ANDROID: SYGIC 10 navigációs szoftver.

Minden olyan téma, ami Android operációs rendszert futtató készülékekről szól.
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
ghiottone
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Motorola Atrix 2 JB Leak
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: ANDROID: SYGIC 10 navigációs szoftver.

Hozzászólás Szerző: ghiottone »

sotti5800 írta:sziasztok!

elsö oldalon az eu térképek link után kattint és: Torrent does not exist.

Torrent might be old, fake or removed by copyright holder or moderators.

van egy másik linketek esetleg mert a progi fennt van :) köszönet a telepitési instrukciokat :)
1 oldalt visszalapozol és láss csodát :D Megaupload és datás linkek országonként.
A lengyel datás linkje cserélve.

Kód: Egész kijelölése

http://data.hu/get/3163920/pol.rar
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
felixo
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S 4
Has thanked: 93 times
Been thanked: 10 times

Hozzászólás Szerző: felixo »

zoli62 írta:Feltelepítettem a Marketről a Sygic Aura 7 napig használható próbaverzióját. Első indítás után letöltöttem hozzá a magyar térképet. Nem tűnik rossznak. Itt az oldalon letöltésekben is van Sygic. Le lehet cserélni erre?
Az csak a sima Sygic, ez pedig már az Aura.

Amúgy moco csinált az Aura-nak külön topic-ot : http://nokiaprogramok.hu/forum/viewtopi ... 141&t=2797

A továbbiakban ott eszmecserézünk.
-- Galaxy S 4 --
sotti5800
1. szint
1. szint
Készüléktípus: HTC Desire HD

Hozzászólás Szerző: sotti5800 »

sziasztok megvan a link és minden tökéletes lenne de nem :)
szoval bemásoltam anglia térképet de nem látja a szoft...rámegyek a mobil maps névjegye ikonra ott kiirja a szerzöi jogoknál h magyar tékép zölden kipipálva uk ott a listán de piros x mit szurhattam el?

szerk:a Magyar térképnél is ott a zöld pipa de ha rákattintok az üzenet: a szerzöi jog nem áll rendelkezésre pls help lassan mennem kell :(

szerk: itt a magyar mellé bemásoltam az angolt a magyar térkép ok angol nem , ujraraktam mindent és igy sem
HTC Desire HD :)
sotti5800
1. szint
1. szint
Készüléktípus: HTC Desire HD

Hozzászólás Szerző: sotti5800 »

Na Skacok én meguntam és leszedtem ezt a ....
szoval soha semmi gondom nem volt ha telepitgetésröl volt szó, söt symbianon is raktam fel nem egyszer ezt a programot és most nem tudom mi a hiba de törlöm a francba és keresek másikat
felraktam a progit minden megy, magyar térkép jo h nem elég mivel angliában vagyok,mellé másoltam a gbr térképet igy sincs semmi ...ötlete sem volt senkinek eddig szerettem ezt a progit de most törlöm.aki eddig segittett azért nagyon köszönöm

üdv
HTC Desire HD :)
laci64
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Galaxy S2
Nem: Férfi
Has thanked: 52 times
Been thanked: 808 times

Hozzászólás Szerző: laci64 »

sotti5800 írta:Na Skacok én meguntam és leszedtem ezt a ....
szoval soha semmi gondom nem volt ha telepitgetésröl volt szó, söt symbianon is raktam fel nem egyszer ezt a programot és most nem tudom mi a hiba de törlöm a francba és keresek másikat
felraktam a progit minden megy, magyar térkép jo h nem elég mivel angliában vagyok,mellé másoltam a gbr térképet igy sincs semmi ...ötlete sem volt senkinek eddig szerettem ezt a progit de most törlöm.aki eddig segittett azért nagyon köszönöm

üdv
Nem az a gond, hogy másoltad? Lehet, hogy csak a letöltött térképeket látja, mert beírja őket a database xml-be.
Egyébként én is töröltem már. Maradok az IGO-nál.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
mtb
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Motorola Defy

Hozzászólás Szerző: mtb »

Motorola Defy-re telepítettem, hibátlanul működik. Köszönöm a leírást és a linkeket. 1-2 plusz térképpel majd szeretném bővíteni, de mit tegyek, hogy ne járjak úgy, mint itt az egyik fórumtárs, akinek nem működött az UK térkép? ( egyedül az nem tetszik benne, hogy "jobbra tarts"-ot mond ott, ahol egyenesen megyünk tovább, és ez nem jobbra fordulást jelent). A Nokia Maps is ilyen volt, az elején párszor megszívatott).
laci64
Moderátor
Moderátor

mtb írta:Motorola Defy-re telepítettem, hibátlanul működik. Köszönöm a leírást és a linkeket. 1-2 plusz térképpel majd szeretném bővíteni, de mit tegyek, hogy ne járjak úgy, mint itt az egyik fórumtárs, akinek nem működött az UK térkép? ( egyedül az nem tetszik benne, hogy "jobbra tarts"-ot mond ott, ahol egyenesen megyünk tovább, és ez nem jobbra fordulást jelent). A Nokia Maps is ilyen volt, az elején párszor megszívatott).
Ha "egy" kiadású térképet teszel fel, nem kel újra kódot generálni.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
renireni
Újonc
Újonc
Készüléktípus: SGS i9000 Phone XXJM1 PDAXWJM2

Hozzászólás Szerző: renireni »

Sziasztok. nekem fent van Igo is meg ez i ;) aura valahogy szebb, az igo ugye pontosabb. én sokat járok, sofőr vagyok, európát járom.Legutolsó utam Anglia volt. odafele Igo, vissza aura. Igo nem tervezett a kompal, pedig be volt állítva, így Franciába Calisba kellett tervezni utána Angliában Dovertől. míg hazafele Aura kedves szó nélkül vette az akadályokat, nekem abszolút nem tünt pontatlannak, teljesen megvoltam elégedve vele. nekem a fogyasztás tünt nagyobbnak az igohoz képest, jobban merült, de nekem fontos hogy ne keljen köztes pontot megadni. ráadásul szebb is. de hát kinek pap, kinek a paplan :whistle:
hoffer20
2. szint
2. szint
Készüléktípus: galaxy s
Has thanked: 7 times
Been thanked: 15 times

Hozzászólás Szerző: hoffer20 »

Hali!Aktiválásnál tartok,de mi az a MLM file?És hol találom??? :o
laci64
Moderátor
Moderátor

hoffer20 írta:Hali!Aktiválásnál tartok,de mi az a MLM file?És hol találom??? :o
A maps mappában kel lennie. Ha nincs, akkor az első oldalról tudsz letölteni, a megfelelő térképhez.
Válasz küldése

Vissza: “Android”