Sziasztok, beállítottam a telefonomra a gmailt horvathg fórumtárs leírásának segítségével, amit ezúton is köszönök neki, szépen le tudom kérdezni a leveleimet, írni is tudok.
Lenne egy olyan kérdésem: hogy tudom azt beállítani, hogy ne kelljen külön mindig manuálisan lekérdeznem a gmailt, hanem automatikusan nézze és jelezzen, ha levelem jött?
Mivel sima dominóm van mindenféle net előfizetés nélkül, ezért egyelőre wifin kéne nekem ez a lehetőség, azaz wifin mi a teendőm ezügyben? Csatlakozzam a wifi hálózatra és akkor lekérdezi magától? Vagy mit állítsak hozzá és hol?
A következő lépés az lenne, hogy a dominó kártyámhoz hogy lehet a LEGOLCSÓBBAN megoldani, hogy a gmailemet automatikusan lekérdezze? Magyarul egy olyan szolgáltatás kéne nekem, ami semmi mást nem tud, mint mondjuk percenként nézi a gmail szervert, jött-e levelem, és ha igen, akkor jelez a telómon, és oda-vissza kommunikál a gmail szerverrel, magyarul, ha törlök a számítógépen a gmailról, akkor a telcsiről is törlődjön.
Kicsit utánaérdeklődtem a T-mobile-nál, van egy havi 500 Ft-os lehetőség, amivel akár együtt is tudnék élni, ezzel van egy kis adatforgalom-lehetőségem meg egy t-mobile-os emailcímem. De ezt hogy hozzam össze a gmaillal, és ez az adatcsomag elég-e általában az emailek lekérdezéséhez (meg se nyitnám az emailt, csak tudjam, hogy jött).
Itt egy link a t-emailhez, itt meg azt írják, akár ingyenes is lehet, szal nem értem.. (gondolom, forgalmi díj lenne csak...):
http://www.t-mobile.hu/lakossagi/szolga ... es/t-email
Köszönök mindenfajta segítséget, ötletet, előre is (gondolom nem túl bonyolult a problémám, csak nem értek hozzá

)