Elérhető egy uj smart keyboard a marketen "Smart keyboard Trial" néven!
Támogatja a magyar nyelvet!
Szerintem ez a legjobb billentyűzet, szval gondoltam megosztom

Bár nem ezt a telefont nézted ki magadnak, itt hasznos dolgokat is megtudsz az androidról általánosságban:kmisi99 írta:Az androidnál a rootolás olyan mint a symbianos nokiáknál a helloox? A mobilarenas cikket olvastam de az nem tisztázta pontosan hogy mire szolgál! Továbbá LG GT540 et hogy mivel? Lehet rootolni?
Ha azt várod, hogy feleannyiért ugyanazt kapod meg, mint amit az iPhone tud, akkor komolyat fogsz csalódni.wandamme írta:hali kérdéseim lennének:lehet veszek samsung galaxy s telefont,de nem tudom hogy játék szempontjából lesz -e olyan jó mint az iphone az android?!!?és hogy ha a foyo kijőn rárakják -e, mert én hozzányulni buherálni nem szeretném....érdemes -e megvenni vajon meddig lesz favorit az android,mertha max 1 évig akkor nem veszek,mert játszani venném leginkább
Macika írta: Ha azt várod, hogy feleannyiért ugyanazt kapod meg, mint amit az iPhone tud, akkor komolyat fogsz csalódni.
iPhone-ra 6-800 MB-os játékok (is) vannak, 3D-s (3D szemüveggel nézhető) biliárd, egyéb huncutságok. Ennek a közelébe se tud érni (de ne feledjük FELEANNYI pénzért) az Android.
Ha valóban JÁTSZANI kell, akkor miért akarsz mobiltelefont venni?
Vegyél egy PSP-t!
Meddig lesz favorit az android???
Mondd csak, mielőtt feltetted ezt a kérdést, sokat gondolkoztál?
Bő 1 évvel ezelőtt jelent meg az Android és mára minden ötödik, újonnan eladott készülék Androidos!!!
SZERINTED?
Értem.wandamme írta:psp zért nem mert már nincsrá jó játékok,akkor nem értem miért irták hogy lekörözi majd az iphont játék terén???!!! akkor az egész nullát se ér...akkor miért kerül a galaxy s is 140 000 be? meg azt irják sokkal jobb 3d gyorsító van benne mint a iphonba...bocs amugy nem értek hozzá full hülye vagyok hozzá de akkor is ha jobb a galaxy akkor miért nem lesznek rá olyan szintű játékok????!