Hasznos Android programok!
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
- csoszkaa
- 2. szint
- Készüléktípus: Pulse Mini+8GB MicroSD
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
Re: Hasznos Android programok!
AM. nállatok nem ugy van , ha bedugod az USB-t nem használhatod az SD karit?
van valami progi(megoldás) amivel ez kiküszöbölhető?
-
- Újonc
- Készüléktípus: Xperia x10 mini pro
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Picit annak érzem, tény, hogy kifejezett navigációs készülékeket használtam eddig (Garmint), lehet azért tűnik annak. Amúgy 2.1 van a telón, navigáció közben még nem próbáltam de ilyen betöltéseknél meg térkép húzásnál kicsit szaggatott, persze ettől még használható.tomika085 írta:Fapados Igo???Nem értemEagl3 írta:Ahogy elnézem ezt a Sygic Aura -t, biztos nem fog túl zökkenőmentesen menni Xperia Mini PRO-n, tekintve, hogy a fapados IGO is eléggé akadozik egy-egy töltésnél.
Többi telón is hasonló a helyzet?.Bár szerintem az 1.6-os Android a hibás az ilyen fajta megmozdulásokért.Ha 2.1 van rajta akkor nemtom mi baja.
-
- 4. szint
- Készüléktípus: HTC ONE
- Nem: Férfi
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 38 times
Azért az X10 mini nem 1 erőgépEagl3 írta:Picit annak érzem, tény, hogy kifejezett navigációs készülékeket használtam eddig (Garmint), lehet azért tűnik annak. Amúgy 2.1 van a telón, navigáció közben még nem próbáltam de ilyen betöltéseknél meg térkép húzásnál kicsit szaggatott, persze ettől még használható.tomika085 írta:Fapados Igo???Nem értemEagl3 írta:Ahogy elnézem ezt a Sygic Aura -t, biztos nem fog túl zökkenőmentesen menni Xperia Mini PRO-n, tekintve, hogy a fapados IGO is eléggé akadozik egy-egy töltésnél.
Többi telón is hasonló a helyzet?.Bár szerintem az 1.6-os Android a hibás az ilyen fajta megmozdulásokért.Ha 2.1 van rajta akkor nemtom mi baja.

Múlt:6600,7610,SE-S700,6230i,6630,SE-W810i,6680,N73,SE-P990,6120c,E50,N95-8Gb,N82,E66,N78,N79,i8510 8Gb,iPhone 3G 16GB,iPhone 3G-S 16Gb,i8910HD 16Gg,Wawe,Galaxy S 8Gb,I8910 HD, Galaxy S2, Galaxy S3, Galaxy S4
- thegame
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S
- Has thanked: 4 times
Sziasztok!
tegnap este felraktam egy progit a galaxy s-re és azóta nem jövök rá h kell kezelni!
A program neve HourFace! ezzel lehet megnézni hogy nézzünk ki idősebb korban! ez mind szép és jó de alapból betesznek egy csajt azzal lehet szorakozni h hogy nézzen ki de ott a camera gomb és lefényképezem mondjunk magamat azt írja ki error nem tudom hogy kell megoldani! itt van melyikről van szó és egy video rola akinek sikerült megcsinálni!
http://www.androidzoom.com/android_appl ... _hcwy.html
http://www.youtube.com/watch?v=OyVJ9lE3g9I
Aki tud segítsen légyszi!!!
tegnap este felraktam egy progit a galaxy s-re és azóta nem jövök rá h kell kezelni!
A program neve HourFace! ezzel lehet megnézni hogy nézzünk ki idősebb korban! ez mind szép és jó de alapból betesznek egy csajt azzal lehet szorakozni h hogy nézzen ki de ott a camera gomb és lefényképezem mondjunk magamat azt írja ki error nem tudom hogy kell megoldani! itt van melyikről van szó és egy video rola akinek sikerült megcsinálni!
http://www.androidzoom.com/android_appl ... _hcwy.html
http://www.youtube.com/watch?v=OyVJ9lE3g9I
Aki tud segítsen légyszi!!!
ROM: XXJPY_Doc_V6.2
Kernel voodoo.advanced.v69
Bezke_theme
Kernel voodoo.advanced.v69
Bezke_theme
- renireni
- Újonc
- Készüléktípus: SGS i9000 Phone XXJM1 PDAXWJM2
sziasztok. bocsi, de valami történt amit nem tudok,? este még volt IGo topic, most meg semmi??
-
- 1. szint
- Készüléktípus: E52 N9
- Been thanked: 16 times
- Kapcsolat:
Van az most is.renireni írta:sziasztok. bocsi, de valami történt amit nem tudok,? este még volt IGo topic, most meg semmi??

-
- 1. szint
- Készüléktípus: E52 N9
- Been thanked: 16 times
- Kapcsolat:
Ez attól függ milyen android van rajta .De a marketen van rá progi üsd be hogy usb.csoszkaa írta:AM. nállatok nem ugy van , ha bedugod az USB-t nem használhatod az SD karit?
- renireni
- Újonc
- Készüléktípus: SGS i9000 Phone XXJM1 PDAXWJM2
ühüm, akkor én tévedtem el????csacsi67 írta:Van az most is.renireni írta:sziasztok. bocsi, de valami történt amit nem tudok,? este még volt IGo topic, most meg semmi??

- tomika085
- 4. szint
- Készüléktípus: Samsung S7 Edge
- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 24 times
Lehet hogy kérdezték már,vagy nemtom lehet e ilyet kérdezni,de nincs véletlen olyan progi amivel tudnék torrentezni(torrentet letölteni)?

Múlt: Nokia 3310, Nokia 3410, Samsung X660, Samsung E250, Nokia N95 8Gb, Nokia N96, Samsung I9000.
Jelen: Samsung Galaxy S7 Edge, Galaxy S4, Galaxy S4 Mini, Nokia N80
Jelen: Samsung Galaxy S7 Edge, Galaxy S4, Galaxy S4 Mini, Nokia N80
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Ittrenireni írta:ühüm, akkor én tévedtem el????csacsi67 írta:Van az most is.renireni írta:sziasztok. bocsi, de valami történt amit nem tudok,? este még volt IGo topic, most meg semmi??![]()
segíts merre lelem??

Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!