshack.us/i/screenshot2fv.png/ (Az írás azért angol és nem ilyen ratyi). Egyszerűen csak egy fekete háttér és a menü. Ja és a szöveg elcsúszva. Nem tudom, hogy miért, mikor tudomásom szerint ugyan az a felbontása a Motorolának, mint a HTC-nek.
Menetközben:

Igo főmenü és menetközben:

ui.: bocsi csak ittas vagyok és próbálom szemléltetni a különbséget...