Ha rootoltad a készüléket, akkor be tudsz másolni mp3 (meg bármi más, a készülék által támogatott zene-formátumot) a többi közé, meg kell adni a permission-okat neki és már be is kerülnek a listába az újak, a gyári hangok közé.sotti5800 írta:tudtok ajánlani olyan programot amivel sms hangokat tudok megváltoztatni? nem kell h mást tudjon a gyári htc sms kezelés nekem tetszik megjelenés funkciok stb csak a hangok idegesitenek kellene valami egyedi , probálgattam pár programot de olyan kellene ami rendesen müködik
Hasznos Android programok!
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Nem: Férfi
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Re: Hasznos Android programok!
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- david1212
- Újonc
- Készüléktípus: Huawei X3 2.3.3
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
- Kapcsolat:
Hozz létre az SD kártyán (gyökérben) egy "media" mappát, abban pedig egy "notifications" mappát. Ezekbe másold bele azokat a hangokat, amiket sms hangnak akarsz. Indítsd újra a telefont, és ott ahol be lehet állítani az sms hangokat már megjelennek az általad választott hangok is. Nekem kell rootolni hozzá a telefont.sotti5800 írta:tudtok ajánlani olyan programot amivel sms hangokat tudok megváltoztatni? nem kell h mást tudjon a gyári htc sms kezelés nekem tetszik megjelenés funkciok stb csak a hangok idegesitenek kellene valami egyedi , probálgattam pár programot de olyan kellene ami rendesen müködik
- eriklili13
- 2. szint
- Készüléktípus: Samu N8010+sgs+sgs2CM 1.1.3
- Nem: Nő
- Has thanked: 139 times
- Been thanked: 10 times
Sziasztok!Örömmel jelentem,hogy mindegyik a Marketbol és az AppBrainbol is lehet letolteni.Az éjjel meggyógyultak,mert este csak a black.... működött nálam.Jo toltogetest! 

- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Igaz.david1212 írta:Hozz létre az SD kártyán (gyökérben) egy "media" mappát, abban pedig egy "notifications" mappát. Ezekbe másold bele azokat a hangokat, amiket sms hangnak akarsz. Indítsd újra a telefont, és ott ahol be lehet állítani az sms hangokat már megjelennek az általad választott hangok is. Nekem kell rootolni hozzá a telefont.sotti5800 írta:tudtok ajánlani olyan programot amivel sms hangokat tudok megváltoztatni? nem kell h mást tudjon a gyári htc sms kezelés nekem tetszik megjelenés funkciok stb csak a hangok idegesitenek kellene valami egyedi , probálgattam pár programot de olyan kellene ami rendesen müködik
Az általam írt módon viszont akkor is megmarad az egyedi csengőhang, ha USB-re van dugva a készülék, meghajtóként.
Rootolni meg más miatt is kell/ajánlott.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- david1212
- Újonc
- Készüléktípus: Huawei X3 2.3.3
- Been thanked: 1 time
- Kapcsolat:
TermészetesenMacika írta:Igaz.david1212 írta:Hozz létre az SD kártyán (gyökérben) egy "media" mappát, abban pedig egy "notifications" mappát. Ezekbe másold bele azokat a hangokat, amiket sms hangnak akarsz. Indítsd újra a telefont, és ott ahol be lehet állítani az sms hangokat már megjelennek az általad választott hangok is. Nekem kell rootolni hozzá a telefont.sotti5800 írta:tudtok ajánlani olyan programot amivel sms hangokat tudok megváltoztatni? nem kell h mást tudjon a gyári htc sms kezelés nekem tetszik megjelenés funkciok stb csak a hangok idegesitenek kellene valami egyedi , probálgattam pár programot de olyan kellene ami rendesen müködik
Az általam írt módon viszont akkor is megmarad az egyedi csengőhang, ha USB-re van dugva a készülék, meghajtóként.
Rootolni meg más miatt is kell/ajánlott.

-
- 1. szint
- Készüléktípus: SAMSUNG Galaxy S
- Been thanked: 0
Aki szeretne PC-n keresztül letölteni a Marketből, illetve tesztelni a programokat, annak itt a megoldás:
http://www.howtogeek.com/howto/21862/ho ... -emulator/
Az előbb próbáltam, tökéletesen működik.
http://www.howtogeek.com/howto/21862/ho ... -emulator/
Az előbb próbáltam, tökéletesen működik.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung Galaxy Spica
Sziasztok!
Keresem a Traffic Counter Pro-t! Ha megvan valakinek el tudná küldeni?
- felixo
- 4. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S 4
- Has thanked: 93 times
- Been thanked: 10 times
Jól néz ki, de én nem találom sehol !fpunto írta:Sziasztok!

-- Galaxy S 4 --
- pinkpig
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung Galaxy 3
Sziasztok!
Ferrari gyorsulását utánzó progi: http://www.youtube.com/watch?v=iRvlYNPk ... r_embedded
Nem tudjátok véletlen hogy ez létezik Androidra? vagy nem lehet valahogy megcsinálni mert ez IPhone-ra van.
Nagyon jó lenne.
Ferrari gyorsulását utánzó progi: http://www.youtube.com/watch?v=iRvlYNPk ... r_embedded
Nem tudjátok véletlen hogy ez létezik Androidra? vagy nem lehet valahogy megcsinálni mert ez IPhone-ra van.
Nagyon jó lenne.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: SAMSUNG Galaxy S
Valaki meg tudná mondani, hogy mi a csuda az a Dock Condition vagy Docking State? A Settings Profile, illetve a Locale programban is van ilyen opció, de képtelen vagyok rájönni, hogyan működhet.