Androidról általában...

Minden olyan téma, ami Android operációs rendszert futtató készülékekről szól.
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Galthan
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia C3-00 iPod Touch 3G 32g
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Androidról általában...

Hozzászólás Szerző: Galthan »

Sziasztok!

Elérhető egy uj smart keyboard a marketen "Smart keyboard Trial" néven!
Támogatja a magyar nyelvet!
Szerintem ez a legjobb billentyűzet, szval gondoltam megosztom :D
bikepank
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia 5800 XM Red

Hozzászólás Szerző: bikepank »

Sziasztok segitséget szeretnék kérni.vettem egy Htc Desire készüléket és az egyik ujrainditás után már nem indult el,bevillant a htc felirat majd középen android felirat látszik és ennyi innen nem mozdul sajnos HEEEELP
Köszönöm!!
marcedli
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S+Nokia E52
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: marcedli »

kmisi99 írta:Az androidnál a rootolás olyan mint a symbianos nokiáknál a helloox? A mobilarenas cikket olvastam de az nem tisztázta pontosan hogy mire szolgál! Továbbá LG GT540 et hogy mivel? Lehet rootolni?
Bár nem ezt a telefont nézted ki magadnak, itt hasznos dolgokat is megtudsz az androidról általánosságban:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=723596
wandamme
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia 6630

Hozzászólás Szerző: wandamme »

hali kérdéseim lennének:lehet veszek samsung galaxy s telefont,de nem tudom hogy játék szempontjából lesz -e olyan jó mint az iphone az android?!!?és hogy ha a foyo kijőn rárakják -e, mert én hozzányulni buherálni nem szeretném....érdemes -e megvenni vajon meddig lesz favorit az android,mertha max 1 évig akkor nem veszek,mert játszani venném leginkább
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

wandamme írta:hali kérdéseim lennének:lehet veszek samsung galaxy s telefont,de nem tudom hogy játék szempontjából lesz -e olyan jó mint az iphone az android?!!?és hogy ha a foyo kijőn rárakják -e, mert én hozzányulni buherálni nem szeretném....érdemes -e megvenni vajon meddig lesz favorit az android,mertha max 1 évig akkor nem veszek,mert játszani venném leginkább
Ha azt várod, hogy feleannyiért ugyanazt kapod meg, mint amit az iPhone tud, akkor komolyat fogsz csalódni.
iPhone-ra 6-800 MB-os játékok (is) vannak, 3D-s (3D szemüveggel nézhető) biliárd, egyéb huncutságok. Ennek a közelébe se tud érni (de ne feledjük FELEANNYI pénzért) az Android.

Ha valóban JÁTSZANI kell, akkor miért akarsz mobiltelefont venni?

Vegyél egy PSP-t!

Meddig lesz favorit az android???
Mondd csak, mielőtt feltetted ezt a kérdést, sokat gondolkoztál? :)

Bő 1 évvel ezelőtt jelent meg az Android és mára minden ötödik, újonnan eladott készülék Androidos!!!

SZERINTED?
Sir Tremor
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Spica+ROOT+CM8.3+LukiqV7kernel

Hozzászólás Szerző: Sir Tremor »

Macika írta: Ha azt várod, hogy feleannyiért ugyanazt kapod meg, mint amit az iPhone tud, akkor komolyat fogsz csalódni.
iPhone-ra 6-800 MB-os játékok (is) vannak, 3D-s (3D szemüveggel nézhető) biliárd, egyéb huncutságok. Ennek a közelébe se tud érni (de ne feledjük FELEANNYI pénzért) az Android.

Ha valóban JÁTSZANI kell, akkor miért akarsz mobiltelefont venni?

Vegyél egy PSP-t!

Meddig lesz favorit az android???
Mondd csak, mielőtt feltetted ezt a kérdést, sokat gondolkoztál? :)

Bő 1 évvel ezelőtt jelent meg az Android és mára minden ötödik, újonnan eladott készülék Androidos!!!

SZERINTED?
:laugh: Jogos.
Az tény, hogy az iPhone sokkal erősebb játék fronton, de volt is pár év fórjuk! ;)
A többi pedig úgy van, ahogy mondod...PSP! :D
wandamme
1. szint
1. szint

psp zért nem mert már nincsrá jó játékok,akkor nem értem miért irták hogy lekörözi majd az iphont játék terén???!!! akkor az egész nullát se ér...akkor miért kerül a galaxy s is 140 000 be? meg azt irják sokkal jobb 3d gyorsító van benne mint a iphonba...bocs amugy nem értek hozzá full hülye vagyok hozzá de akkor is ha jobb a galaxy akkor miért nem lesznek rá olyan szintű játékok????! :sly:
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

wandamme írta:psp zért nem mert már nincsrá jó játékok,akkor nem értem miért irták hogy lekörözi majd az iphont játék terén???!!! akkor az egész nullát se ér...akkor miért kerül a galaxy s is 140 000 be? meg azt irják sokkal jobb 3d gyorsító van benne mint a iphonba...bocs amugy nem értek hozzá full hülye vagyok hozzá de akkor is ha jobb a galaxy akkor miért nem lesznek rá olyan szintű játékok????! :sly:
Értem.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
fonix232
5. szint
5. szint
Készüléktípus: ZTE Blade
Has thanked: 2 times
Been thanked: 44 times

Hozzászólás Szerző: fonix232 »

@wandamme:

Tudtommal az iPhone4 és a Galaxy S ugyanazt a hardveres gyorsítót használja. De nem emiatt, hanem a rendszer miatt nincsenek rá "jó" játékok. Mert az iOS teljesen natív kódolású, míg az Android Java, Dalvik Bytecode alapokon. Ezért ez utóbbi nem kicsit lassabb.
És a Galaxy S sokkal nyitottabb mint egy iPhone. Nincs akkora felbontása mint a négyesnek, de sokkal több értelmes program van rá, na meg ugye Android.

@Macika:
Tévedés, az Android most októberben ünnepli kétéves-ségét :D Ugyanis pontosan két éve jelent meg az első hivatalos telefon, a HTC Dream (G1) :D Az, hogy csak később lett felkapott rendszer, az más tészta!
  • ZTE Blade - CyanogenMod 7
  • Haipad M7 - PhoenixMod [0805] v1.1
  • Asus Transformer TF101 32GB - Revolver 2.5, Clemsyn kernel v9, custom sound mod
wandamme
1. szint
1. szint

a baj az hogy a iphon 3g-gyengébb telefon de ezekszerint játék terén erős gép....ráadásul 200 000 forint még mindig mert ugye részletre venném...ha iphone 4 kb 150 000 lenne bele is mennék azonnal....de igy nagy csalodás az android...de legalább időben kérdeztem meg titeket ,mert rá ....... volna,azért köszi szépen a válaszokat.....
Válasz küldése

Vissza: “Android”