Minden olyan téma, ami Android operációs rendszert futtató készülékekről szól.
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
thegame írta:Sziasztok!
tegnap este felraktam egy progit a galaxy s-re és azóta nem jövök rá h kell kezelni!
A program neve HourFace! ezzel lehet megnézni hogy nézzünk ki idősebb korban! ez mind szép és jó de alapból betesznek egy csajt azzal lehet szorakozni h hogy nézzen ki de ott a camera gomb és lefényképezem mondjunk magamat azt írja ki error nem tudom hogy kell megoldani! itt van melyikről van szó és egy video rola akinek sikerült megcsinálni!
Régebben feleaktam egy progit a telómra, és már nem emlékszem a nevére.
Arra szolgál, hogy a gyári böngészővel akármit le tudok tölteni a telómra (pl innen a nokiaprogramokról. Ha jól emlékszem akkor úgy kezdődött a neve hogy IO és valami. Nem akarok másik böngészőre tippeket.
szutty írta:Régebben feleaktam egy progit a telómra, és már nem emlékszem a nevére.
Arra szolgál, hogy a gyári böngészővel akármit le tudok tölteni a telómra (pl innen a nokiaprogramokról. Ha jól emlékszem akkor úgy kezdődött a neve hogy IO és valami. Nem akarok másik böngészőre tippeket.
azt nemtudom milyen programra gondolsz...de ilyet az astro fájlkezelőben is belehet állítani (preferences-enable browser download)
szutty írta:Régebben feleaktam egy progit a telómra, és már nem emlékszem a nevére.
azt nemtudom milyen programra gondolsz...de ilyet az astro fájlkezelőben is belehet állítani (preferences-enable browser download)
Tényleg, ez is kiment a felyemből. Köszi
Elnézést (TÉNYLEG!), hogy vén f.szként beleszólok, de muszáj szándékosan rontani az emberek amúgy is labilis helyesírási képességeit?
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill