Androidról általában...
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia C3-00 iPod Touch 3G 32g
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Androidról általában...
Sziasztok!
1 nap után hogy meg van a Mielstone találkoztam azzal a problémával hogy betelt a belső memória :S
Nyomtam is egy factory resetet, felraktam az appstoSD-t de particionálni akarja az SD és hiába mondom neki h csinálja, csak rebootol, azt nem történik semmi :S
Köszi!
szerk: 1 click root-tal van rootolva a telo! link
1 nap után hogy meg van a Mielstone találkoztam azzal a problémával hogy betelt a belső memória :S
Nyomtam is egy factory resetet, felraktam az appstoSD-t de particionálni akarja az SD és hiába mondom neki h csinálja, csak rebootol, azt nem történik semmi :S
Köszi!
szerk: 1 click root-tal van rootolva a telo! link
-
- 2. szint
- Készüléktípus: SGS3 NeatROM v6.3 [4.3]
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 6 times
Használj profilokat. Abban beállíthatod, hogy egy megadott időben átálljon pl. éjszakai módba, ahol is kikapcsolhatod a gsm részt, wifit, beállíthatod a hangjelzéseket, hangerőket, stb.alfa írta:köszi a választ, a kikapcsoló gombbal való leállitést, azt tudtam, de én olyanra gondoltam ami a symbianos switc off, ahol beirok egy időpontot, és akkor kikapcsol magától, tehát gondolok itt arra, ha bealszom, akkor a telefon pl. 23.30-kor kikapcsol.
- csoszkaa
- 2. szint
- Készüléktípus: Pulse Mini+8GB MicroSD
- Has thanked: 1 time
nem jött még megoldás erre: androidra symbain.
valahol mintha hallottam volna ezt.
- fonix232
- 5. szint
- Készüléktípus: ZTE Blade
- Nem: Férfi
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 44 times
Hülyeség. Nem fog menni, mert nincsenek meg a driverek, se nem megfelelő a chipszerkezet.csoszkaa írta:nem jött még megoldás erre: androidra symbain.
- ZTE Blade - CyanogenMod 7
- Haipad M7 - PhoenixMod [0805] v1.1
- Asus Transformer TF101 32GB - Revolver 2.5, Clemsyn kernel v9, custom sound mod
- Limahl
- 6. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
- Has thanked: 264 times
- Been thanked: 1859 times
Sziasztok lenne egy lehet hogy hülye kérdésem csinálnom kell egy factory resetet t-függö a telo és azt szeretném tudni mielött megcsinálom hogy akkor a net mms stb. beállitásaim is törlödnek-e elöre is köszönöm
Samsung galaxy s7 edge
-
- 2. szint
- Készüléktípus: SGS3 NeatROM v6.3 [4.3]
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 6 times
Arra az állapotra áll vissza, mint amikor megvetted. Igen, törlődik, majd újra beállítódik a kártya alapján.Limahl írta:Sziasztok lenne egy lehet hogy hülye kérdésem csinálnom kell egy factory resetet t-függö a telo és azt szeretném tudni mielött megcsinálom hogy akkor a net mms stb. beállitásaim is törlödnek-e elöre is köszönöm
- concrete
- 1. szint
- Készüléktípus: SGS 8GB JVK Bezke
csao!
Vannak ezek a music visualization wallpaperek, egyszeruen imadom a keket. Nem tudtok egy olyat, ami a telefon mikrofonjara is erzekeny? Tudom, enne az akksit de szerintem kiralysag lehet:)
Vannak ezek a music visualization wallpaperek, egyszeruen imadom a keket. Nem tudtok egy olyat, ami a telefon mikrofonjara is erzekeny? Tudom, enne az akksit de szerintem kiralysag lehet:)
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia C3-00 iPod Touch 3G 32g
Sziasztok!
Felraktam a telefonomra(Motorola Milestone) a G.O.T 2.1.es ROM-ot és az OpenRecovery V2.01-t!
Minden működik OR-ből rootolom a telefont!
De az alkalmazásokat még mindig a belső memóriára menti! Valahol olvastam hogy az "apps2sd"-t is az OR-ből kell telepíteni, de nekem nem megy!
Ki is nyírtam ma reggel a telefont, úgy hogy be se kapcsolt, de Bootloader modba tettem és ujra flash-eltem és már működik!
Valaki leírná nekem szóról szóra hogy mit kell nyomkodnom az OR-be hogy aktiváljam vagy telepítsem vagy mit tom én az "apps2sd"?
Felraktam a telefonomra(Motorola Milestone) a G.O.T 2.1.es ROM-ot és az OpenRecovery V2.01-t!
Minden működik OR-ből rootolom a telefont!
De az alkalmazásokat még mindig a belső memóriára menti! Valahol olvastam hogy az "apps2sd"-t is az OR-ből kell telepíteni, de nekem nem megy!
Ki is nyírtam ma reggel a telefont, úgy hogy be se kapcsolt, de Bootloader modba tettem és ujra flash-eltem és már működik!
Valaki leírná nekem szóról szóra hogy mit kell nyomkodnom az OR-be hogy aktiváljam vagy telepítsem vagy mit tom én az "apps2sd"?
- csoszkaa
- 2. szint
- Készüléktípus: Pulse Mini+8GB MicroSD
- Has thanked: 1 time
rootoltam a pulse minim, addig trükköztem hogy elcsesztem a romot.
valaki tud szerezni nekem original pulsemini romot ha szépen megkérem? én nem találtam eddig.
fontos lenne, mert most így mondhatjuk ugyis, hogy nincsen telefonom
valaki tud szerezni nekem original pulsemini romot ha szépen megkérem? én nem találtam eddig.
fontos lenne, mert most így mondhatjuk ugyis, hogy nincsen telefonom